Nejsi přihlášen
Re: Jak na FTP!?
..login: prostorsuzukibandit, heslo:suzukibandit, adresa: ftp://silver.amnet.cz
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Peťa psal:Tak díky, ani hrozba Osim nepomohla a FTP mi prostě nefachá
že prej nemám oprávnění přistupovat do této složky... a to sem chtěla dělat seminárku o motorkářích...
Nevím komu teda věříš ale znáš snad Osiho né
ale mě taky![]()
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Peťa psal:Tak díky, ani hrozba Osim nepomohla a FTP mi prostě nefachá
že prej nemám oprávnění přistupovat do této složky... a to sem chtěla dělat seminárku o motorkářích...
ale mě taky
No právě, jeden jako druhej...
ale aby ste mi chuděrce pomohli s problémem, to ne...![]()
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Peťa psal:PALOUS psal:Peťa psal:Tak díky, ani hrozba Osim nepomohla a FTP mi prostě nefachá
ale mě taky
ale aby ste mi chuděrce pomohli s problémem, to ne...
já vim co stim je, máš to rozbitý![]()
to jebu
bobule psal:Peťa psal:PALOUS psal:
Nevím komu teda věříš ale znáš snad Osiho néale mě taky
ale aby ste mi chuděrce pomohli s problémem, to ne...
já vim co stim je, máš to rozbitý
Nemáš je to tak jak sem napsal![]()
Ahoj ja se na to ftp nemuzu porad pripojit zkousel sem pres mozilu zadam adresu"ftp://rex.pes.cz" pak to chce jmeno zkousel sem svoje pak taky" prostor suzukibandit" a heslo sem daval "suzukibandit" a pise mi "530 User prostor suzukibandit cannot log in." tak jaky tam mam dat jmeno a heslo?![]()
Kdo nezažil neuvěří, kdo zažil nepochopí.
No záleží co máš na Mozilu. Pokud máš 2, tak je tam v NÁSTROJE, položka FireFTP (teď si ale nejsem jistý, estli jsem to tam nenahrál jako doplněk -> stáhnout a nainstalovat). Když na to klikneš a zadáš tam výše uvedené parametry (s tím, že vypustíš u loginu mezeru), tak to půjde.
Jinak Mozila verze 1 je na tom s podporou FTP trochu hůř než Explorer.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
|
K.a.s.y.m. (Člen) 29.05.2007 08:53:31 Offline |
http://fireftp.mozdev.org/ adresa pro doplněk na ftp rozšíření.pro mozillu 2.0 a višší
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
kurňa, pro mě je PC jenom bedýnky a myš, ale jaksi sem to zvládl, cosi postavhoval a doufám, že to nedojebal ![]()
xjelenoj: je jich tam od něj 73 a jsou tam furt
pepoj: lezeš na starý, nový je tady ftp://silver.amnet.cz/ (přístup po staru)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:xjelenoj: je jich tam od něj 73 a jsou tam furt
Děkuju modernizátore![]()
ale je to už dlouho co tu složku někdo vyčistil (záhy po srazu)ještě na starém eftýpku. Psal jsem to v době, kdy to tam fak nebylo![]()
Ale jinak ryklik jak vítr![]()
![]()
Strýcfajtr !!!
to se musi pokažde psat ten loging ja vyděl jednu fotku a psal sem to pokažde když klikneš na odkaz asi 5krat to přeci není normalni na ftp sem a když si chci tam neco zkouknout tak se pořed oběvuje tabulka na přihlášeni![]()
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
fifa b 12 psal:
to se musi pokažde psat ten loging ja vyděl jednu fotku a psal sem to pokažde když klikneš na odkaz asi 5krat to přeci není normalni na ftp sem a když si chci tam neco zkouknout tak se pořed oběvuje tabulka na přihlášeni
Nastav si to v Total Comandru ale tam je zase nevýhoda že si to můsíš stahnout a pak teprve prohlížet...
|
K.a.s.y.m. (Člen) 29.09.2008 07:30:33 Offline |
nemůžu se dostat ani na jedno FTP zkoušel jsem to z víc počítačů
,že by chyba někde na cestě?
|
inkvizitorr (Administrator) 29.09.2008 07:40:30 Offline |
K.a.s.y.m. psal:nemůžu se dostat ani na jedno FTP zkoušel jsem to z víc počítačů
chyba neni u tebe, ftp bude zas postaru běhat až od outerka (zejtra), tak vydržte všichni please, dík![]()
doba je temná...
![]()
inkvizitorr psal:K.a.s.y.m. psal:nemůžu se dostat ani na jedno FTP zkoušel jsem to z víc počítačů
chyba neni u tebe, ftp bude zas postaru běhat až od outerka (zejtra), tak vydržte všichni please, dík
ty kjávo to nevydžim! Já už chci vidět fotky![]()
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
|
K.a.s.y.m. (Člen) 29.09.2008 08:56:48 Offline |
inkvizitorr psal:K.a.s.y.m. psal:nemůžu se dostat ani na jedno FTP zkoušel jsem to z víc počítačů
chyba neni u tebe, ftp bude zas postaru běhat až od outerka (zejtra), tak vydržte všichni please, dík
OK jen mi to přišlo divný,že to nejde na víc PC...tož vydržim![]()
|
nicola.foxx (Člen) 29.09.2008 09:05:07 Offline |
Pajk psal:To je divný, já se dostanu na FTP
Tak to mas dobry. Ja se tam nemuzu dostat od soboty.![]()
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Aha a já vot fčerejška furt laboruju a obnovuju systém![]()
Čau all, jsem tu zatím krátce
ale snad se zajedu co nejdřív. V Mozille je to trošku složitější, to už psal Ondráš
tak aspoň písnu snad jednodušší možnost. Pusť si Internet explorer hoď tam ftp://silver.amnet.cz pak login a kód. No a když to nepojede, nebo se někomu nebude líbit grafický styl, tak potom klikni na ZOBRAZIT -> Otevřít server FTP v programu průzkumník Windows -> zadat Login, heslo a vesele projíždět FTP ![]()
Jeedéééééééééééémmmm
|
nicola.foxx (Člen) 30.09.2008 19:19:11 Offline |
Lukyn1 psal:Čau all, jsem tu zatím krátce
ale snad se zajedu co nejdřív. V Mozille je to trošku složitější, to už psal Ondráš
tak aspoň písnu snad jednodušší možnost. Pusť si Internet explorer hoď tam ftp://silver.amnet.cz pak login a kód. No a když to nepojede, nebo se někomu nebude líbit grafický styl, tak potom klikni na ZOBRAZIT -> Otevřít server FTP v programu průzkumník Windows -> zadat Login, heslo a vesele projíždět FTP
Ja bych byl s tema astrojema od mrkvosoftu vopatrnej. Radsi bych na ftp pouzil nejakej souborovej manager a nebo ftp klient a tam si s tema souborama muzes pohrat vic. Do haje s mrkvosoftem. Dneska ty woknouzy serou uz vod rana.![]()
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
|
K.a.s.y.m. (Člen) 14.07.2009 08:05:25 Offline |
Proč se nemůžu dostat na FTP???login i heslo dávám pořád to samí dobrý a píše mi to login incorect???![]()
![]()
|
Progear 650 (Člen) 14.07.2009 19:26:58 Offline |
XJelen psal:Zakázáno všem z důvodu velmi vysokého infekčního onemocnění. Podle hlavního náčelníka minimálně nafurt
![]()
Pravdou je, že se to tam sfinstvem jenom hemžilo, jak tam leze kdekdo je to vždycky vodršku
Njn, ale kde teda sosnu fotky vod tebe z Cecků???![]()
![]()
![]()
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
|
K.a.s.y.m. (Člen) 14.07.2009 21:14:05 Offline |
XJelen psal:Zakázáno všem z důvodu velmi vysokého infekčního onemocnění. Podle hlavního náčelníka minimálně nafurt
![]()
Pravdou je, že se to tam sfinstvem jenom hemžilo, jak tam leze kdekdo je to vždycky vodršku
no to doufám,že ne...potom bych si rád aspon stáhnul fotky
Progear 650 psal:XJelen psal:Zakázáno všem z důvodu velmi vysokého infekčního onemocnění. Podle hlavního náčelníka minimálně nafurt
![]()
Pravdou je, že se to tam sfinstvem jenom hemžilo, jak tam leze kdekdo je to vždycky vodrškuNjn, ale kde teda sosnu fotky vod tebe z Cecků???
jedeš na WSBK?
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1