Nejsi přihlášen
Anděl strážný aneb ...
... požehnání všech dopravních prostředků na Chvojně
Kdy: neděle 26.7.09. v 15.30 hodin
Kde: kostel sv.Jakuba a Filipa na Chvojně http://www.chvojen.cz/
GPS souřadnice: Loc: 49°46'1.288"N, 14°38'46.225"E
Nejde o žádné fanatické pánbíčkování a lákání duší, ale myslím si, že tomu štestíčku se musí jít naproti. Navíc se o ten kostel a všechny věci okolo stará jeden hodný pán, který nás všechny zve.
Loni jsme tam byli a hodilo se... Pár motorek tam také bylo, včetně jednoho Zetora takže fakt napohodu...
Jen je potřeba vědět, kdo asi tak přijede, páč moto tam maj VIP místo a je potřeba ho tam adekvátně účasti připravit.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Re: Anděl strážný aneb ...
Bedřich psal:... Nejde o žádné fanatické pánbíčkování a lákání duší, ale myslím si, že tomu štestíčku se musí jít naproti...
Děkuju pjekně, loni jsem se podobný akce zůčastnil v KV na zahájení sezony a do měsíce jsem se rozbil neříkám, že za to může von, ale rozhodně mi nepomoh
asi mě nemá rád
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Bedřich psal:... Nejde o žádné fanatické pánbíčkování a lákání duší, ale myslím si, že tomu štestíčku se musí jít naproti...
Děkuju pjekně, loni jsem se podobný akce zůčastnil v KV na zahájení sezony a do měsíce jsem se rozbil neříkám, že za to může von, ale rozhodně mi nepomoh
asi mě nemá rád
Můj fotr na tom byl u nás taky a do 14 dní se rozbil......ten nahoře stejně na nás všechny nechci nikoho urazit ale jsou to viny .
Jezdím tak, abych dojel!
Banditatom (Člen) 16.07.2009 18:52:05 Offline |
kdyby tam byl fuhrer
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1