Nejsi přihlášen
šroubek z polokapoty
zdarec bando,
neválí se doma někomu tenhle šroubek na eSko (b6s 00-04, b12s 01-05)?? Nejlépe někdo kdo předělával eSko na eNko nebo někdo z kreše?
Sundaval jsem plasty kvuli světlům a bohužel ho v garáži nemůžu nikde najít. V prodejnách se spojovacím materiálem mi zas řekli, že je to atypickej šroub a že se na mě vy A v motoshopu ho nemaj, jen na objednání, což můžu dycky..
díkes
PS: řeči o tom, že jsem (to vim, kdybych nebyl tak ho nehledám ) a že eSko je vo si taky strčte do
Bandit 4EVER!!!
Re: šroubek z polokapoty
ross psal:tak tady ty hlavo čekej 2 dny na odpověď a pak si ho jdi objednat do toho motoshopu
klidně ti ho dovezu ze Znojma ale zaplatíš tágo
tágem dostaneš po papuli, ty chytrej
V yamaze se neobjednává, tam jsou neochotný..
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:ross psal:tak tady ty hlavo čekej 2 dny na odpověď a pak si ho jdi objednat do toho motoshopu
klidně ti ho dovezu ze Znojma ale zaplatíš tágotágem dostaneš po papuli, ty chytrej
V yamaze se neobjednává, tam jsou neochotný..
na to se dej tam ňákej vorezlej železnej. Hovno tomu je
popřípadě vobjednej na www.partsdepot.cz nebo zajdi k panu Suzukimu.
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Jseš , Sko je vo ale pokud teda můžu vyjádřit svůj názor tak bych koupil jakejkoliv jinej se stejným závitem a +- podobnou hlavou. Když ho ukážeš v kovomatě že chceě stejnej tak je jasný že pořídíš kulový ale čistě logicky pokud si odmyslíš to odsazení závitu pod hlavou tak to je tam defacto k hovnu a najednou z toho máš obyčejnej šroub. Prostě ho vem znova, skoč do kšeftu že chceš něco takovýho se stejným závitem +- dýlkou a nějakou širší hlavou a fertig
Ne asi
luig psal:Jseš , Sko je vo ale pokud teda můžu vyjádřit svůj názor tak bych koupil jakejkoliv jinej se stejným závitem a +- podobnou hlavou. Když ho ukážeš v kovomatě že chceě stejnej tak je jasný že pořídíš kulový ale čistě logicky pokud si odmyslíš to odsazení závitu pod hlavou tak to je tam defacto k hovnu a najednou z toho máš obyčejnej šroub. Prostě ho vem znova, skoč do kšeftu že chceš něco takovýho se stejným závitem +- dýlkou a nějakou širší hlavou a fertig
A vono právě to vosazení je nejduležitější,je to nato,abys ten šroub dotáhl nadoraz,ale aby nepraskly plasty přes který to šroubuješ.
Skoč do suzuki,za 3 dny ho tam máš,zaplatíš pajcku a spokojeně odcházíš.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
barynek psal:zdarec bando,
neválí se doma někomu tenhle šroubek na eSko (b6s 00-04, b12s 01-05)?? Nejlépe někdo kdo předělával eSko na eNko nebo někdo z kreše?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … nd_002.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … nd_003.jpg
Sundaval jsem plasty kvuli světlům a bohužel ho v garáži nemůžu nikde najít. V prodejnách se spojovacím materiálem mi zas řekli, že je to atypickej šroub a že se na mě vy A v motoshopu ho nemaj, jen na objednání, což můžu dycky..
díkes
PS: řeči o tom, že jsem (to vim, kdybych nebyl tak ho nehledám ) a že eSko je vo si taky strčte do
Moc bych za to nedal,že sem takovej šroup viděl u Gorehoa na Prasek snat jede né?
Jebat motorky :-)
luig psal:Tak to dotahuju s citem ne? Nebo si ten šroub nějak poladim, navíc Barynek neni žádná , mechanik jako prase, ten si vždycky uměl poradit pokud měl něco opravit
neser woe
toz jsem kontaktoval Kojaka a nejak to poladime
jinak dík za uznání
btw: chalogény svítěj jak dĚFKA
Bandit 4EVER!!!
PALOUS psal:barynek psal:zdarec bando,
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … nd_002.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … nd_003.jpg
díkes
PS: řeči o tom, že jsem (to vim, kdybych nebyl tak ho nehledám ) a že eSko je vo si taky strčte doMoc bych za to nedal,že sem takovej šroup viděl u Gorehoa na Prasek snat jede né?
.. ty ses tak ja se teda podivam
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Stránky: 1