Nejsi přihlášen
Cukání motoru
Ahoj mám bandita 600s r.v.2000 a potřeboval bych se zeptat zda někdo máte zkušenost s cukáním motoru v malích otáčkách.Jen někdy.Uberu plyn,spadnou otáčky a pak chci přidat tak to malinko škubne,jako kdyby docházel benzín.Díky za odpovědi.
Re: Cukání motoru
lukáš 79 psal:Ahoj mám bandita 600s r.v.2000 a potřeboval bych se zeptat zda někdo máte zkušenost s cukáním motoru v malích otáčkách.Jen někdy.Uberu plyn,spadnou otáčky a pak chci přidat tak to malinko škubne,jako kdyby docházel benzín.Díky za odpovědi.
Moc to dusíš v nízkejch
Musíš 3000 a výš.Bandaska není oktáfka v TDi
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
lukáš 79 psal:Ahoj mám bandita 600s r.v.2000 a potřeboval bych se zeptat zda někdo máte zkušenost s cukáním motoru v malích otáčkách.Jen někdy.Uberu plyn,spadnou otáčky a pak chci přidat tak to malinko škubne,jako kdyby docházel benzín.Díky za odpovědi.
moc ho podtačiš Neboj se ho on nekouše
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
tak podřaď (6 je na řazení jako dělaná) a vytáčej ten motor, pod 3t tomu stejně neprospěješ
Bandit 4EVER!!!
luig psal:Podtáčení to sice může bejt ale to neřeší problém, já pokud nechám spadnout točky klidně pod 2000 a pridám tak nic necuká. Možná poštelovat karbce, težko říct
na GS500 mi to dělalo to samý, ale jen v malejch točkách na vysokej kvalt. Tak nevím
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 06.08.2009 12:33:48 Offline |
Jak dlouho a jaký svíčky tam máš?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Díky za možnosti.Ale na banditu mám najeto 30 000km tak vím jak má jet.Svíčky a řetězovka jsou měněny a motor nepodtáčím.Spíš bych řekl,že to budou ty karburátory.I tankovat jsem přestal na kdejaké pumpě.Kdyby to dělala řetězovka tak to bude cukat pořád,ale dělá to jen někdy.Díky a zdar jedné stopě.
Udelej synchro na podtlakach na karb a nebo mas bordel v karbecech
Mandela psal:je to svíčkama. NGK jsou debilní dvoukontakt a to nedělá dobře když na ně v malejch točkách při přidání šplouchneš benál. Dej Brisk AR 10S nebo A 10S a je po problému.
Taky mám lepší zkušenost s Briskama
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Stránky: 1