Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » šroubek z polokapoty

barynek (Člen)
09.07.2009 19:02:25

šroubek z polokapoty

zdarec bando,

neválí se doma někomu tenhle šroubek na eSko (b6s 00-04, b12s 01-05)?? Nejlépe někdo kdo předělával eSko na eNko nebo někdo z kreše?

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/913_nd_002.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/913_nd_003.jpg

Sundaval jsem plasty kvuli světlům a bohužel ho v garáži nemůžu nikde najít. V prodejnách se spojovacím materiálem mi zas řekli, že je to atypickej šroub a že se na mě vyass A v motoshopu ho nemaj, jen na objednání, což můžu dycky..

díkes

PS: řeči o tom, že jsem pussy (to vim, kdybych nebyl tak ho nehledámevil ) a že eSko je vo pussy si taky strčte do asssmokinbigsmile

Bandit 4EVER!!!
ross (Člen)
09.07.2009 19:06:30

Re: šroubek z polokapoty

tak tady ty hlavo čekej 2 dny na odpověď a pak si ho jdi objednat do toho motoshopubigsmile

klidně ti ho dovezu ze Znojma ale zaplatíš tágosmokin

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
barynek (Člen)
09.07.2009 19:13:47

ross psal:

tak tady ty hlavo čekej 2 dny na odpověď a pak si ho jdi objednat do toho motoshopubigsmile

tágem dostaneš po papuli, ty chytrejevilbigsmile
V yamaze se neobjednává, tam jsou neochotný..bad

Bandit 4EVER!!!
faitík (Člen)
09.07.2009 19:59:22

barynek psal:
ross psal:

tágem dostaneš po papuli, ty chytrejevilbigsmile
V yamaze se neobjednává, tam jsou neochotný..bad

na to se ass dej tam ňákej vorezlej železnej. Hovno tomu jeevil

popřípadě vobjednej na www.partsdepot.cz nebo zajdi k panu Suzukimu.good

Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
luig (Člen)
09.07.2009 20:04:06

Jseš pussy , Sko je vo pussy ale pokud teda můžu vyjádřit svůj názor tak bych koupil jakejkoliv jinej se stejným závitem a +- podobnou hlavou. Když ho ukážeš v kovomatě že chceě stejnej tak je jasný že pořídíš kulový ale čistě logicky pokud si odmyslíš to odsazení závitu pod hlavou tak to je tam defacto k hovnu a najednou z toho máš obyčejnej šroub. Prostě ho vem znova, skoč do kšeftu že chceš něco takovýho se stejným závitem +- dýlkou a nějakou širší hlavou a fertig

Ne asi
VikecB12 (Člen)
09.07.2009 20:17:14

luig psal:

Jseš pussy , Sko je vo pussy ale pokud teda můžu vyjádřit svůj názor tak bych koupil jakejkoliv jinej se stejným závitem a +- podobnou hlavou. Když ho ukážeš v kovomatě že chceě stejnej tak je jasný že pořídíš kulový ale čistě logicky pokud si odmyslíš to odsazení závitu pod hlavou tak to je tam defacto k hovnu a najednou z toho máš obyčejnej šroub. Prostě ho vem znova, skoč do kšeftu že chceš něco takovýho se stejným závitem +- dýlkou a nějakou širší hlavou a fertig

A vono právě to vosazení je nejduležitější,je to nato,abys ten šroub dotáhl nadoraz,ale aby nepraskly plasty přes který to šroubuješ.
Skoč do suzuki,za 3 dny ho tam máš,zaplatíš pajcku a spokojeně odcházíš.

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
luig (Člen)
09.07.2009 21:01:41

Tak to dotahuju s citem ne? Nebo si ten šroub nějak poladim, navíc Barynek neni žádná pussy , mechanik jako prase, ten si vždycky uměl poradit pokud měl něco opravit bigsmile

Ne asi
PALOUS (Člen)
09.07.2009 21:14:40

barynek psal:

zdarec bando,

neválí se doma někomu tenhle šroubek na eSko (b6s 00-04, b12s 01-05)?? Nejlépe někdo kdo předělával eSko na eNko nebo někdo z kreše?

http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … nd_002.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … nd_003.jpg

Sundaval jsem plasty kvuli světlům a bohužel ho v garáži nemůžu nikde najít. V prodejnách se spojovacím materiálem mi zas řekli, že je to atypickej šroub a že se na mě vyass A v motoshopu ho nemaj, jen na objednání, což můžu dycky..

díkes

PS: řeči o tom, že jsem pussy (to vim, kdybych nebyl tak ho nehledámevil ) a že eSko je vo pussy si taky strčte do asssmokinbigsmile

Moc bych za to nedal,že sem takovej šroup viděl u Gorehogooda na Prasek snat jede né?good

Jebat motorky :-)
ross (Člen)
09.07.2009 21:24:26

aby něco Goremu na zpáteční cestě neodpadlobigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
barynek (Člen)
09.07.2009 21:45:02

luig psal:

Tak to dotahuju s citem ne? Nebo si ten šroub nějak poladim, navíc Barynek neni žádná pussy , mechanik jako prase, ten si vždycky uměl poradit pokud měl něco opravit bigsmile

neser woebigsmile
toz jsem kontaktoval Kojaka a nejak to poladimegood
jinak dík za uznání pussy
btw: chalogény svítěj jak dĚFKAgoodgoodgood

Bandit 4EVER!!!
gore (Člen)
10.07.2009 12:52:00

PALOUS psal:
barynek psal:

zdarec bando,

http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … nd_002.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … nd_003.jpg

díkes

Moc bych za to nedal,že sem takovej šroup viděl u Gorehogooda na Prasek snat jede né?good

..bigsmilebigsmile ty sespussy tak ja se teda podivambigsmilebigsmile coolsmokinsmokin

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
barynek (Člen)
10.07.2009 14:05:46

2 Gore: hele jestli budeš na tom Praseku, tak tam budu taky, a i když jsem už objednal u kojaksro i s jednou další maličkostí, tak bych ho prosím pěkně od tebe vzal jako rezervuredfacebigsmile
zdar v Praskugood

Bandit 4EVER!!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS