Nejsi přihlášen
Re: klepanie v motory
boxo3 psal:fuuu to som kupil druhy motor tak netusim kedy tam to bolo menene ale skorej nikdy ako hej:) takze vydrzi to este tuto sezonu??
Měnit ventily jsem nemyslel. Myslel jsem seřídit.
Šikovnej mechanik to má za 2 hoďky i s fernetem a fitkem.
Otázka je jestli to jsou ventily. Až pojedeš kolem nějakého servisu, tak se tam zastav ať si to poslechnout. Asi nejlepší co můžeš udělat.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hmm to mas pravdu ako vorim sa stale natom a niesom isty ael mozno sa to toska zhlasnilo len aby to neboli loziska na kluke..... oki takze servis dikes...
a este ak by si vedel poradit na volnobehu mi idu otacky do okolo13 000otacok ael ak idem tak len do 10 000tisic cim to bude??
GSF 400
boxo3 psal:a este ak by si vedel poradit na volnobehu mi idu otacky do okolo13 000otacok ael ak idem tak len do 10 000tisic cim to bude??
Místo volnoběhu myslíš asi neutrál.
Končí ti to kolo 13 tis, protože to neni v záběru, tak to má síly, že to zastaví až omezovač.
Pokud ti při jízdě nejde vytočit motor nad 10 tis, tak je něco špatně. Dej to do servisu tam ti řeknou co s tím.
A prosimtě neptej se mě co s tím. K tomu je potřeba víc informací a jediná moje odpověď bude, dej to do servisu.
A vyplň si prosím profil, ať tě třeba tvoji braťa mohou nasměrovat.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1