Nejsi přihlášen
Nápisy na pneu?
Jsem si několikrát všimnul ,, že na bocích pneu bývají nápisy v bílém provedení..."Pirelli, Dunlop...", dokonce i feťák Osi je měl na jebce ,tak se táži čím to patláte, resp.zda je to už od kupce - já vždy trefil jen na smutně černé no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Re: Nápisy na pneu?
...jarkene bud obchod s auto-moto doplnkama (i na benzinkach v shopech to objevis), nebo v papirnictvi bilej , myslim, ze se to jmenuje "kridovej" fix (je to to seme) a nakonec i fix na beleni spar mezi kachlickama v koupelne nebo v kuchyni bude taky to same
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
SuJazuwaki (Člen) 08.03.2007 08:41:21 Offline |
Bedřich psal:Jo, prodává se tužka přímo na pneu. Cena od 100,- až 200,- dělaj se různý barvy. Bílá a žlutá. Dělá to třebs Rema tip top. Myslím že MartysN6 snima kolaboruje
Si kópim černó, by mi šla k laku
SuJazuwaki
inkvizitorr (Administrator) 08.03.2007 08:55:54 Offline |
Kelly01 psal:to budeš novej hustej vostravskej hip-hopovej týpek
stařec:
jarken: a budeš to kreslit jako po obvodu běhounu nebo jak
doba je temná...
Inkviz - nikolivěk, budu to čmárat po obvodu ocasu - jen nevím zda mi na to bude stačit jedna tužka
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
inkvizitorr (Administrator) 08.03.2007 09:03:40 Offline |
kup si rači rovnou celou pikslu s barvou a máčej to v tom
doba je temná...
Stránky: 1