Nejsi přihlášen
montážna sada KLX, PLX Bandit 2005 (kufry KAPPA)
Písal som do firmy PAOLO, lebo si chcem kúpiť bočné kufre KAPPA K33 a k nim nosič KLX, resperkíve PLX (kappa, givi) a vraj na 650 r.v. 2005 sa nevyrába, ale ne 2007 už áno neviete niekto či mi to bude pasovať, veď tie motorky by mali byť totožné až na motor.![]()
Dík.
Editoval osiris (08.07.2009 01:05:52)
Re: montážna sada KLX, PLX Bandit 2005 (kufry KAPPA)
v Paolu me trosku vyvedli z miry, kdyz sem chtel objednat trubky a plotnu u nich, tak po me chteli nejdrive prevezt prachy a na ucet a ze pak me teprve neco poslou postou domu. Nevim proc bych mel nekomu cpat prachy driv nez neco dostanu.
Billy psal:v Paolu me trosku vyvedli z miry, kdyz sem chtel objednat trubky a plotnu u nich, tak po me chteli nejdrive prevezt prachy a na ucet a ze pak me teprve neco poslou postou domu. Nevim proc bych mel nekomu cpat prachy driv nez neco dostanu.
Tedka je tady v bazaru komplet nosič na 3 kufry,za 3000kč. Je to ten co mám já+boční nosiče. Sem si říkal že by sme ho vzali a nějak se vo něho podělili,ty by sis vzal celej nosič na horní kufr a já ty boky. Ale je to psaný na B650 a ty boky sou chycený na zadních stupačkách a já nevím jestli by mě to tam pasovalo,protože B12 má ty stupačky jinačí![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
stvrto1
www.paolo.sk
Stránky: 1