Nejsi přihlášen
Nulovací kolíček tachometru - rozměry
Ahojec. Bohužel jsem si asi před rokem hrál s banditem (r.v.97) na enduro a někde jsem vyklepal z tachometru ten černý plastový štelovací kolík. Bohužel jsem ho už nenašel![]()
Koukněte ho někdo z budíku vytáhnout a změřit mně ho. Nechám si ho v práci fuško-vyrobit. Myslím, že to bude jen nějakej čtyrhran. Jo, prosím teda, do![]()
..co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno
|
K.a.s.y.m. (Člen) 10.08.2009 07:12:53 Offline |
Re: Nulovací kolíček tachometru - rozměry
Gumish psal:Ahojec. Bohužel jsem si asi před rokem hrál s banditem (r.v.97) na enduro a někde jsem vyklepal z tachometru ten černý plastový štelovací kolík. Bohužel jsem ho už nenašel
Koukněte ho někdo z budíku vytáhnout a změřit mně ho. Nechám si ho v práci fuško-vyrobit. Myslím, že to bude jen nějakej čtyrhran. Jo, prosím teda, do
hledej šmudlo už se to tu řešilo a někdo si ho nechával dělat myslim ,že Sonyk
se ti tu případně ozvou.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nekde sem to tu uz daval nepamatuju si ho. nechal sem si ho udelat z hliniku nebo z neceho takvoyho ale problem byl ze v budikach je atipickej rozmer zavitu na kterej sem nesehnal za boha zavitnik, takze bud narazit na tvrdo nebo jezdit bez nej. Jak to vyresil majitel kteremu se tom prodal nevim , myslim ze ho tam natvrdo prilepil
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
resili sme to tady a daval sem tam obrazek s rozmerama ale bohuzel ten obrazek sem z webu uz smazal
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=3888
pokud je tam tedy zavit levej M3 tak pocitej ze ten vnitrek ma max 5mm myslim ze to melo nejykh 4,6mm a jak si to udelas ven z budiku zalezi jen na tobe.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Tak se schválně v práci zeptám na ten levej M3 závitník. Jinak bych to holt musel nechat udělat přes odpolední na jiskřičce. Jina asi jsem to tady vyheldával pod špatnými hesly (kolík, tachometru atd.)![]()
Koho by to napadlo pojmenovat to kolečko, že?![]()
..co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno
Stránky: 1