Nejsi přihlášen
Re: rezonuje do rámu
Mě to taky drnčí,chrastí a já nevím co ještě. Ale pokud je to nějak moc,tak překontrolovat držáky na motoru,jestli nejsou povolený.Nebo skusit podotahovat plasty,vobčas něco rezonuje a dělá to dost kravál.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Hele,chlapaci,s tema vibracema jsem mel ten samy problem,jak se tady pise. (B6N 2002) . Pri cca 5000 tockach za minutku mi to zacalo desne vibrovat. Dal bych panenstvi svy mlady za to,ze se to ozyvalo odnekud zpod nadrze,primo pod koulema. Takze probehlo vselijaky podkladani lanek,kabelu,nadrze a tak a stale to bylo hovnajs platny. Nakonec po porade s mym dvornim mechanikem a dlouhem zkouseni byla odhalena pricina. Drncela parabola predniho svetla. Na tomto typu je parabola s cirou optikou zahaknuta do toho pochromavanyho plastovyho skopku nahore takovym hackem a dole stazena dvouma sroubama. Tak ten zm*d hacek nahore mel trosku vuli a pri tech inkriminovanych tockach se proste nejak rozvibroval a to chveni se prenaselo do cely motky. Nasledne probehlo vypodlozeni toho zahakavaciho zm*da, komopletace paraboly a od te doby klid. Snad jsem to vysvetlil tak,aby se to dalo pochopit, ufff.
harris psal:Kelly01 psal:V těchhle otáčkách i neplánovaně vylučuji
já až někdy v 8000, jinak vibrace nepociťuju
po 8000 už vibruje vše mimo motorky
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
A zůstane pak volné spojkové lanko a je potřeba nové nastavení? Mně se to stalo a nevím jestli je spojka DEAD nebo jsem měl boční stojan a nevšimnul si toho. Mám najeto 28 000km
Zase díky
nezáleží na váze, ale na hmotnosti :o)
me se to stalo xkrat ze sem nechal bocni dole zaradil a pustil spojku no chcip motor motka neposkocila pac to nema takovou silu ale cukla no. ale pak pohoda vse jak predtim
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
perňa psal:Tak jsem dnes jel kolem čápa, hledat to krásný počasí a co nevidím? černej Bandit, :o)
Kdo to byl a co bylo dobrého v udírně?
Jinak spojka zatím dobrý,ale lemelu vozím!!!!
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Petas psal:Čau chlapi.Mám problém-nad 2000 ot.se přenáší do celé motorky dnčení.B6 00.pora´dte co s tim.Dík
Mne to robí to isté... som si takmer istý, že je to rozvodmi... teraz idem meniť rozvodovú reťaz a klzáky... kolko km máš najazdených??? pri 48000 je výmena rozvodu predpísaná...
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
perňa psal:Zdravím odborníky
Pokud člověk zařadí rychlost a má tam zároveň boční stojan.
Jak má motorka zhasnout? Poskočí a zhasne jako u nefunkční spojky nebo prostě jen usne?
Díky vám
Nemá poskočiť, len zhasnúť...
alex psal:Petas psal:Čau chlapi.Mám problém-nad 2000 ot.se přenáší do celé motorky dnčení.B6 00.pora´dte co s tim.Dík
Mne to robí to isté... som si takmer istý, že je to rozvodmi... teraz idem meniť rozvodovú reťaz a klzáky... kolko km máš najazdených??? pri 48000 je výmena rozvodu predpísaná...
...som si takmer istý, že meniť klzáky je zbytočnosť...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:alex psal:Petas psal:Čau chlapi.Mám problém-nad 2000 ot.se přenáší do celé motorky dnčení.B6 00.pora´dte co s tim.Dík
...som si takmer istý, že meniť klzáky je zbytočnosť...
Fakt? dik za upozornenie... v servise mi povedali, že treba...
alex psal:Filous psal:alex psal:
Mne to robí to isté... som si takmer istý, že je to rozvodmi... teraz idem meniť rozvodovú reťaz a klzáky... kolko km máš najazdených??? pri 48000 je výmena rozvodu predpísaná......som si takmer istý, že meniť klzáky je zbytočnosť...
Fakt? dik za upozornenie... v servise mi povedali, že treba...
...kluzáky se nevopotřebovávaj nebo jen minimálně a kvůli jejich výměně bys musel půlit motor...dle mýho a toho co sem viděl, tag jedny kluzáky přežijou tři motory...a řetěs vyměníš i bes půlení...aspoň já sem toho názoru, že je zbytečnost tahat motor z rámu a kuchat ho...
Filous psal:alex psal:Filous psal:
...som si takmer istý, že meniť klzáky je zbytočnosť...Fakt? dik za upozornenie... v servise mi povedali, že treba...
...kluzáky se nevopotřebovávaj nebo jen minimálně a kvůli jejich výměně bys musel půlit motor...dle mýho a toho co sem viděl, tag jedny kluzáky přežijou tři motory...a řetěs vyměníš i bes půlení...aspoň já sem toho názoru, že je zbytečnost tahat motor z rámu a kuchat ho...
a ako vymeníš reťaz bez pulenia motora keď je v celku a nechceš ju roznitovavat???
alex psal:Filous psal:alex psal:
Fakt? dik za upozornenie... v servise mi povedali, že treba......kluzáky se nevopotřebovávaj nebo jen minimálně a kvůli jejich výměně bys musel půlit motor...dle mýho a toho co sem viděl, tag jedny kluzáky přežijou tři motory...a řetěs vyměníš i bes půlení...aspoň já sem toho názoru, že je zbytečnost tahat motor z rámu a kuchat ho...
a ako vymeníš reťaz bez pulenia motora keď je v celku a nechceš ju roznitovavat???
...nesmíš koupit fcelku...noa pag ho roznejtuješ na motoru...pokuť máš řetěs f celku, tag ti nezbyde nic jinýho neš ho rospůlit...
butrus psal:Hele,chlapaci,s tema vibracema jsem mel ten samy problem,jak se tady pise. (B6N 2002) . Pri cca 5000 tockach za minutku mi to zacalo desne vibrovat. Dal bych panenstvi svy mlady za to,ze se to ozyvalo odnekud zpod nadrze,primo pod koulema. Takze probehlo vselijaky podkladani lanek,kabelu,nadrze a tak a stale to bylo hovnajs platny. Nakonec po porade s mym dvornim mechanikem a dlouhem zkouseni byla odhalena pricina. Drncela parabola predniho svetla. Na tomto typu je parabola s cirou optikou zahaknuta do toho pochromavanyho plastovyho skopku nahore takovym hackem a dole stazena dvouma sroubama. Tak ten zm*d hacek nahore mel trosku vuli a pri tech inkriminovanych tockach se proste nejak rozvibroval a to chveni se prenaselo do cely motky. Nasledne probehlo vypodlozeni toho zahakavaciho zm*da, komopletace paraboly a od te doby klid. Snad jsem to vysvetlil tak,aby se to dalo pochopit, ufff.
Kurva chlape zachránils mě Bylo to ono.....jsem myslel že se z toho poseru,přitáhnul jsem všechno a furt to dělalo,posrané světlo Dík
Dohnat a předehnat
Stránky: 1