Nejsi přihlášen
Prasek 10.-12.7.
Zdarec, nejede tam někdo od nás? s největší pravděpodobností to tam navštívím. Když jsem tam byl naposled (2 roky zpátky), byl to hodně dobrej sraz - muzika, Lisý, čtyřkolky, lidi taky cajk....
jasný, masofka ale stojí za to, tak co?
Bandit 4EVER!!!
Re: Prasek 10.-12.7.
fidoB6 psal:Kde to přesně je?
.....někteří kamarádi jedou, byl jsem loni, nebylo to špatné až na to bláto a ztracené klíče na motku. To nemluvím o nebezpečným stánku s Bullem a vodkou
....ale jinak docela dobrý kapely a doprovodnej program
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
vlada1200 psal:PALOUS psal:prasek je gutale letos dám tropickou noc na rozkoši s vaťákama a debill headsa satarmo
Co a kdy je na Rozkoši??
..tropickanoc.cz
ale az na debillheads f celku mocky i gdyz sadarmo je sadarmo
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
gore psal:vlada1200 psal:PALOUS psal:prasek je gutale letos dám tropickou noc na rozkoši s vaťákama a debill headsa satarmo
Co a kdy je na Rozkoši??
..tropickanoc.cz
ale az na debillheads f celku mocky i gdyz sadarmo je sadarmo
..sem to napsal blbeale takle se to proste menuje
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
vlada1200 psal:PALOUS psal:prasek je gutale letos dám tropickou noc na rozkoši s vaťákama a debill headsa satarmo
Co a kdy je na Rozkoši??
Co je rozkoš?...
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Co a kdy je na Rozkoši??
Jebat motorky :-)
vlada1200 psal:Mám v plánu tam přijet, ale nevím kdy a záleží i na počasí! Kdy tam jedeš? Jo a překecej Lujdže.... abychom se mohli vožrat, aby tam na tebe někdo dohlídl...!
Buď pojedu někdy v pátek odpolko nebo v sobotu ráno, ještě nevim...
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:vlada1200 psal:Mám v plánu tam přijet, ale nevím kdy a záleží i na počasí! Kdy tam jedeš? Jo a překecej Lujdže.... abychom se mohli vožrat, aby tam na tebe někdo dohlídl...!
Tak se tam snad potkáme....
Jezdím tak, abych dojel!
vlada1200 psal:barynek psal:vlada1200 psal:Mám v plánu tam přijet, ale nevím kdy a záleží i na počasí! Kdy tam jedeš? Jo a překecej Lujdže.... abychom se mohli vožrat, aby tam na tebe někdo dohlídl...!
Tak se tam snad potkáme....
v kolik budeš odjíždět? A budeš přespávat? jedu se ženou, tak bysme se mohli scuknout v HK a dojet tam spolu..
Bandit 4EVER!!!
PALOUS psal:Hele Barynku,tak sem ti dohodil ten kšeft s tím šroubkem a ty ses tam ani nevokázalJako Goreho telefonáty tipu von tady není a co mám dělat s tím šroubkem poslouchat nehodlám
byl jsem tam dneska a měl jsem jenom bandit triko... neni Gore z Caslavi? Ze bych si dojel..
Timto sorry, Gore, nenapadlo me vzit si na nej founa
Timto sorry, PALOUS, že tě Gore otravoval kvuli sroubku
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:PALOUS psal:Hele Barynku,tak sem ti dohodil ten kšeft s tím šroubkem a ty ses tam ani nevokázalJako Goreho telefonáty tipu von tady není a co mám dělat s tím šroubkem poslouchat nehodlám
byl jsem tam dneska a měl jsem jenom bandit triko... neni Gore z Caslavi? Ze bych si dojel..
Gore nemusí bejt z Čáslavi, i když dělá do cvičných bojových letadel. Zato ty vypadáš jak z jiný planety....
Autobus je taky Suzuki... .
Mirek D psal:barynek psal:PALOUS psal:Hele Barynku,tak sem ti dohodil ten kšeft s tím šroubkem a ty ses tam ani nevokázalJako Goreho telefonáty tipu von tady není a co mám dělat s tím šroubkem poslouchat nehodlám
Timto sorry, PALOUS, že tě Gore otravoval kvuli sroubkuGore nemusí bejt z Čáslavi, i když dělá do cvičných bojových letadel. Zato ty vypadáš jak z jiný planety....
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Mirek D psal:barynek psal:PALOUS psal:Hele Barynku,tak sem ti dohodil ten kšeft s tím šroubkem a ty ses tam ani nevokázalJako Goreho telefonáty tipu von tady není a co mám dělat s tím šroubkem poslouchat nehodlám
Timto sorry, PALOUS, že tě Gore otravoval kvuli sroubkuGore nemusí bejt z Čáslavi, i když dělá do cvičných bojových letadel. Zato ty vypadáš jak z jiný planety....
njn, hlavně že ty seš geniální a 100%, co?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:PALOUS psal:Hele Barynku,tak sem ti dohodil ten kšeft s tím šroubkem a ty ses tam ani nevokázalJako Goreho telefonáty tipu von tady není a co mám dělat s tím šroubkem poslouchat nehodlám
V pohovon byl stejně mimo
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:barynek psal:PALOUS psal:Hele Barynku,tak sem ti dohodil ten kšeft s tím šroubkem a ty ses tam ani nevokázalJako Goreho telefonáty tipu von tady není a co mám dělat s tím šroubkem poslouchat nehodlám
Timto sorry, PALOUS, že tě Gore otravoval kvuli sroubkuV pohovon byl stejně mimo
pro tentokrát
Jináč dneska jsem byl v tpm vašem slavným Novým Městě a nutno podotknout, že nedaleko odtamtud je to moc pěkný poježděníčko zas tam zavítám
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1