Nejsi přihlášen
vypíná se mi komp
mam problem s kompem,asi před měsicem se mi začal vypinat komp,po tydnu se mi začal aj sam zapinat,ale nenaběhl a hned se vypl. Tak sem přeinstaloval win., nepomohlo. Potom sem vyměnil zdroj za silnějši a všechno bylo ok, jenže teď zas asi po 3 tydnech se zase sam vypina
Vypina se to stylem že se pozaviraji všechny programy a normalně se regulerně ukonči system. Prostě jak kdybych to vypl ja.
Co s týýým?
K.a.s.y.m. (Člen) 23.07.2009 13:34:50 Offline |
Re: vypíná se mi komp
Tomas600N psal:mam problem s kompem,asi před měsicem se mi začal vypinat komp,po tydnu se mi začal aj sam zapinat,ale nenaběhl a hned se vypl. Tak sem přeinstaloval win., nepomohlo. Potom sem vyměnil zdroj za silnějši a všechno bylo ok, jenže teď zas asi po 3 tydnech se zase sam vypina
Vypina se to stylem že se pozaviraji všechny programy a normalně se regulerně ukonči system. Prostě jak kdybych to vypl ja.
Co s týýým?
ač nejsem odborník tak bych typnul na vadnou základní desku.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Tomas600N psal:mam problem s kompem,asi před měsicem se mi začal vypinat komp,po tydnu se mi začal aj sam zapinat,ale nenaběhl a hned se vypl. Tak sem přeinstaloval win., nepomohlo. Potom sem vyměnil zdroj za silnějši a všechno bylo ok, jenže teď zas asi po 3 tydnech se zase sam vypina
Co s týýým?
Viděl bych to na blbý kontakty v tlačítku na vypínání.
Jsou tam nějaký uvolněný a pak stačí třeba trochu dupnout, drknou o sebe a je to...
Jak si měnil ten zdroj, tak jak si do toho drkal, tak se to nějak zlepšilo no a teď tím jak se ta skíň od toho větráku otřásá se to zase vrátilo.
Můj pohled na věc.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
taky mi to delalo a pak sem ujistil ze sem si oprel klavenici o roh policky a mackal si pri psani tlacitko na vypnuti n klavesnici jinak dalsi moznost bych videl vypinani kvuli prehrivani ale to tusim schodi komp na tvrdo
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
K.a.s.y.m. (Člen) 23.07.2009 15:03:37 Offline |
podivej se, jestli ti jdou vetracky na prociku a na grafarne, popr. na zdroji. vetsinou se komp vypina pouze pri prehrati komponentu a ty se prehrivaj, kdyz nejede nejakej vetracek. kdyby byla vadna deska nebo cokoliv jinyho, tak se komp restartuje....
Jak píše Ondráš, viděl bych problém v tl. na zapínání PC. Zkus ho uplně odpojit nebo pročistit, jestli tam neni blbej kontakt (třeba v tom samotnym tlačítku, nejenom v konektoru na desce)
A nebo jak píše Sonyk, klávesnice, který maj inteligentní tl. na vypínání / uspávání PC
Každopádně to nebude nějakej problém třeba na desce, protože by se to korektně neukončovalo. Šlo by to do OFF a hotovo.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Ton@l psal:tlacitko odpojit a zkusit zapnout sroubovakem
tak tak ... kde jsou ty casy, kdy jsem se vysral na kupovani kejsu (abych mel na pivo) a slozil jsem si komp do krabice od zakladni desky a startoval to sroubovakem
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
nicola.foxx (Člen) 23.07.2009 21:23:48 Offline |
TO LOSER: Startovani sroubovakem uz je pryc.
Je tu jeste jedna varianta. A to vyzsi teplota na procesoru a v biosu muze mit nastavenou teplotu, pri ktery se komp vypne. Trebas u ASUSU s AMD procakem jsem to mel radsi nastaveny a v tehle teplotach se mi to delo taky.
Lepsi chladic a nebo soucasnej vyluxovat a je klid.
Tak to byla ta druha moznost vypinani kompu.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 24.07.2009 10:48:32 Offline |
Fresh Man psal:s rozbitym čudlikem by se neukončovaly programy... by to proste chcíplo a buenos...
to neni pravda..když máčkneš na čudla u počítače když je zaplej tak se normálně vypne jako když ho vypneš ve voknech
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Fresh Man psal:s rozbitym čudlikem by se neukončovaly programy... by to proste chcíplo a buenos...
to neni pravda..když máčkneš na čudla u počítače když je zaplej tak se normálně vypne jako když ho vypneš ve voknech
muj ne !!!
nebo vo tom nevim...
Bandit pičo
Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:Fresh Man psal:s rozbitym čudlikem by se neukončovaly programy... by to proste chcíplo a buenos...
muj ne !!!
nebo vo tom nevim...
no, tak to mas asi taky rozbity
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:
to neni pravda..když máčkneš na čudla u počítače když je zaplej tak se normálně vypne jako když ho vypneš ve voknechmuj ne !!!
nebo vo tom nevim...no, tak to mas asi taky rozbity
pivo voe ?
Bandit pičo
spidys psal:Freš má eště asi ATéčkovou základní desku. Tam byly eště takový ty kolíbkový vypínače, skoro jako lustrák
To měly myslim 386 a 486 néé? Možná první penťáci
nevim je to f krabici a má to barevnej monitor a klávesnici s miší... na pičo stránky to stračí ...
něco pro Fyjata
Bandit pičo
Fresh Man psal:spidys psal:Freš má eště asi ATéčkovou základní desku. Tam byly eště takový ty kolíbkový vypínače, skoro jako lustrák
To měly myslim 386 a 486 néé? Možná první penťácinevim je to f krabici a má to barevnej monitor a klávesnici s miší... na pičo stránky to stračí ...
něco pro Fyjata
pyčo máš tam hrupku
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Banditatom (Člen) 25.07.2009 09:59:11 Offline |
toto si pořiď
http://www.tmsecurity.cz/brokovnice.jpg
ideální na všechny druhy počítačů
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1