Nejsi přihlášen
Grossglockner
Čaute. Chcem sa vydať v auguste na grossglockner a velmi ma zaujíma aká je na tej vysokohorskej platenej ceste maximálna povolená rýchlosť. Nejazdím ako blázon, som len zvedavý, či je to ako inde v Rakúsku 100km/h Všetci píšu ako tam klopia zatáčky, takže sú buď tak ostré, alebo je tam iné maximálka, alebo serú na pokuty
Suzuki Bandit 1250SA
Re: Grossglockner
no co me rikal otec kdyz tam byl autem tak tam vetsina aut jezdi kolem tech 50 takze kdyz chytnes provoz moc prostoru asi mit nebudes.
Chystam se tam taky v srpnu ale je to jeste daleko
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
GG, Nockalm, Krimml a vůbec Rakouský místa jsou víc na kochačku, než na nějaký blbnutí, moc aut, dost silnej provoz (pokud klapne počasí samosebou), pokuty na spadnutí. Pokud chceš zalítat, přesuň se víc na jih jak psali kucí prej Slovinsko a za mě Itálije
Strýcfajtr !!!
Já sem byl dvakrát v kempu ve Fusch,cena za 2lidi,motorku a stan byla tuším kolem 20éček nebo tak nějak a je to přímo pod GG a z domu mě to vychází tak akorát na ten jeden den cesty,nějakejch 560km zhruba A při cestě z druhé strany je kemp v Heligenblutu.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
jediná možnost - pondělí odpoledne a úterý celý ... celkem zajištěný, že tam je minimul lidí
navíc přespat na edelweiss za závorou a večer apfelstrudel mit sahne und heisse chocolade
probudit se nad mrakama, hezký. Motorka do rána v garáži, prostě pohoda... Ale weekend je prostě nesmysl.
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
stvrto1 psal:hej hej hej kámo daj mi prosím internetovú adresu. Ďakujem pekne. Inak ako tam bolo s parkovaním? je tam garáž, alebo niečo? Nerád by som o mašinu prišiel.
Ale to budeš v Rakousku, nee na Slovensku nebo v CZ. Tak proč by ti ju kradli?
Autobus je taky Suzuki... .
JInak GG - nejmenší provoz v úterý. O víkendu co kilometr potkáš autobus s důchodcama kterej na motorky nebere ohledy. Popjedeš za ním nasranej na jedničku. A často z něj "něco" chčije (olej, nafta, bábičky...).
Ubytko za 50,- je pro rozežraný snoby.
Kemp se stanem dáš ve dvou do 20,- E, podobně i penzionky okolo (bikers welcome) vč. snídaně. Rozdíl je lepší projezdit.
A až projedeš více průsmyků tak zjištíš že jsou i lepší a zadáčo... .
Autobus je taky Suzuki... .
Mirek D psal:stvrto1 psal:hej hej hej kámo daj mi prosím internetovú adresu. Ďakujem pekne. Inak ako tam bolo s parkovaním? je tam garáž, alebo niečo? Nerád by som o mašinu prišiel.
Ale to budeš v Rakousku, nee na Slovensku nebo v CZ. Tak proč by ti ju kradli?
Vlastne máš pravdu som zvyknutý na to, že u nás ukradnú aj to čo je pribetónované !!! Tam je to predsa len iný kraj, iný ľudia ...
Suzuki Bandit 1250SA
Oblíbenej fígl:
projet po zavíračce protisměrem přes mýtnici, přespat v penzionu Karlněco cestou k vyhlídce přímo na GG na jižní straně (cca 22 E noc/osoba/snídaně) a druhej den před nájezdem masy turistů dát nahoru a dolu. Ušetřený peníze za vjezd propít .
Jinak mnohem lepší jsou menší a míň znamí průsmyky jako třeba Solkpass a tak.
Mirek D psal:Ubytko za 50,- je pro rozežraný snoby..
na edelweiss je ubytko za 30. Takže jestli někde dole za 22 nebo na takovym místě za 30? jasná volba.
ale jasně, kemp je ekonomická varianta. Na první pohled.
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
VikecB12 psal:GG je pěknej Kdyš sem ho jel poprvé,tak sem jel z votevřenou hubou a jenom zíral na ty výhledy do krajinky Ale na svižný svezení sou lepší místa,třeba moje oblíbený slovinsko...
Tak to me povez kde se jezdi ve Slovinsku lepe.
suzuki gsf 1200 s BANDIT,r.v.2004
pecik psal:VikecB12 psal:GG je pěknej Kdyš sem ho jel poprvé,tak sem jel z votevřenou hubou a jenom zíral na ty výhledy do krajinky Ale na svižný svezení sou lepší místa,třeba moje oblíbený slovinsko...
Tak to me povez kde se jezdi ve Slovinsku lepe.
Tak třeba celej usek Kranjska Gora,Bovec,Tolmin,Idria,Postojna je parádní silnička,hovno provoz,pěkná krajinka....Slovinsko mám fakt rát akorát tam vždycky zmoknu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 13.07.2009 07:59:33 Offline |
taky jsme chtěli jed minulej pátek na GG,ale počasí a čas tomu nepřáli...na druhou stranu mě to tak nějak nebolí...bo nám to poměrně dost vynahradilo asi tak posledních 30-40km(fakt nevim kolik)dálnice před Janovem...to jsem si připadal jak na nekonečnym okruhu
a nějak podobně vypadal i puk kámoše na Varaderu...hubu od ucha k uchu už jsem dlouho takhle neměl
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ahoj,včera jsem se vrátil z Dolomit,byl jsem sice autem (šlapali jsme po horách,spali jsme v Dobbiacu v campu Olympia - parádní), ale příští rok jedu na 100% na motorce.Trasa Grossgl.-Dobbiaco - San Lorenzo-San Martino-Corvara-Pian de Gralba-Passo Pardol-Arabba-Cortina d´Ampezzo-Dobbiaco - (asi 15Okm) je to nejhezčí co jsem pro jízdu na motu viděl.Fakt paráda.Podívej se na to v Googlu na mapách.Pokud to zkusíš, určitě neprohlupíš.Ale rozhodneě to chce jet přes týden a co nejdřív, než začnou v Itálii dovolené.
Život není peříčko
K.a.s.y.m. (Člen) 15.07.2009 12:20:08 Offline |
K.a.s.y.m. psal:taky jsme chtěli jed minulej pátek na GG,ale počasí a čas tomu nepřáli...na druhou stranu mě to tak nějak nebolí...bo nám to poměrně dost vynahradilo asi tak posledních 30-40km(fakt nevim kolik)dálnice před Janovem...to jsem si připadal jak na nekonečnym okruhu
a nějak podobně vypadal i puk kámoše na Varaderu...hubu od ucha k uchu už jsem dlouho takhle neměl
skara kde mám fotku???
Vlastoš psal:Ahoj,včera jsem se vrátil z Dolomit,byl jsem sice autem (šlapali jsme po horách,spali jsme v Dobbiacu v campu Olympia - parádní), ale příští rok jedu na 100% na motorce.Trasa Grossgl.-Dobbiaco - San Lorenzo-San Martino-Corvara-Pian de Gralba-Passo Pardol-Arabba-Cortina d´Ampezzo-Dobbiaco - (asi 15Okm) je to nejhezčí co jsem pro jízdu na motu viděl.Fakt paráda.Podívej se na to v Googlu na mapách.Pokud to zkusíš, určitě neprohlupíš.Ale rozhodneě to chce jet přes týden a co nejdřív, než začnou v Itálii dovolené.
No idem si to pozrieť, lebo 3-tieho vyrážam do Rakúskych Álp a možno by som to pustil aj cez Dolomity
Suzuki Bandit 1250SA
Tak my si letos na Grossglockneru nezajezdili vůbec, byla mlha jako mlíko a poprchalo. Navíc je to tam krásný tek kam spěchat. Zato jsme si to vynahradili po cestě mezi Rakouskem - Itálií a Slovinskem - Rakouskem. Luxusní svezení i s plnou bagáží. 2x Bandit, V-strom, ZX-10. Všichni nadšeni a spokojeni. Bandit
GSX1250FA
K.a.s.y.m. (Člen) 31.07.2009 08:29:08 Offline |
na čem pak to na těch videiich jedou nahoru
http://www.motorkari.cz/cestovani/cesto … 13839.html
Mišo psal:Bud chlap a vydrždaj potom nejake info.tiež sa už moc teším najradšej by som vyrazil s tebou -no ale ta práca.
Takže už som si na Grossglockneri zajazdil a som z toho nadšený Bolo to úplne super, vyšlo nám aj počasie, bolo krásne slnečno po celý čas, no paráda
Suzuki Bandit 1250SA
bery psal:blondyna a parkoval si za barákem kvúli germánům?
Áno, nemci zapratali garáž a ja som aj tak chcel mať motorku radšej pod oknom ako v garáži kam som na ňu nedovidel, takže som si ju dal pod okno a áno frajerka je blondýna , škoda, že si ma nepoklepal po pleci, pokecali by sme ... Ty si bol kde ubytovaný?
Suzuki Bandit 1250SA
míjeli sme se vee dveřích když ste se připravovali na odjezd. nejdřív si nesl kufry a pak ste šli oba. já si to myslel že si to ty. jo a večer než germáni přijeli a ty si vyjel z pod střechy tak sem stál před tebou - 2 motky červenobílá a černá b12. byl jsem tam s mladým a manželkou
momentalně zavostalej
sakra mohli sme pokecat Škoda, že si do mňa nedrgol, že akože nazdar Vaše motky si pamätám, pozrel som si obidve Tá Honda vyzerá fakt super Prešli sme Grossglockner, Gerlosalpenstrasse aj Nockalmstrasse a na budúci rok tam isto ideme znova a naviac chceme prejsť aj Vilacher alpenstrasse
Suzuki Bandit 1250SA
jirka silver (Člen) 11.08.2009 09:28:14 Offline |
Jezdíme do St.Jakob im Defferegental kousek od Lienz.
Ubytování za 23 eur se snídaní.Motorky v garáži.Přejezd do Itálie jen 12km.
Paní domácí pohodová babča.
Najdete nás na každém kilometru
Stránky: 1