Nejsi přihlášen
Motorkář versus cyklista
To je zase škody. http://www.novinky.cz/krimi/cyklista-ne … 60m8u.html Kdo nemá řidičák ať zůstane s kolem na polní cestě.
jirka silver (Člen) 08.03.2007 11:05:14 Offline |
Re: Motorkář versus cyklista
Včera jsem se tak krásně poprvé letos projel.
Někdo takhle skončil no asi osud .....
Najdete nás na každém kilometru
Stejne ta fotka neni k temu, je jak uz bylo tedka aji napsany v jine diskuzi z nehody minulou sezonu v buchlakach !! 2 motorky
jirka silver psal:Včera jsem se tak krásně poprvé letos projel.
Někdo takhle skončil no asi osud .....
Presne tak, myslim si, ze takhle zadna suzuki co tam pisou nevypada..Podle me na te fotce je devitka Hornet..ale mozna se pletu
Kazdopadne je to fakt smula..
Kdo jinému jámu BAGR, sám do ní MAMUT! :)
kavis psal:jirka silver psal:Včera jsem se tak krásně poprvé letos projel.
Někdo takhle skončil no asi osud .....Presne tak, myslim si, ze takhle zadna suzuki co tam pisou nevypada..Podle me na te fotce je devitka Hornet..ale mozna se pletu
Kazdopadne je to fakt smula..
Aha..takze nic..ctu v dalsi diskuzi..
Kdo jinému jámu BAGR, sám do ní MAMUT! :)
No máte pravdu,to rozhodně není fotka k tomu,protože to není Suzuki ani náhodou.A navíc ty novinky,to je jako zasra.á TV Nova!No já jezdím jak na kole tak samozřejmě i na motorce.Včera jsem byl zrovna na kole v Hradci Králové v Yamaze koupit si tričko a cestou jsem potkal hafo motorek a i jsem je zdravil..Pokud to jde,tak jezdím raději po cyklostezkách,já mám velkej strach zase z plechovek...
Petr J. psal:jeden příběh dojemnější než druhý........u toho s tím tričkem jsem ale plakal nejvíc......
...ale tys ho mel dneska docela pekny vsim sem si .... zvlastni, ale pekny
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K novinky.cz mám taky výhrady, ale u fotky mají napsáno že je to ilustrační foto. Takže to není z té bouračky. U jinejch kriminálních zpráv maj třeba jen dekl nebo dveře od policejního auta.
Tady to je rána motorky, tak je tam zbořená motka. Jízdní kolo by totiž nevyvolalo tolik emocí, byť v tomto případě za to podle všeho mohl cyklista.
Škoda obou, dědka i bikera, a je jedno jestli na motce seděl začátečník a byla to třeba GS 500 nebo střelec či šampónek na GSXR... .
Autobus je taky Suzuki... .
Stránky: 1