Nejsi přihlášen
pavel dolínek (Člen) 04.03.2007 11:51:43 Offline |
Re: Výstava motocykl 07
nikdo neni na tebe zvedavej,tak jed v sobotu,ja jedu s holkama v patek
"una storia italiana"
Čau, po dlouhé době jsem se sem mrkla právě proto, že předpokládám, že bych vás mohla na Výstavišti potkat. Motorečku jen chodím do garáže pozdravit.....
Tak se dohodněte kdy. Na Výstaviště to mám z domova asi 10 minut a na presskartu mě tam pustí kdykoli ¨
Schumi psal:Čau, po dlouhé době jsem se sem mrkla právě proto, že předpokládám, že bych vás mohla na Výstavišti potkat. Motorečku jen chodím do garáže pozdravit.....
Tak se dohodněte kdy. Na Výstaviště to mám z domova asi 10 minut a na presskartu mě tam pustí kdykoli ¨
Nevím kdy vyrazíš ale rád tě uvidím jak nám rostešale já v pátek teda
Jebat motorky :-)
leons psal:bery psal:čtvrtek nebo pátek
Čtvrtek dopoledne - nejmíň lidí
Bery jak jedeš? By jsme se mohli domluvit a frčet alespoň tam spolu. Musím ještě před výstavou na P-1 na vyšetřovačku. Zpět už nejedu.
uvažoval sem o pátku ale mohli by sme se domluvit. manželka nechce jet a sem sám. jsem pro a beru auto. nemám poblém. v tejdnu se domluvíme. napiš na mob. 605226030. ba naopak budu radši
momentalně zavostalej
Palousi budu se potulovat po výstavě v pátek, tak od 10.00 do 14.00, pak mne ty lidi kolem začnou srát a vyrazím k Pinkasům na pivo.když tak brnkni a můžeme se slézti no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Palousi budu se potulovat po výstavě v pátek, tak od 10.00 do 14.00, pak mne ty lidi kolem začnou srát a vyrazím k Pinkasům na pivo.když tak brnkni a můžeme se slézti no né?No ano!
Budu tam v téže době..mužu se slezti s vama?!
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
Jarken psal:Palousi budu se potulovat po výstavě v pátek, tak od 10.00 do 14.00, pak mne ty lidi kolem začnou srát a vyrazím k Pinkasům na pivo.když tak brnkni a můžeme se slézti no né?No ano!
JJaspoň tě nemusím nahánětpotřebuju s tebou dát řeč ale nemám číslomoje je v profilu tak mě ho kdyžtak šoupni
Kuba B12 psal:když se vždycky všichni slezou ve 12 u Suzuki tak se snad nemusíte domlouvat kde a v kolik né? rozlišovací triko snad každej pozná
Tebe woe pozná každej a nemusí letět na 12tou k stánkua co když se chci zdržovat víc u jinýho
U výstaviště je parkoviště, ale nezkoušel bych to, bo bude narvaný a platí se tam těžký prachy. Buď nákupák (nehlídané) a nebo za 10 kč/den na P+R u metra (oplocené). To je myslím nejlepší.
V sobotu dopoledne? Bude tam někdo... Možná teda ještě pátek odpoledne až večer, ale asi spíš až sobota ráno, bo jindy není čas
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Póla psal:Mám dotaz na pražáky. Možná blbý...
Kde je nejlepší zaparkovat auto ? Hodit do někam do nákupního centra, nebo se to dá slušně upíchnout i poblíž výstaviště?
Díky za info.
Ahoj,
zaparkovat v můžeš v poho v ulicích kolem Výstaviště. Dělá to tak hodně lidí. Bydlím tam už 7 let a tak moc dobře vím, že při jakékoli akci (hokej, koncert, dobrá výstava) budu jezdit kolem baráku o trochu dýl než najdu volné místo.
Ale člověk si zvykne na všechno, že....
Takže když projíždíš kolem Výstaviště (máš ho po pravé ruce)a projedeš pod žel. tratí, tak před sebou vidíš několik bloků domů, kde se dá zaparkovat. A tím pádem trochu ztížit život nám chudákům místním...
Kelly01 psal:Nikdy jsem tam nebyl
A nikdy tam nebudu
Leda přes konexe den před otvíračkou,to bych šel
Jsi dost stary, aby jsi to jednou zkusil, kdyby jsi mel zajem,mam v aute misto
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
ja jedu v patek ze zlina vlakem neb je nás trochu víc než co je lec která plechovka schopna uvézt a bude z toho pěkná kalba ostatně jako každý rok a nemám problém s parkovánim a taky nemusí být nikdo ušetřen slivovicové smrštizkrátka a dobře super vylet
maňas psal:Fildo : se nečil,já to bral ze svýho pohledu,začíná to ve čtvrtek,oficiálně,to že ty tam budeš už ve středu je tvůj boj,alespoň budeš mít víc prostoru - sranda
...jasný, se nečílim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Póla psal:Mám dotaz na pražáky. Možná blbý...
Kde je nejlepší zaparkovat auto ? Hodit do někam do nákupního centra, nebo se to dá slušně upíchnout i poblíž výstaviště?
Díky za info.
Já když jsem tam parkoval v loni a byl jsem hodně línej hledat místo, tak jsem frknul hned za most na zákaz parkování. Celá ta řada měla na oknech lístečky od policajtů, tak jsem si jeden půjčil, líp ho na okno a šel.
Když jedu na výstaviště a nechci platit, tak parkuju buď na proti vchodu Sparty č.32 a nebo jedu ještě dolu okolo toho hotelu k bráně pro kamiony a tam se dá taky parkovat.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
...no tag první správy...klobásy dobrý, Staropramen...no prostě Staropramen...u Hondy mě nehorázně nasrali, páč votpálili érbek na Golďasu a byla to taková šleha, že jag sem se lek, tak sem se polil pivem, no debilové...no a jinak opjet heský holky u Juki a tady máte fotky jedinejch dvou vjecí, co se mi tam líbili:
Petr J. psal:to Filous: pravdu máš, to vymazlený GSXR
jinak Bandit 2007 ........obzvláště 650 má úžasnou koncovku......
...a ty víka na motoru číňani by se za ně museli stydět
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Petr J. psal:to Filous: pravdu máš, to vymazlený GSXR
jinak Bandit 2007 ........obzvláště 650 má úžasnou koncovku.........a ty víka na motoru číňani by se za ně museli stydět
...no to mi povidej, to byl hnus...na jednom to vypadalo jag dyš to uš bylo po kreši
Filous: Nevim jaký myslíš hostesky u Juki,ale ty hvězdy co tam byly dneska,tak ty stály fakt za to...
Hlavně ta s nadváhou asi dobrejch 20 kilo co seděla vždycky až na tý nejvyšší motorce na nejvyšším stojanu aby ji nikdo nepřehlíd...
...no já nevim, možná tam byli ňáký jinčí, bo jich tam bylo jag fen a vokolo snat pjet fotografů, co si je tam štelovali, tag třeba ďáli enem ňáký propagační vobrásky a dneska pro plebs tam nahnali ňákou okresní ligu nebo co???
Čoveče řek bych kdepak by okresní,dneska tak s bídou místní přebor Vidlákova...
A pak ještě ty vyvěšený,silikonem vycpaný kozy na těch dvou hvězdách pomalovanejch barvičkama na stánku Bikerskrálů,to mně taky hlava nebrala,davy že nebylo kudyvá projít a všichni si je fotili a čumněli jak diliny...
Wogo sem chtěl zařvat-ste nikdy neviděli kozy a honíte si doma akorát vocasy,Stánička mně radši směrovala pryč...
...čoveče, ty seš neska večír ňákej negativní
...kozy, esli mysliš tydle, tag bych řek, že ses splet a ta druhá neměla mít ani co vycpanýho, když je vůbec neměla
...a k těm hosteskám, no tag aš ti vybalí humlák co fšechno nafotil, tag taky smekneš možná, že venku u popelnic byly ňáký důchokyně s kabelama a špičatou holej, ale tam nelez, měl jenom kraťasy, triko a venku zima
ps: nefotil motorky hovado, ale jenom prdele a kozy moh jít klidně fotit do bordelu a né na výstavu motorek, možná eště teď neví, že tam ňáky motorky byly
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
... chlapi jedu tam zitra ... a asi pravdepodobne na masine ,poradte kde zaparkovat at nemusim zpatky vlakem a zizkovsky kofoly nemaj kylu z toho jak tahnou ctvrt tuny do sberny ... dik.
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Stránky: 1