Nejsi přihlášen
Prasklý výfuk :-(
Zdravým, potřeboval bych opravit nerez výfuk. Nevíte o někom kdo na to má vybavení a umí s ním? Mám asi 5cm dlouhou prasklinu na výfuku, je v redukci z trubky co vede od svodů do tlumiče a je to na viditelný straně, takže by to musela být hezká housenka. Nejlepší by bylo někde v Praze.
Asi nebude stačit jen tu prasklinu zavařit, potřeboval bych celý ten kousek udělat znovu. Buď jen dva půlkruhy na to přivařit nebo vyříznout a navařit nový.
Doufám, že je to jen unavený materiál a stačilo by to. Nesetkal jste se s tím už někdo? Dík
Foto(pro představu):
Re: Prasklý výfuk :-(
Asi bych radši to vaření. Nevím jestli máš na 400 i se svodama, protože to mám v jednom kuse, ale když by i jo, tak určitě nebude nový a za chvíli bych mohl mít to samé
. Tlumič není špatný a má i hezký zvuk, tak bych se ho nechtěl zbavovat, jen opravit ten přechod do něj.
Re: Prasklý výfuk :-(
tweety psal:Asi bych radši to vaření
. Nevím jestli máš na 400 i se svodama, protože to mám v jednom kuse, ale když by i jo, tak určitě nebude nový a za chvíli bych mohl mít to samé
. Tlumič není špatný a má i hezký zvuk, tak bych se ho nechtěl zbavovat, jen opravit ten přechod do něj.
no jo ja mam stejne na sestku ale myslim, ze zavarit nebude problem
![]() |
SuJazuwaki (Člen) 14.07.2009 17:58:00 Offline |
Stránky: 1