Nejsi přihlášen
LosBanditos (Člen) 25.07.2009 14:34:46 Offline |
Moje první bouřačka
Kua kARLOSI DRŽ SE !!!! jÁ MÁM jenom tříšivou zlomeninu pravého předloktí a jedno žebro. Vjedu na listí po té bouřce, ustojím to, a hodí mě to do skarpy, tak si řeknu, že to vyjedu. Dám víc plynu ( což byla na trávě ta největší píčovina ) vyjedu smykem spátky na silnici. V tom hajsajdr tako to uměl snad jenom Gary Mekoj a letí 54 metrů. Vstanu nic mě nebolí. Motyka si jenom ustlala. Za chvíly au a ejhle. Pravé záměstí ve tvaru S a a zlomenina na 1/2. V utérý jdu na kontrolní foto a tam se rozhodne o operaci. Díky panu KBC kebule good a komb+ MBW díky za zbytek. Měl jsem neuvěřitelný štěstí !!!!!!
V uterý dám fota
LosBanditos adios !
Progear 650 (Člen) 25.07.2009 15:26:02 Offline |
Re: Moje první bouřačka
Pičo tudle si mě předjížděl, jel sem v plechovce.... Mi ani neříkej... Se uzdrav brzy....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
LosBanditos (Člen) 25.07.2009 17:39:26 Offline |
Progear 650 psal:Pičo tudle si mě předjížděl, jel sem v plechovce.... Mi ani neříkej... Se uzdrav brzy....
Progi díky a pozdravuj Bodlinu
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 26.07.2009 17:37:24 Offline |
hans psal:hovno, tak už i ty???
Jo kamaráde, taky, taky a ještě k tomu jsem dneska prodal bandasku
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 26.07.2009 17:44:04 Offline |
Stavte se na kawana. budu mít teďko moooooc času
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 27.07.2009 10:47:48 Offline |
barynek psal:jj, hlavně at jsi cajk a co že jako bude místo béčka? Zas nějaká další jebka?
FZ1 nepo speed triple
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 27.07.2009 10:49:58 Offline |
Šárka psal:ty si taky pacient vole......
at se brzo uzdravíš a at tě to tolik nebolká
dyť já přijedu na mrkačku do sosnový tak tam všichni povině buďte ať Vás zase vidím a pokecáme
LosBanditos adios !
inkvizitorr (Administrator) 27.07.2009 10:50:18 Offline |
LosBanditos psal:Kua kARLOSI DRŽ SE !!!! jÁ MÁM jenom tříšivou zlomeninu pravého předloktí a jedno žebro. Vjedu na listí po té bouřce, ustojím to, a hodí mě to do skarpy, tak si řeknu, že to vyjedu. Dám víc plynu ( což byla na trávě ta největší píčovina ) vyjedu smykem spátky na silnici. V tom hajsajdr tako to uměl snad jenom Gary Mekoj a letí 54 metrů. Vstanu nic mě nebolí. Motyka si jenom ustlala. Za chvíly au a ejhle. Pravé záměstí ve tvaru S a a zlomenina na 1/2. V utérý jdu na kontrolní foto a tam se rozhodne o operaci. Díky panu KBC kebule good a komb+ MBW díky za zbytek. Měl jsem neuvěřitelný štěstí !!!!!!
V uterý dám fota
člověk tě chvíli nehlídá a hned vyvádíš takovýhle viny tak hlavně ať seš co nejdřív cajk
doba je temná...
LosBanditos (Člen) 27.07.2009 16:56:00 Offline |
inkvizitorr psal:LosBanditos psal:Kua kARLOSI DRŽ SE !!!! jÁ MÁM jenom tříšivou zlomeninu pravého předloktí a jedno žebro. Vjedu na listí po té bouřce, ustojím to, a hodí mě to do skarpy, tak si řeknu, že to vyjedu. Dám víc plynu ( což byla na trávě ta největší píčovina ) vyjedu smykem spátky na silnici. V tom hajsajdr tako to uměl snad jenom Gary Mekoj a letí 54 metrů. Vstanu nic mě nebolí. Motyka si jenom ustlala. Za chvíly au a ejhle. Pravé záměstí ve tvaru S a a zlomenina na 1/2. V utérý jdu na kontrolní foto a tam se rozhodne o operaci. Díky panu KBC kebule good a komb+ MBW díky za zbytek. Měl jsem neuvěřitelný štěstí !!!!!!
V uterý dám fotačlověk tě chvíli nehlídá a hned vyvádíš takovýhle viny tak hlavně ať seš co nejdřív cajk
A to sem, s tebou v ten čtvrtek kecaj jak sem tě potkal s EVO II směr kralupy. By mě jeblo to vědět.
LosBanditos adios !
a to bylo na sosnový keců, jaký je béčko skvělý a že všechno ostatní jsou jebky ..........
a teď ho chudáka zbořený ještě prodá
LosBanditos psal:barynek psal:jj, hlavně at jsi cajk a co že jako bude místo béčka? Zas nějaká další jebka?
FZ1 nepo speed triple
Mám tu po holce koloběžku ..... nechceš ? jo na to kafe bych se v tejdnu stavil bude koláč ?
MRDAT!!!
LosBanditos (Člen) 28.07.2009 15:19:46 Offline |
hans psal:a to bylo na sosnový keců, jaký je béčko skvělý a že všechno ostatní jsou jebky ..........
a teď ho chudáka zbořený ještě prodá
už prodal
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 28.07.2009 15:20:55 Offline |
Kožak psal:LosBanditos psal:barynek psal:jj, hlavně at jsi cajk a co že jako bude místo béčka? Zas nějaká další jebka?
FZ1 nepo speed triple
Mám tu po holce koloběžku ..... nechceš ? jo na to kafe bych se v tejdnu stavil bude koláč ?
já věděl, že tě na to utáhnu Vždť dojeď žrádla je tu vždyinky dost.
LosBanditos adios !
Stránky: 1