Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » dost dobrej inzerád:-)

svistouka (Člen)
29.07.2009 18:29:52

dost dobrej inzerád:-)

...a bude hůř...s triplem...a zasejc s banditem
barynek (Člen)
29.07.2009 20:39:17

Re: dost dobrej inzerád:-)

celkem vtipnej způsob jak se vypořádat s hajzlemgoodbigsmile

Bandit 4EVER!!!
zzzmrzlinar (Člen)
30.07.2009 09:32:06

jo borci já jsem na WWW.motoinzerce.cz našel inzerát že chlapík prodá starší GSX-R, tak jsem se na to byl podívat a když jsem to byl projet tak jsem zjistil, že to má zcela nefunkční přední brzdu, celkem píča chlap řek bych. Říkal aha, nojo, fakt to nějak nefunguje, hm to sem nevěděl, divný, vopravdu. Jestli chtěl abych to rozflákal a pak mu tu musel zaplatit, ešče že nejsem bezmozek co s pučenou motorkou vpálí do první točky.

barynek (Člen)
30.07.2009 12:41:55

zzzmrzlinar psal:

jo borci já jsem na WWW.motoinzerce.cz našel inzerát že chlapík prodá starší GSX-R, tak jsem se na to byl podívat a když jsem to byl projet tak jsem zjistil, že to má zcela nefunkční přední brzdu, celkem píča chlap řek bych. Říkal aha, nojo, fakt to nějak nefunguje, hm to sem nevěděl, divný, vopravdu. Jestli chtěl abych to rozflákal a pak mu tu musel zaplatit, ešče že nejsem bezmozek co s pučenou motorkou vpálí do první točky.

tak hlavně že jsi cajk. Doufam, že jsi mu za to řekl pár "vlídných" slovfuck
nechápuheadshake

Bandit 4EVER!!!
zzzmrzlinar (Člen)
30.07.2009 13:37:09

byl jsem kupodivu docela klidnej, ale samozřejmě nějaké to safra safra, to jste ale nezodpovědný člověk, himbajs a jiné tam samozřejmě padlo.smile1

mr.BSE (Člen)
30.07.2009 14:20:31

zzzmrzlinar psal:

byl jsem kupodivu docela klidnej, ale samozřejmě nějaké to safra safra, to jste ale nezodpovědný člověk, himbajs a jiné tam samozřejmě padlo.smile1

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile himbajs bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS