Nejsi přihlášen
Cena Bandit GSF 600N
Zdravím, chci prodat Bandita r.v.1999, tady je odkaz s fotkama a popisem http://suzuki-moto.sbazar.cz/suzuki-ban … 61402.html . Můžete mi poradit za kolik ho lze reálně nabídnout. Díky
...když nevrčí, nejsem ve svý kůži...
Re: Cena Bandit GSF 600N
proc mas v inzeratu r.v. 2000 ???
je to 99tka model .... max byl do provozu 2000 ....
cena je moc velka ..... typnul bych tak 43 000.- az 48 000.- ....za tu cenu co tam mas se daji koupit novejsi modely uz
WD club member.
Jo nechci rejpat, ale najeto za 9 let 25.000....tak to by jeste slo verit, ale novy rozvodak? To jsi dal par tisic penez jen tak, ze srandy, za preventivni vymenu? Ja mam najeto 44.000 a rozvodak jeste vypada hooodne dobre....
To jak jsem kupoval Bandita, tak jsem se byl podivat na jednoho, co tvrdil, ze ma najeto 30 tis. a machroval, ze je tam zcela nova spojka....za 30 tis. snad ani spojka zlikvidovat nejde, pokud to neni brutus prase a negumuje s tim a nejezdi po zadnim a ja nevim co.... (jo a ten Bandit byl hujda jak prase, to melo najeto tak 30tisic na jednicku )
Stejne tak novy rozvodak po 25.000........ takovy udaj v inzeratu mi prijde az podezrely....
Jaja psal:Jo nechci rejpat, ale najeto za 9 let 25.000....tak to by jeste slo verit, ale novy rozvodak? To jsi dal par tisic penez jen tak, ze srandy, za preventivni vymenu? Ja mam najeto 44.000 a rozvodak jeste vypada hooodne dobre....
To jak jsem kupoval Bandita, tak jsem se byl podivat na jednoho, co tvrdil, ze ma najeto 30 tis. a machroval, ze je tam zcela nova spojka....za 30 tis. snad ani spojka zlikvidovat nejde, pokud to neni brutus prase a negumuje s tim a nejezdi po zadnim a ja nevim co.... (jo a ten Bandit byl hujda jak prase, to melo najeto tak 30tisic na jednicku )
Stejne tak novy rozvodak po 25.000........ takovy udaj v inzeratu mi prijde az podezrely....
Bohužel nejsem odborník jako ty. Co se techniky týče, tak v tom se nevyznám. Přivezl jsem ho do servisu na ventily a karburátory, s tím, že skoukli i rozvoďák a volali, že je v jednom místě vytáhlej a že je potřeba vyměnit. Toto můj rozmar není.
...když nevrčí, nejsem ve svý kůži...
Jojo, v pohode, potom, asi, bohuzel, velice pravdepodobne nemuze mit najeto tech 25.000......
Mozna to ani do inzeratu nedavej, ze je novy rozvodak, rekni, ze ses na nej pri serizeni ventilu dival a je ve stoprocentnim stavu a jeste hodne vydrzi. Takova mala ojebavka, co delaji pri prodeji vseci.....
Stránky: 1