Nejsi přihlášen
Hlučnejší 3. stupeň u B12
Zdarek borci,
Nedávno jsem koupil B12 a když tam kopnu 3. rychlostní stupeň, tak převodovka bzučí o dost hlasitěji než na jiný stupně. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Co s tím ? Za info díkec. Honza
Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
Re: Hlučnejší 3. stupeň u B12
zkušenost mám,jestli tím bzučením myslíš takovej ten zvuk jako když u starýho cikánskýho meďoura hučí diferák,tak tě čeká výměna trojkovýho kola a toho druhýho co do něj zapadá...
nic jinýho to nevyřeší,ani jinej volej,ani žádná zázračná přísada do voleje...
jen ty dvě nový kola...
ale v suzuki myslim jedno asi 2500 a druhý ještě víc,už nevim přesně,sehnal sem je starší...
Milý Honzíku..
Projeď si ještě jednou Honzíkovu cestu..
No a pak se směle vrhni na Kovalův vysoce odborný rozbor závady..
Pokud se ti ani po této anabázi nepodaří dobrat odpovědi na tyto "závažné" dotazy spáchej sebevraždu..
Lepší už to fakt nebude
God Save The Queen!
prostě vohlomejzdaný vosazení,vopotřebení materiálu mezi těma dvouma kolama...
proč to nevim,motorka mněla najeto něco jen přes 20 tisíc...
jezdit bych řek že můžeš dokud tě bude bavit poslouchat ten hnusnej zvuk a myslim že se bude zhoršovat,jakože kŇučet čím dál víc...
noco vyndat motor,sundat pouze boční víka,rozpůlit zespodu,převodovka ven,vymněnit dvě kola a nazpátek...
vcelku rychlá operace,ani né drahá,jen sehnat ty dvě kola nějak za rozumně...
Tak bohužel mám stejný problém. A kupodivu také na třetím převodovém stupni. Zkusím poptat nějaké osvědčené servisy na kolik žetonů by vyšla výměna..počítám cca do deseti tisíc. Chlapy chtěl jsem se Vás jen tak informativně zeptat zda-li si již někdo z Vás tuto výměnu nechal dělat a na kolik ho vyšla..chtěl bych být tak trošku v obraze. Díky.
no a dela to hned jak jsi to koupil, pri zkusebni jizde to delalo?? Bo pokud te neinformoval prodavajici, slo o neco zamlceneho, by se dala douhadat sleva.
Neni v zakoniku neco o 6 mesicich na reklamace ci odstoupeni???
B12 neni uz je autobus :)
Spidermila (Člen) 20.08.2008 08:47:43 Offline |
Dela mi to taky. Sice to zni jak autobus, ale jede to. A nejsou prachy, tak co. Kdyz si zavru plexi, tak to v helme neni tak moc slyset
Dela to nejvic pri 50km/h na trojku. A proc to Kellymu nedela? Protoze ten 50 nejezdi
Az vyhraju ve sportce, nebo az to bude neunosny kraval, tak to poresim.
Čtu si to s odstupem, jezdím s tím už cca 1.5 roku a sleduju zhoršování, teda spíš nezhoršování. Je to furt stejný. Je to opravdu tím co říkal koval, stává se to hlavně u rv 2002 co jsem se doptal...
Výměnu ale asi udělám někdy přes zimu. Tak kdyby někdo měl to trojkový soukolí dokázal bych to patřičně ocenit.
Jo jinak Kelly i s tím odstupem času a pochopením o čem to tu je, tvůj příspěvek nějak nepobírám Byl jsem tu novej a potřeboval poradit..nic víc nic míň tak a ted do mě
Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
tak to znamená,že mám bandasku na srajdy,protože opravdu má každej kvalt jinej zvuk,ale je divný,že se to nemění,jako že by to bylo časem hlučnější,nebo jiná závada
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Mam ten samý problém. 3 je prostě hlučnější. Mechanik mi řekl ať na to ser.... bo v oleji neni ani gram špon, že by se to vomílalo dál. Jinak honda CBF po 50tis km taky vohlomejzaný myslim 5 nebo 6 kolo. Kola tě vyjdou zhruba na 8tis a pokud nejsi total levej tak s trochou pomocí to zmákneš. Až bude čas a chuť tak to udělam akorát by ten motor moch vážit třeba jen 10kg aby se líp vyndaval
Ahoj no nevim cim to je, ale me hučí 4ka pri cca kolem 2000 ot. jakoby v haji lozisko, dela to takovy vybrace na vyssim kmitoctu (oproti klasickym co jdou od motoru), jsou citit v riditkach, tak nevim mam to resit nebo prdet na to? B12 r.v. 03
hide psal:Ahoj no nevim cim to je, ale me hučí 4ka pri cca kolem 2000 ot. jakoby v haji lozisko, dela to takovy vybrace na vyssim kmitoctu (oproti klasickym co jdou od motoru), jsou citit v riditkach, tak nevim mam to resit nebo prdet na to? B12 r.v. 03
No asi bych to řešil podřazením vo kvalt,jako 2000ot. na štyřku už je fakt málo...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:...prostě na 4ku ve dvou tisících už je ten motor podle mě podtočenej a nedělá mu to dobře...
a taky podle mě
hide - to není dýzl a necvrliká to při tom nějak divně z motoru? škodule dycinky nahlásila cvrlikáním, že je bylo třeba dávno podřadit stodváca jako stodváca
Strýcfajtr !!!
Country 35 (Člen) 13.07.2009 15:33:13 Offline |
Mám stejnej problem na třetim kvaltu,dal sem olej 10w50 a zlepšilo se to tak o padesát % když to má neco naběhany doporučuju hustější olej.Mě to částečně pohlo.
Country 35 psal:Mám stejnej problem na třetim kvaltu,dal sem olej 10w50 a zlepšilo se to tak o padesát % když to má neco naběhany doporučuju hustější olej.Mě to částečně pohlo.
Co jsi tam měl předtím? 10W je přece doporučený olej..
Country 35 (Člen) 13.07.2009 16:09:46 Offline |
Předtim tam byla10w40:
Country 35 (Člen) 13.07.2009 16:17:07 Offline |
....10W-50 je rozdíl akorát že je stavěn do větší teploty, proto je řidčí. Takže když máš hlučnější převodovku tak pro ni je lepčí olej 10W-40 který je hustší než 10W-50.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Country 35 (Člen) 13.07.2009 17:20:21 Offline |
50 je hustčí než 40 .
Country 35 (Člen) 13.07.2009 17:25:13 Offline |
http://www.oleje.cz/index.php?left=main … =mot_visko
si to přečti třeba to pomůže
Country 35 (Člen) 14.07.2009 10:08:31 Offline |
Jo říkám chce to zkusit dal sem Motul 51OO 1OW50 a dost to pomohlo tak sem to chtěl dát k dobru.
Country 35 (Člen) 14.07.2009 15:03:36 Offline |
Stránky: 1