Nejsi přihlášen
Bandit-Kralik (Člen) 19.07.2009 11:44:15 Offline |
jezdeni za deste
Tak jsem se vcera rozhodl naucit se lepe zatacky v desti, prselo celych 300km. Kombineza mi uschne asi az ve stredu. Ale opravdu by si to mel vyzkouset kazdy, hodne veci se da zvladnout, jen to chce trenovat.
Banditatom (Člen) 19.07.2009 12:10:10 Offline |
Re: jezdeni za deste
Bandit-Kralik psal:Tak jsem se vcera rozhodl naucit se lepe zatacky v desti, prselo celych 300km. Kombineza mi uschne asi az ve stredu. Ale opravdu by si to mel vyzkouset kazdy, hodne veci se da zvladnout, jen to chce trenovat.
pane vy jste magor
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Bandit-Kralik (Člen) 19.07.2009 13:55:27 Offline |
Banditatom psal:Bandit-Kralik psal:Tak jsem se vcera rozhodl naucit se lepe zatacky v desti, prselo celych 300km. Kombineza mi uschne asi az ve stredu. Ale opravdu by si to mel vyzkouset kazdy, hodne veci se da zvladnout, jen to chce trenovat.
pane vy jste magor
Kdepak magor, ale hodne cestuju. At uz to jsou vikendy po Cechach, nebo dovca za caru. A dest muzes potkat dycinky, proto jsem se to chtel naucit. Ze zacatku mi strilelo zadni kolo, ale pak jsem prisel na to, ze zaklad je v najezdu do zatacky.....musi se pod vetsim uhlem a zapomenout na ostry rezani. Tohle si samozrejme muze kazdy precist v kazde chytre knizce, ale vyzkouset to na delsi trase je jina vec....a take to ma i druhou vyhodu jezdit za deste. Potkas jen opravdovy bikery, ti co maji motorina jako pozlatko zustavaji doma.
Bandit-Kralik psal:Banditatom psal:Bandit-Kralik psal:Tak jsem se vcera rozhodl naucit se lepe zatacky v desti, prselo celych 300km. Kombineza mi uschne asi az ve stredu. Ale opravdu by si to mel vyzkouset kazdy, hodne veci se da zvladnout, jen to chce trenovat.
pane vy jste magor
Kdepak magor, ale hodne cestuju. At uz to jsou vikendy po Cechach, nebo dovca za caru. A dest muzes potkat dycinky, proto jsem se to chtel naucit. Ze zacatku mi strilelo zadni kolo, ale pak jsem prisel na to, ze zaklad je v najezdu do zatacky.....musi se pod vetsim uhlem a zapomenout na ostry rezani. Tohle si samozrejme muze kazdy precist v kazde chytre knizce, ale vyzkouset to na delsi trase je jina vec....a take to ma i druhou vyhodu jezdit za deste. Potkas jen opravdovy bikery, ti co maji motorina jako pozlatko zustavaji doma.
Mě to stačilo jen prakrat za deště. ale popravde vždy sem malem skončil se zapalem plic
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Bandit-Kralik psal:Banditatom psal:Bandit-Kralik psal:Tak jsem se vcera rozhodl naucit se lepe zatacky v desti, prselo celych 300km. Kombineza mi uschne asi az ve stredu. Ale opravdu by si to mel vyzkouset kazdy, hodne veci se da zvladnout, jen to chce trenovat.
pane vy jste magor
S tim koncem nesouhlasim...
Když jedu v dešti, tak me to taky baví, ale nepotřebuju ho vyhledávat proto, abych pak vo sobě řikal, že jenom správnej bajker jezdí pořád. Nejezdím v něm proto, že mi je pak líto tý špinavý motorky.
Ale jestli je to tak, tak asi nejsem správnej bajker, byť jezdim od osmi let a od sednácti legálně po silnici.
Bandit rulezz!!!
Bandit-Kralik (Člen) 19.07.2009 18:56:20 Offline |
me ta jizda za deste celkem bavi, je to neco jinyho. Letos na nej mam obzvlast smulu, nebo jak to rici. Skoro pokazde, kdyz vyjedu zacne chcat. Mel jsem z toho celkem strach a proto jsem se na vode chtel naucit.
Kraliku, no ja mam letos taky stesti na dest, taky sem nucene hold kdyz potreboval sem nekam jet lital v desti, zezacatku sem z toho mel strach, ale da se to. Je to unavny kdyz jedes nejakejma klikaticema i treba po dalnici, neni to prdel letos bych to tak od oka typl na dobrejch 600-800 km vydatnyho deste v sedle. Mokry vozovky durch po prseni nepocitam , ale rek bych ze nekdy to na polosuche je nebezpecnejsi jit do smyku nez na te durch kdyz prsi. Vcera sem chytl v kopci fajn potok napric po dalnici ze studnice smer Prag, dost se motyka o ten proud zbrzdila. Ale jo ja je to pro kazdyho ten dest , radsi bych v desti nejezdil ale
Copa to tu řešíte,klucí?? Kdyby někdo nevěděl,jak se jezdí za deště,
zeptejte se WenzelaB6,Vašek Vám to vysvětlí
Co prováděl loni cestou z srazu
Jinak jet opatrnějc je dobrý,ale jde to i docela svižným tempem,
jen je třeba nedělat blbosti,jako brzdit a řadit, až v zatáčce...
Kolikrát jsem už koukal,co všechno dobrá guma pobere...
...a bude hůř!
Modří vědí..., jsou i magoři mezi náma, kteří jezdí v dešti "na kolínko" Já dostala radu při mojí první vyjížďce v dešti: prodce nepodřazuj, brzdi raději zadní, jezdi plynule a s rozumem
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
karlos100 psal:Copa to tu řešíte,klucí?? Kdyby někdo nevěděl,jak se jezdí za deště,
zeptejte se WenzelaB6,Vašek Vám to vysvětlí
Co prováděl loni cestou z srazu
Jinak jet opatrnějc je dobrý,ale jde to i docela svižným tempem,
jen je třeba nedělat blbosti,jako brzdit a řadit, až v zatáčce...
Kolikrát jsem už koukal,co všechno dobrá guma pobere...
tak dotazy žádný ?? stejně už si nic z teho nepametám
Králíku, až tě předběhne zadní guma na rovince jen proto, žes vjel do kaluže vody, která bývá při dešti dost často špatně vidět, myslím, že malinko poopravíš názor, nebylo to v žádném náklonu, nebrzdil jsem a ani neřadil a i tak jsem se opravdu nahlas za jízdy modlil
Takovéhle drajvy teda fakt nemusím
..na vodě je to o hlavě..pokud jedete se staženou prdelí a máte z každého manévru orosený zátylek,tak je to najrychlejší cesta k průseru..
..a když víte,na čem jedete(gumy),tak se dá jet v pohodě a svižně..
..a je to někdy sranda..loni při cestě na Killerovce při předjíždění plechovky do kopce se mi na vytočenou čtyřku začalo protáčet kolo..
..fajne jak cyp..
..jo a déšť mi nevadí..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
..Osi,píšu,že je to o hlavě..samože tam musí být respekt,o tom žádná,ale panika a děs z každého pohybu na motorce není,podle mě,ten správný recept na šťastný dojezd..
..prostě v klidu,plynule,dobrou mysl a slunce v duši i když chčije..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
too Pšán: loni jsem jel v dešti z srazu z Krkonoš 300 km a potom na Oravu killersraz a nenaučil jsem se to, jezdím kolmo k silnici i v zatáčkách, možná kdybych měl padáky nebo mi někdo půjčil svou motku, kterou chce do budoucna upravit, tak bych se učil. Vodu nemusím.
jsem pomalejší - ale ne vždy
Smoula.koumak (Člen) 22.07.2009 00:01:29 Offline |
kdyby mi v dešti nepřestával běhat jeden válec a blikat blinkr, tak mi to vůbec nevadí, natáhnu šprcku a jedu
Bandit v lese :-))
Pšán psal:..Osi,píšu,že je to o hlavě..samože tam musí být respekt,o tom žádná,ale panika a děs z každého pohybu na motorce není,podle mě,ten správný recept na šťastný dojezd..
..prostě v klidu,plynule,dobrou mysl a slunce v duši i když chčije..
přesně tak...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Stránky: 1