Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » klepanie v motory

boxo3 (Nový člen)
09.08.2009 22:40:42

klepanie v motory

zdravim  zacalo mi jemne klepkat v motori uplne decentne  neviem cisom si to zacal az teraz vsimat aelbo je s tym daco ale ide normalne len sa bojim aby sa to  nedoondilo.....

GSF 400
Ondráš (Člen)
09.08.2009 23:08:33

Re: klepanie v motory

Ventily si dělal naposled kdy?help

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
boxo3 (Nový člen)
10.08.2009 18:09:07

fuuu to som kupil druhy motor tak netusim kedy tam to bolo menene ale skorej  nikdy ako hej:) takze  vydrzi to este tuto sezonu??

GSF 400
Ondráš (Člen)
10.08.2009 20:22:59

boxo3 psal:

fuuu to som kupil druhy motor tak netusim kedy tam to bolo menene ale skorej  nikdy ako hej:) takze  vydrzi to este tuto sezonu??

Měnit ventily jsem nemyslel. Myslel jsem seřídit.
Šikovnej mechanik to má za 2 hoďky i s fernetem a fitkem. smile1

Otázka je jestli to jsou ventily. Až pojedeš kolem nějakého servisu, tak se tam zastav ať si to poslechnout. Asi nejlepší co můžeš udělat.

boxo3 (Nový člen)
10.08.2009 21:46:17

hmm to mas pravdu ako vorim sa stale natom a  niesom isty ael mozno sa to toska zhlasnilo  len aby to neboli loziska na kluke..... oki takze servis  dikes...   
a este  ak by si vedel poradit   na volnobehu mi idu otacky do okolo13 000otacok ael ak idem tak len do 10 000tisic cim to bude??

GSF 400
Ondráš (Člen)
10.08.2009 23:06:39

boxo3 psal:

a este  ak by si vedel poradit   na volnobehu mi idu otacky do okolo13 000otacok ael ak idem tak len do 10 000tisic cim to bude??

Místo volnoběhu myslíš asi neutrál. smile1
Končí ti to kolo 13 tis, protože to neni v záběru, tak to má síly, že to zastaví až omezovač.
Pokud ti při jízdě nejde vytočit motor nad 10 tis, tak je něco špatně. Dej to do servisu tam ti řeknou co s tím.
A prosimtě neptej se mě co s tím. K tomu je potřeba víc informací a jediná moje odpověď bude, dej to do servisu.
A vyplň si prosím profil, ať tě třeba tvoji braťa mohou nasměrovat.cool

boxo3 (Nový člen)
10.08.2009 23:29:58

oki tak pojdem do servisu ..porobil som si profil... dufam ze ho  bude vydiet....a dikes

GSF 400

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS