Nejsi přihlášen
demontáž pedálu zadní brzdy
zdar všichni,
chci se zeptat, jak je to s demontáží pedálu zadní brzdy stačí jen povolit ty šrouby co jsou okolo nebo se musí nějak odpojovat hadice s brzdovkou nebo tak něco?
nebo se dá eventuelně přivařit jeden kus ke druhýmu přímo na motce bez demontáže???
díky
Bandit 4EVER!!!
Re: demontáž pedálu zadní brzdy
1/demontuj čep, co spojuje táhlo brzdový pumpy s pedálem
2/demontuj pumpu z držáku stupačky(2 šrouby)
3/demontuj držák stupačky z rámu(3 šrouby)
4/demontuj stupačku z držáku (1 šroub zezadu)
5/stahni pedál brzdy ze stupačky
6/vař
7/vopačně zas spjet
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:1/demontuj čep, co spojuje táhlo brzdový pumpy s pedálem
6/vař
7/vopačně zas spjet
Kua, chodící encyklopedie
WD club member...
Filous psal:1/demontuj čep, co spojuje táhlo brzdový pumpy s pedálem
6/vař
7/vopačně zas spjet
díky ještě se zeptám, co je to za matroš? vím, slitina hliníku, ale je to DURAL? že prej s tím můžou být problémy říkal jeden svářeč..
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Filous psal:1/demontuj čep, co spojuje táhlo brzdový pumpy s pedálem
6/vař
7/vopačně zas spjetdíky ještě se zeptám, co je to za matroš? vím, slitina hliníku, ale je to DURAL? že prej s tím můžou být problémy říkal jeden svářeč..
...co to je nevim, slitina to je, ale normálně se to vaří...
2 Filous - ok, díky. Zítra to donesu svářečovi a uvidíme, co s tím vyvede.
Ještě se zeptám na jednu věc, když mám ohlou stupnu spolujezdce, je potřeba ji pro opětovný narovnání nahřát nebo to jde udělat třeba jenom nějakym ohybacim?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:2 Filous - ok, díky. Zítra to donesu svářečovi a uvidíme, co s tím vyvede.
Ještě se zeptám na jednu věc, když mám ohlou stupnu spolujezdce, je potřeba ji pro opětovný narovnání nahřát nebo to jde udělat třeba jenom nějakym ohybacim?
...máš vohlou stupačku, držák nebo úchyty na rámu???
Filous psal:barynek psal:2 Filous - ok, díky. Zítra to donesu svářečovi a uvidíme, co s tím vyvede.
Ještě se zeptám na jednu věc, když mám ohlou stupnu spolujezdce, je potřeba ji pro opětovný narovnání nahřát nebo to jde udělat třeba jenom nějakym ohybacim?...máš vohlou stupačku, držák nebo úchyty na rámu???
držák a tím pádem jde stupna trochu níž a batůžkovi z toho sjíždí noha
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:2 Filous - ok, díky. Zítra to donesu svářečovi a uvidíme, co s tím vyvede.
Ty voe, se naotravuješ, rovnou řekni žes to položil na bok a máš ho celej v a neptej se po částech...
WD club member...
Hanz psal:barynek psal:2 Filous - ok, díky. Zítra to donesu svářečovi a uvidíme, co s tím vyvede.
Ještě se zeptám na jednu věc, když mám ohlou stupnu spolujezdce, je potřeba ji pro opětovný narovnání nahřát nebo to jde udělat třeba jenom nějakym ohybacim?Ty voe, se naotravuješ, rovnou řekni žes to položil na bok a máš ho celej v a neptej se po částech...
stupna je z minulýho roku ze Slovače
a do pedálu se neser
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Hanz psal:barynek psal:2 Filous - ok, díky. Zítra to donesu svářečovi a uvidíme, co s tím vyvede.
Ještě se zeptám na jednu věc, když mám ohlou stupnu spolujezdce, je potřeba ji pro opětovný narovnání nahřát nebo to jde udělat třeba jenom nějakym ohybacim?Ty voe, se naotravuješ, rovnou řekni žes to položil na bok a máš ho celej v a neptej se po částech...
a do pedálu se neser
Ty máš teda odvahu nazývat ty dva kousky pedálem...
WD club member...
Hanz psal:barynek psal:Hanz psal:
Ty voe, se naotravuješ, rovnou řekni žes to položil na bok a máš ho celej v a neptej se po částech...stupna je z minulýho roku ze Slovače
a do pedálu se neserTy máš teda odvahu nazývat ty dva kousky pedálem...
oka oka, přestaň tu a a radši poraď jestli to musí bejt nějak ohřátý nebo stačí do ohejbačky nebo do čeho a hotovo, woe chytrej
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Filous psal:barynek psal:2 Filous - ok, díky. Zítra to donesu svářečovi a uvidíme, co s tím vyvede.
Ještě se zeptám na jednu věc, když mám ohlou stupnu spolujezdce, je potřeba ji pro opětovný narovnání nahřát nebo to jde udělat třeba jenom nějakym ohybacim?...máš vohlou stupačku, držák nebo úchyty na rámu???
držák a tím pádem jde stupna trochu níž a batůžkovi z toho sjíždí noha
...rovná se to blbje...já bych koupil novej...teda klidně jetej, ale jinej...esi budeš rovnat, tag předehřát...
Pšán psal:..to je to,že nevíš,kdy je to předehřáté akurátně..
..narovnat jde,samože..
..tady neplatí pokus omyl,jen jeden pokus..
..přehřeješ a kupuješ nový..
..bohužel,nová metalurgie..
...proto řikam, že bych se na to vysral...co vim, tag se hlinik a jeho slitiny předehřejvaj f peci, ne plamenem...aby to neukáplo...
barynek psal:Hanz psal:barynek psal:
a do pedálu se neserTy máš teda odvahu nazývat ty dva kousky pedálem...
oka oka, přestaň tu a a radši poraď jestli to musí bejt nějak ohřátý nebo stačí do ohejbačky nebo do čeho a hotovo, woe chytrej
Nějakej nervní ne voe....
Kup novej , jetej nebo se na to vy.
WD club member...
..narvi to kam chceš a ohýbej..
..když nepovolí a neuletí,tak bubeš mít blažený pocit,jak jsi s tím vytrkal..
..ale nevratné změny ve struktůře ti nezaručují nic..
..može vytrimac a taky nemusí..a stupačka je věcí poměrně dosti zásadní..
..jsme na začátku..žhavit,rovnat,shánět jinou..
..toť otázka..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Hanz psal:barynek psal:Hanz psal:
Ty máš teda odvahu nazývat ty dva kousky pedálem...oka oka, přestaň tu a a radši poraď jestli to musí bejt nějak ohřátý nebo stačí do ohejbačky nebo do čeho a hotovo, woe chytrej
Nějakej nervní ne voe....
Kup novej , jetej nebo se na to vy.
sem socka, a nervní, jo páč par kiláku před domovem se vymrdat neni uplně co bych si před víkendovou dovčou představoval tak sorry...
na tu stupnu se ptám jen okrajově, žena že prej to neni pohodlný, ale sezonu s tím dojezdí.
Ohledně toho pedálu, je to vaření jen provizorní záležitost nebo se taky vyplatí koupit novej nebo resp. jetej?? dík
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 17.08.2009 08:42:07 Offline |
mě někdy a upozornuju,že fakt jen někdy fungovalo to ,že jsem postupně nahříval horkovzdušnou pistolý a jak to postupně měklo tak se to dalo rovnat,ale je to jen do určitýho stupně ohnutí..pokud je to do vrtule tak fakt jedně pec a pak to hlídat při chladnutí protože se to většinou dál kroutí a musíš to furt dorovnávat.
s tím vařením hliníku...jde to v pohodě....je to prej nějaká slitina myslim,že tu někdo jednou psal i dokonce jaká...myslim,že to je silumin.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Au http://www.motobouracky.cz/0eshop/index … ZDA-nozni-(43111-31E01)
moc klopíš polámals toho víc?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Au http://www.motobouracky.cz/0eshop/index … ZDA-nozni-(43111-31E01)
ne-e, jen brzdu a trochu řídítka, ale tak zrkurveně borec mi to zahamtl před nosem a než to do něj narvat, tak šup na brzdy a předek blok a bylo to v
Bandit 4EVER!!!
XJelen psal:Au http://www.motobouracky.cz/0eshop/index … ZDA-nozni-(43111-31E01)
jinak s tou cenou si asi dělaj prdel ne??
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:XJelen psal:Au http://www.motobouracky.cz/0eshop/index … ZDA-nozni-(43111-31E01)
moc klopíš polámals toho víc?jinak s tou cenou si asi dělaj prdel ne??
nedělaj, maj jí tam ještě jednou vo pjetikilo dráž na partsdepotu jsem jí nemoh najít, by mě zajímalo kolik nová
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:barynek psal:XJelen psal:Au http://www.motobouracky.cz/0eshop/index … ZDA-nozni-(43111-31E01)
moc klopíš polámals toho víc?jinak s tou cenou si asi dělaj prdel ne??
nedělaj, maj jí tam ještě jednou vo pjetikilo dráž na partsdepotu jsem jí nemoh najít, by mě zajímalo kolik nová
jo a ještě motopuzzle za 950... to už bych asi bejt tebou bral
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:XJelen psal:barynek psal:
jinak s tou cenou si asi dělaj prdel ne??nedělaj, maj jí tam ještě jednou vo pjetikilo dráž na partsdepotu jsem jí nemoh najít, by mě zajímalo kolik nová
jo a ještě motopuzzle za 950... to už bych asi bejt tebou bral
znamená to že ten svár je provizorium? To bych pak musel měnit i celej levej blok na uchycení stupačky, páč ten je taky vařenej... za litr jde no, ale sezonu to snad vydrží a pak třeba ... já vim, nešetřit na takových věcech ale zrovna se mi to teďka nehodí
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 17.08.2009 10:40:33 Offline |
barynek psal:XJelen psal:XJelen psal:
nedělaj, maj jí tam ještě jednou vo pjetikilo dráž na partsdepotu jsem jí nemoh najít, by mě zajímalo kolik novájo a ještě motopuzzle za 950... to už bych asi bejt tebou bral
znamená to že ten svár je provizorium? To bych pak musel měnit i celej levej blok na uchycení stupačky, páč ten je taky vařenej... za litr jde no, ale sezonu to snad vydrží a pak třeba ... já vim, nešetřit na takových věcech ale zrovna se mi to teďka nehodí
ale prd...svár je konečný a definitivný řešení...teda pokud to neudělá nějakej lepil a ne svářeč....vůbec se toho svaru neboj.pak jen zabrousit a zaleštit a nikdo nic nepozná.
barynek psal:Hanz psal:barynek psal:
oka oka, přestaň tu a a radši poraď jestli to musí bejt nějak ohřátý nebo stačí do ohejbačky nebo do čeho a hotovo, woe chytrejNějakej nervní ne voe....
Kup novej , jetej nebo se na to vy.sem socka, a nervní, jo páč par kiláku před domovem se vymrdat neni uplně co bych si před víkendovou dovčou představoval tak sorry...
na tu stupnu se ptám jen okrajově, žena že prej to neni pohodlný, ale sezonu s tím dojezdí.
Ohledně toho pedálu, je to vaření jen provizorní záležitost nebo se taky vyplatí koupit novej nebo resp. jetej?? dík
Ok, už sem myslel, že sis nabil i kebuli a ztratil smysl pro humor
Jinak, jak nejsů love, pořešil bych to taky svárem a fertig, když to nebude vařit mamlas tak tě ta páčka přežije...(pokud nebudeš opět provozovat stuntriding)
WD club member...
Ojáááá, to nasere ale možná tě to konečně naučí nelepit se vždy a na každýho metr za prdel jak to máš ve zvyku. Všechno špatný je k něčemu dobrý
Jinak až přijedeš tak to pořešíme, určitě tomu hovno je a rovnou poladíme novej péroprodlužovák DID
Ne asi
2 Hanz - sice proběhlo bisšen saltíčko, ale mám kvalitní škopek a smysl pro humor neztratim doufam nikdy
2 - jel jsem ve měste s dost velkym odstupem, ale holt jsem nedobrzdil, páč byl přechod a jak borec jel v klidu plynule, tak to namístě zahamtl a než mu lézt do řitě, tak radši položit
jinak svařeno luxusně za kilo (nic za to nechtěl, chlápek, ale si řikám kuwa dáš mu aspoň na to pivko ne?, za to že je tak hodnej - bylo to během pěti minut hotový )
něco fotek jak to vypadá před
a po
Bandit 4EVER!!!
Hanz psal:Ani nejni vidět..
jj, kdyby ještě nebyla odřená kapota a podsedlák, tak by to bylo cajk. Ale aspoň o důvod víc, nechat to pak stříknout komplet celý, až na to budou love, nebo až Osi zlevní na sockoidní úroveň A) je správně
Bandit 4EVER!!!
no jo no, musim bejt drobet patriot... zítra předálávám (spíš nechávam) ten vývod yoshišmouly.. kuwa to bude tuning. Ještě nějaký leštění přez zimu a bude.. vem si příklad jak se starat aby byla taky tak hezká.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
K.a.s.y.m. (Člen) 17.08.2009 21:11:15 Offline |
viz foto..kvalitní prácička to se musí nechat.
tak z toho rovnou enko do černý a máš ideální stroj
Luk psal:bara: hlavne, ze si v cajku ty
plechy a plasty se dycky daj poresit, i kdyz to nasere, to je jasny
no, šak jo ... za poslední dvě sezony jsem s tim stihnul dycky jednou praštit, tak snad nebudu v tomhle zkurvenym trendu pokračovat
Bandit 4EVER!!!
A já myslel, že jsi umřel, když jsem tě tady dlouho nečetl!!!
A mě bylo divný, že ses neozval kvůli prolítnutí.....
Jinak díly a laciný mají na vrakovišti v Podhořanech, jednou jsem tam kdysi byl a už si to přesně nepamatuju, ale číslo na ně mám!!!
Hlavní je, že ti nic není!!! VÍTEJ DO KLUBU!!!!
Já se snažím letos vynechat!!!
Jezdím tak, abych dojel!
vlada1200 psal:A já myslel, že jsi umřel, když jsem tě tady dlouho nečetl!!!
Hlavní je, že ti nic není!!! VÍTEJ DO KLUBU!!!!
Já se snažím letos vynechat!!!
jsem rád že máš starost no ted to nevyšlo a s tím klubem bych si to radši rozmyslel, ael jako hovno tomu je, ale nasere to, no...
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1