Nejsi přihlášen
cestovatel (Člen) 28.07.2009 09:13:58 Offline |
pridavne svetla na nahaca
Uvazujem o montazi pridavnych svetiel na Bandita N,v noci ked niekedy jazdim,mam pocit,ze by to chcelo vyse svetla,hlavne v zatackach,jeden luc aj ked svieti dobre,je pre mna nedostacujuci.Ma niekdo skusenost s pridavnymi svetlami na nahaca?Obavam sa,aby som neporusil typicky vzhlad nahaca,riesil by som to nejakymi malymi svetlami po bokoch vidlice.Nechcem z neho spravit cruizera.Poradi niekto ako na to?
Radsej sulozit s hrbatou,ako pracovat s lopatou.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.07.2009 10:15:29 Offline |
Re: pridavne svetla na nahaca
cestovatel psal:Uvazujem o montazi pridavnych svetiel na Bandita N,v noci ked niekedy jazdim,mam pocit,ze by to chcelo vyse svetla,hlavne v zatackach,jeden luc aj ked svieti dobre,je pre mna nedostacujuci.Ma niekdo skusenost s pridavnymi svetlami na nahaca?Obavam sa,aby som neporusil typicky vzhlad nahaca,riesil by som to nejakymi malymi svetlami po bokoch vidlice.Nechcem z neho spravit cruizera.Poradi niekto ako na to?
kup si eSko od 00-04 to má světla dvě
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
cestovatel psal:Uvazujem o montazi pridavnych svetiel na Bandita N,v noci ked niekedy jazdim,mam pocit,ze by to chcelo vyse svetla,hlavne v zatackach,jeden luc aj ked svieti dobre,je pre mna nedostacujuci.Ma niekdo skusenost s pridavnymi svetlami na nahaca?Obavam sa,aby som neporusil typicky vzhlad nahaca,riesil by som to nejakymi malymi svetlami po bokoch vidlice.Nechcem z neho spravit cruizera.Poradi niekto ako na to?
Dej halogeny.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nicola.foxx (Člen) 28.07.2009 13:39:57 Offline |
Koupit lepsi zarovku a nebo xenon. Zadny dalsi bych na to nedaval.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
fidoB6 psal:Ondráš psal:qwerty psal:presne tak xeon a budes mit svetla jako za dne
XENON.
XEON jsou procesory......šťoural jeden...
von se šťourá v kompech, ty lidem v držce, žádnej rozdíl
jinak k tématu, na přídavný světla se vyser, mám tam asi 3týdny halogeny a rozdíl je i vidět (ne fakt je to o dost lepší, jak ve dne, tak za tmy )
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1