Nejsi přihlášen
Martin IFT (Člen) 14.07.2009 19:18:58 Offline |
Vypouštěcí šroub
Zdar banďáci, sem povolil výpustní šroub za učelem výměny voleje a při prošmátrání dírymalíčkem sem vytáh jakoby spirálku z hliníku. Prostě kus skurvenýho závitu. Nesetkali ste se stím někdo. Jak řešite takovyhle
viny. Jo a měla tam bejt podložka? Sem si asi nevšim a když tam byla tak je uš v
Dal sem tam pro sichr novou hlinikovou, ale stejně dyš je to teply tak to přes noc nakape par kapek. Sere mě to a je mi z toho na
. Poraďte plís
Re: Vypouštěcí šroub
Martin IFT psal:Zdar banďáci, sem povolil výpustní šroub za učelem výměny voleje a při prošmátrání díry
malíčkem sem vytáh jakoby spirálku z hliníku. Prostě kus skurvenýho závitu. Nesetkali ste se stím někdo. Jak řešite takovyhle
viny. Jo a měla tam bejt podložka? Sem si asi nevšim a když tam byla tak je uš v
Dal sem tam pro sichr novou hlinikovou, ale stejně dyš je to teply tak to přes noc nakape par kapek. Sere mě to a je mi z toho na
. Poraďte plís
ja ten srub dycky maznu silikonem na motory a nic mi netece
Vzdy muze byt hur :-)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 14.07.2009 20:26:46 Offline |
no předně to znovu utáhni jestli jsi dal novou podložku.
pokud jsi vytáhnul hliníkovou spirálu a utáhneš může se ti stát ,že ten závit strhneš..mě se stalo přesně to samé...no převrtal jsem na větší průměr a říznul větší závit a dal jinou zátku...myslim,že výpušták z převodovky ze škodovky
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Martin IFT (Člen) 14.07.2009 20:35:04 Offline |
K.a.s.y.m. psal:no předně to znovu utáhni jestli jsi dal novou podložku.
pokud jsi vytáhnul hliníkovou spirálu a utáhneš může se ti stát ,že ten závit strhneš..mě se stalo přesně to samé...no převrtal jsem na větší průměr a říznul větší závit a dal jinou zátku...myslim,že výpušták z převodovky ze škodovky
Taky mě napadlo, že bych to převrtal. No zkusil sem to dotáhnout, dal pd bandasku bilej papír a zejtra jak vlezu do garáže tak uvidím Kdyš to nepomuže budu muset vrtat a zavitit. Co se šponama? ve vaně. Tak mě to celý sere
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 14.07.2009 21:10:20 Offline |
hele ono když z toho vypustíš olej tak i tak z toho pořád teče něco málo a mě to něco málo ty špony vyplavovalo ven.třeba to neni uplně košér postup,ale já to tak dělal. nechtělo se mi sundavat vanu
Martin IFT (Člen) 14.07.2009 21:36:42 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hele ono když z toho vypustíš olej tak i tak z toho pořád teče něco málo a mě to něco málo ty špony vyplavovalo ven.třeba to neni uplně košér postup,ale já to tak dělal. nechtělo se mi sundavat vanu
Máš recht se mi libí
jak to do zejtra něco nakape, du do toho. Jo eště jakej zavit má ten škodováckej šroup? Bude asi ňákej jemnej. Sem to neska utáh tak tak skoro na max jek to šlo vzhledem ke stavu závitu ve vaně, tekže víc nemůžu.
Díkes za radu
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 15.07.2009 06:43:52 Offline |
Martin IFT psal:K.a.s.y.m. psal:hele ono když z toho vypustíš olej tak i tak z toho pořád teče něco málo a mě to něco málo ty špony vyplavovalo ven.třeba to neni uplně košér postup,ale já to tak dělal. nechtělo se mi sundavat vanu
Máš recht
se mi libí
jak to do zejtra něco nakape, du do toho. Jo eště jakej zavit má ten škodováckej šroup? Bude asi ňákej jemnej. Sem to neska utáh tak tak skoro na max jek to šlo vzhledem ke stavu závitu ve vaně, tekže víc nemůžu.
Díkes za radu
čéče tak to nevim...škol na to nemám sežeň nějakou běžnou zátku a podle něho vrták a závitník.Jemnější tam ale určitě byl.
Ton@l psal:Martin IFT psal:Zdar banďáci, sem povolil výpustní šroub za učelem výměny voleje a při prošmátrání díry
malíčkem sem vytáh jakoby spirálku z hliníku. Prostě kus skurvenýho závitu. Nesetkali ste se stím někdo. Jak řešite takovyhle
. Poraďte plís
ja ten srub dycky maznu silikonem na motory a nic mi netece
Tááák ... a neni potřeba to tak rvát
MRDAT!!!
Martin IFT psal:K.a.s.y.m. psal:no předně to znovu utáhni jestli jsi dal novou podložku.
pokud jsi vytáhnul hliníkovou spirálu a utáhneš může se ti stát ,že ten závit strhneš..mě se stalo přesně to samé...no převrtal jsem na větší průměr a říznul větší závit a dal jinou zátku...myslim,že výpušták z převodovky ze škodovkyTaky mě napadlo, že bych to převrtal. No zkusil sem to dotáhnout, dal pd bandasku bilej papír a zejtra jak vlezu do garáže tak uvidím
Kdyš to nepomuže budu muset vrtat a zavitit. Co se šponama? ve vaně. Tak mě to celý sere
kdyz to budes prorezavat tak ten zavitnik namaz poradne vazelinou, voni se ti ty spony na ni nachytaj a nic se do vany nedostane
Country 35 (Člen) 17.07.2009 17:48:29 Offline |
Pokud ti drží a neprotáčí se tak je zbytečny to přeřezávat,to je poslední možnost,kup si za 2Kč teflon na závity a hodně to napakuj. Jedno z nej těsnění. Z
Martin IFT (Člen) 17.07.2009 18:57:06 Offline |
Zdar všici, díkes za rady Zdá se to bejt dobrý. Šroub se neprotáčí ale závit ve vaně už bude dost na
Nakonec sem tomu dal poslední šanci před přeřezáním a namazal sem závit šroubu a Alu podložku nějakou červenou sračkou, tuším Makroflex Thermoresistant TA145 a utáh sem to "citovka"
za pjet 12 to asi je
a je to asi good. Tak Bandit
ZDAR jaxviňa a díky za rady.
Stránky: 1