Nejsi přihlášen
Re: Schumi bude zpet
VikecB12 psal:mr.BSE psal:Přikláním se k názoru, že si zkurví jméno...
To už snat ani nejde Ale su zaujatej,nemám ho rát a ani F1 mě nepřipadá jako vrchol autařskýho sportu
Jéééé, konečně někdo
Já ho taky nemám rád, stejně jako Ferrari
Když už někomu fandím, tak mcLarenu (týmu. To nemá nic společnýho s tím, kdo tam jezdí).
Na formule se rád mrknu, vesměs to vydržím tak do 15 kola z těch 145 na který to vypisujou
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Filous psal:Mour psal:Já se v nedělu na F1 strašně rád dívám, vidím start a pak cíl a nigdo mě u toho nedovolí rušit
...mam to vječinou taky tag
...budeš příští týden ve středu přes den v práci?,bo jedu na dovču s Ali asi kolem Brabánek
Mour psal:Filous psal:Mour psal:Já se v nedělu na F1 strašně rád dívám, vidím start a pak cíl a nigdo mě u toho nedovolí rušit
...mam to vječinou taky tag
...budeš příští týden ve středu přes den v práci?,bo jedu na dovču s Ali asi kolem Brabánek
...to se eště uvidí, bo na středu mam zamluvený Brno, ale záleží na tom, esi rozchodim Bertu, kerou Xicht rozbil...každopádně se vozvi, dyš budu doma, rát tě parťáku uvidim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Mour psal:Filous psal:
...mam to vječinou taky tag...budeš příští týden ve středu přes den v práci?,bo jedu na dovču s Ali asi kolem Brabánek
...to se eště uvidí, bo na středu mam zamluvený Brno, ale záleží na tom, esi rozchodim Bertu, kerou Xicht rozbil...každopádně se vozvi, dyš budu doma, rát tě parťáku uvidim
OK
K.a.s.y.m. (Člen) 30.07.2009 15:07:40 Offline |
Peka psal:To vypada ze koncem srpna bude zabava ve F1.
Jsem zvedav na prvni patecni trenink jak bude jezdit.
no a?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 30.07.2009 15:11:22 Offline |
Filous psal:Mour psal:Filous psal:
...mam to vječinou taky tag...budeš příští týden ve středu přes den v práci?,bo jedu na dovču s Ali asi kolem Brabánek
copak ten "dobrák" proved Bertě,že je nepojízdná???
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:Mour psal:
...budeš příští týden ve středu přes den v práci?,bo jedu na dovču s Ali asi kolem Brabánek...to se eště uvidí, bo na středu mam zamluvený Brno, ale záleží na tom, esi rozchodim Bertu, kerou Xicht rozbil...každopádně se vozvi, dyš budu doma, rát tě parťáku uvidim
copak ten "dobrák" proved Bertě,že je nepojízdná???
...nóóó...vojnice se nám mrkla na svjetlo bóží
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 30.07.2009 15:16:29 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...to se eště uvidí, bo na středu mam zamluvený Brno, ale záleží na tom, esi rozchodim Bertu, kerou Xicht rozbil...každopádně se vozvi, dyš budu doma, rát tě parťáku uvidimcopak ten "dobrák" proved Bertě,že je nepojízdná???
...nóóó...vojnice se nám mrkla na svjetlo bóží
Pěkně...šikula no ještě ,že máte záložní motor z toho gixera...teda pokud je trochu ve stavu použitelnosti
Stránky: 1