Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 07.07.2009 11:24:42 Offline |
posouzení inzerátu GSX-R
čau borci,
poslední dobou přemejšlím, že bych si koupil něco na blbnutí na okruhu (možná i na silnici) abych si neomlacoval Bandita.
Jde mi o to, že chci nějakou starší levnou potvoru, těžko budu někde jezdit na bednu, takže jsem koukal po starší gsx-r SRAD, buď 600 nebo 750.
takže kdo máte trochu zkušenosti poraďte co si vo tom myslíte, na co dát bacha
kupříkladu tohle
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … r-600.html
hlavně mě zajímá to jak nejde dát dvojka, už jsem to viděl u několika inzerátů, jde to nějak opravit??
Re: posouzení inzerátu GSX-R
spis bych schanel neco takovyho http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … r-750.html
je to za dost penez tady ta, ale sme tam nekdy se najde dobrej inzerat sikovne padle, tak dat lehce do kupy drobnosti a mas to fertig :)
Ta 6tka je stara kurva
No nevim... Kosmetické vady vem čert (když to chceš na blbnutí, tak ti to stejně bude padat). Vyměnit rozvoďák, ok. Ale to kolečko v převodovce (a to vysvětlení k tomu - dá se jezdit i bez něj). Nevim...
To by musel kurva slevit. Ale je to jen subjektivní názor. Zase je dobrej, že to tam napíše.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
zzzmrzlinar (Člen) 07.07.2009 13:56:48 Offline |
Billy psal:spis bych schanel neco takovyho http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … r-750.html
je to za dost penez tady ta, ale sme tam nekdy se najde dobrej inzerat sikovne padle, tak dat lehce do kupy drobnosti a mas to fertig :)
Ta 6tka je stara kurva
to je právě přesně blbě, motyka za 90 papouchů fakt nepřipadá v úvahu, za prvý nechci dát takovejch peněz a za druhý si fakt nechci koupit eňoňuňu motorku fakt v hustohustě stoprocentním stavu aby mě pak sralo že jsem z ní udělal rozflákanou.
nebo možná koupit nějakou už vopravdu vokruhofku, votřískanou, vopravovanou jako tuhle
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … r-750.html
dává na ní borec asi nejkomplexnější historii, celý vlákno na motorkářích vo tom jak jí stavěl.
... co tohle
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
zzzmrzlinar (Člen) 07.07.2009 14:42:19 Offline |
SLUGI psal:... co tohle
no tak ta je každopádně fešácká, aspoň dvakrát tak pěkná, dvakrát tak drahá
fakt hezká to jo.
zzzmrzlinar (Člen) 07.07.2009 15:34:01 Offline |
no těch třicet by se mi tak nějak líbilo, fakt nechci výkonostně závodit, chci se vobčas projet rychle po okruhu abych se nemusel bát že případně rozbiju drahou motorku.
samozřejmě jen za předpokladu že taková motorka za 30 je vůbec ještě nějaké jízdy schopná.
Mimochodem borec má psaný na stránkách že na tý modrozelený starý gsxr750 vyhráli nějakej závod CECu nebo CECu2 spíš.
... Dawe02 - na motorkářích má profil
http://www.motorkari.cz/uzivatel/?uid=26499
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
zzzmrzlinar (Člen) 07.07.2009 15:59:16 Offline |
jo já jsem na ten profil koukal už asi před tejdnem, si právě myslím, že borec tomu celkem rozumí a dal do kupy to co bylo potřeba a pak si holt koupil ještě o moc lepčího litra a mě by to starý určitě stačilo
CO TA VYPADÁVAJÍCÍ DVOJKA, na tom prvním inzerátu?? nevíte někdo co to může bejt když se to vyskytuje u víc kusů a jestli to jde wopravit.????
zzzmrzlinar psal:CO TA VYPADÁVAJÍCÍ DVOJKA, na tom prvním inzerátu?? nevíte někdo co to může bejt když se to vyskytuje u víc kusů a jestli to jde wopravit.????
Sice nejsem odborník, ale podle mě bude potřeba půlit motor, aby se k tomu dalo dostat, takže ta oprava žádná prdel.
zzzmrzlinar (Člen) 08.07.2009 09:55:28 Offline |
SleiP psal:Borec na tech fotkach dokonce pri tech zavodech brousi i Fiata
taky píše že Brno pod 2:20 kein problem a že v zatáčce dokáže brůsit kapotáží tak snad mašina tak v prdeli není, za ty tři pětky by nějakou službu udělat mohla.
tu špatnou převodovku říkáte i když to může bejt blbost (v autě by to mohla bejt jen zvohnutá vidlička) tak kvůli tomu že se k tomu nejde dostat tak by voprava stejně byla palba jo??:?
nerikals ze to vemes i bez TP
zzzmrzlinar (Člen) 08.07.2009 14:40:35 Offline |
Billy psal:nerikals ze to vemes i bez TP
ale jo, radši bych přecejen s tím TP abych s tím moh vylézt na silnici a taky vozejk za auto nemám ani tažný, tak ať nemusím motorku rvát do kufru vod Focusu i když to by možná šlo
zzzmrzlinar (Člen) 08.07.2009 15:40:07 Offline |
tak to je opravdu oridžinální řešení oboje,
akurát že
1. kdybych takhle poťůnil služebního Fikuse tak by moje první cesta asi byla na pracák
2. není povolené zatížení střechy 50-100 dle vozu???
a nebo kwaka 636
A nebo te reknu, kdyz na to nemas tak radsi nevymejslej druhej stroj
Tomas600N psal:SRAD 600 nejede
to bych na okruh vubec netahal
Nevím z jakejma ročníkama máš skušenost,ale já měl kdysi srada6 r.v.98 a jel kurefsky dobře v porovnání s tehdejší modlou CBR6. A kamoš měl srada750 a celej slavnej fireblade mohl jít proti tomu do
Ale je fakt že srad6 97 nejel vubec votspoda,rok nato přidali jakejsi elektromagnetickej bazmek na podtlak a bylo to gut.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
zzzmrzlinar (Člen) 09.07.2009 09:45:32 Offline |
VikecB12 psal:Tomas600N psal:SRAD 600 nejede
Nevím z jakejma ročníkama máš skušenost,ale já měl kdysi srada6 r.v.98 a jel kurefsky dobře v porovnání s tehdejší modlou CBR6. A kamoš měl srada750 a celej slavnej fireblade mohl jít proti tomu do
Ale je fakt že srad6 97 nejel vubec votspoda,rok nato přidali jakejsi elektromagnetickej bazmek na podtlak a bylo to gut.
tak tak, sedmpade SRADik prej v pohodě na vokruhu vypráší fároše (aspoň devítku teda) a taky říkaj že SRADy jedou dobře vod 97 a ještě líp se vstřikem (98)
zzzmrzlinar (Člen) 09.07.2009 09:59:24 Offline |
Billy psal:A nebo te reknu, kdyz na to nemas tak radsi nevymejslej druhej stroj
no jo no, něco takového jsem samozřejmě vůbec nečekal
taky jiná věc je nemít a druhá nechtít dát, každopádně nechci nikam lízt s vyvoněnou masňáckou mašinou a hadrama ála superValentino, nejdřív se chci učit a učit a to na nějaký ludře a pak se uvidí
zzzmrzlinar (Člen) 09.07.2009 11:21:39 Offline |
ross psal:asi bych šel do té bez TP
protože bys za chvilku zjistil, že na Banditu už nejezdíš
takhle by to bylo vyřešený
GSXR jen na okruh, zbytek Bandit
TO ZNÍ JAKO ROZUMNEJ NÁZOR
zzzmrzlinar psal:ross psal:asi bych šel do té bez TP
GSXR jen na okruh, zbytek BanditTO ZNÍ JAKO ROZUMNEJ NÁZOR
važ si toho od rosse, ale souhlas s ním, se nedá jinak ani
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:zzzmrzlinar psal:ross psal:asi bych šel do té bez TP
GSXR jen na okruh, zbytek BanditTO ZNÍ JAKO ROZUMNEJ NÁZOR
važ si toho od rosse, ale souhlas s ním, se nedá jinak ani
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
taky si s touhle myslenkou pohravam, vlek i tazny mam jen ta motorka chybi, tenhle rok na ni nebudou susne ale pak bych neco takvoeho jako je tam za tech 39 koupil, ale ne prestavbu kdyz tak si to udelam sam . Klidne bez tp. nechci proste na okruhu slozit bandasku a potom me to bude srat kdyz placnu s nejakou starsi omlacenou masou tak me to tolik nebude srat pokud preziju.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
zzzmrzlinar (Člen) 10.07.2009 09:42:35 Offline |
ross psal:zase s tím okruhem nešilte
dá se tam jezdit i s banditem a zážitek je stejně dobrej
pokud ale někdo zkouší hranu, tak gut
nejde ani tak vo tu hranu, (když už mám teda pořešené to škrtání stupnama ) ale jak už bylo řečeno tak jezdíš přecejen větší náklony a podlahu než na silnici a když si dojebeš mašinu kterou každou chvíli leštíš a udržuješ tak tě to sere ukrutně, kdežto když třeba po boku pošleš starou vokruhofku do kačera tak že ti popraskaj kapoty který už stejně popraskaný a vodřený byly tak tě to zas tak srát nemusí.
VikecB12 psal:Tomas600N psal:SRAD 600 nejede
jojo,teďkom hodně jezdim na kamošovem SRADu '97,no spodek je snad do 8mi tisic mrtvy a pak to trošec taha,na svoji jebce (SV 650) si ho do 200km davam jak nic,potom už ma navrch pač mi to vic nejede
Tomas600N psal:VikecB12 psal:Tomas600N psal:SRAD 600 nejede
Ale je fakt že srad6 97 nejel vubec votspoda,rok nato přidali jakejsi elektromagnetickej bazmek na podtlak a bylo to gut.jojo,teďkom hodně jezdim na kamošovem SRADu '97,no spodek je snad do 8mi tisic mrtvy a pak to trošec taha,na svoji jebce (SV 650) si ho do 200km davam jak nic,potom už ma navrch pač mi to vic nejede
Tak tam má něco špatně,nebo neumí tahat,protože GSXR6 jelo vopravdu jak voheň a můžu to porovnat aji s tou mrtkou dvouválcovou,tu sem měl taky Jako ta r.v.98 jela tak že byla zrychlením srovnatelná s B12kou a troufnu si říce že bych sám sebe předjel na té 6ce v porovnání s B12
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Tak tam má něco špatně,nebo neumí tahat,protože GSXR6 jelo vopravdu jak voheň a můžu to porovnat aji s tou mrtkou dvouválcovou,tu sem měl taky
Jako ta r.v.98 jela tak že byla zrychlením srovnatelná s B12kou a troufnu si říce že bych sám sebe předjel na té 6ce v porovnání s B12
TO bys byl jak Osiris. Já bych z toho byl trochu nesvůj, kdybych jel a najedou jsem se předjel.
VikecB12 psal:osiris psal:...tywe nepředjíždím se, jezdím spořádaně za sebou ...někdy se minu v protisměru :))
Tak to je dost hovno,já bych se aji předjel
...nesmíš jezdit jak mrdal, pak se nepředjedeš
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
Progear 650 (Člen) 12.07.2009 16:17:25 Offline |
osiris psal:VikecB12 psal:osiris psal:...tywe nepředjíždím se, jezdím spořádaně za sebou ...někdy se minu v protisměru :))
Tak to je dost hovno,já bych se aji předjel
...nesmíš jezdit jak mrdal, pak se nepředjedeš
tak, pravdu máš....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1