Nejsi přihlášen
Re: To Husky
vo co go ?
K.a.s.y.m. (Člen) 21.08.2009 12:19:59 Offline |
Borák psal:ale piču za bjehu
sem si stim votočil jen rukou
nožem bych to líp neudělal ...jo sem piča
to asi bolelo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx (Člen) 21.08.2009 13:22:50 Offline |
Asi bolelo !!!!!! Jsem si letos takhle debilne procvaknul nehet na dvou prstech ja.
Hele prej nesikovny maso musi pryc.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Koldan: čeče eště sem to tam nedal - až s novou řetězovkou, ale dost silně vo tom uvažuju ...
Borák: rozeta se čistí jenom chemicky, páč volej ze Scotta nejni trabl dostat pryč, ale pokud seš tmář a mažeš sprejem, pak bůh chraň Tvý pačmáky :)))
ale di, Ty brepto ...
Filous psal:Borák psal:ale piču za bjehu
sem si stim votočil jen rukou
nožem bych to líp neudělal ...jo sem piča...jauvajs ...a proto sem se naučil při čištění točit kolem vopačně...
Proto to nečistím...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
huskyb12 psal:Koldan: čeče eště sem to tam nedal - až s novou řetězovkou, ale dost silně vo tom uvažuju ...
Borák: rozeta se čistí jenom chemicky, páč volej ze Scotta nejni trabl dostat pryč, ale pokud seš tmář a mažeš sprejem, pak bůh chraň Tvý pačmáky :)))
...kdo to kdy viděl lejt sám sobě volej pod kola ? ...to musí bejt squadra vosvícenců, bože :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
fido psal:Borák psal:já pucoval zuby na rozetě
ani nevim jak se mi to povedlo
prostě sem se přidržel řetězu a votočil si kolem
u cíga budu vyprávěthlavně že je čím držet vendelína a válec...
vendelín musí držet sám ještě ne?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
huskyb12 psal:Koldan: čeče eště sem to tam nedal - až s novou řetězovkou, ale dost silně vo tom uvažuju ...
kuwa akorát ně překvapilo, jag si říkal, že Xicht má na Bertě vo tři vzadu víc a vo jeden v předu míň. Kuwa to už je mazec. Gde je ten trůba ať k temu sem něco napíše
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:kuwa akorát ně překvapilo, jag si říkal, že Xicht má na Bertě vo tři vzadu víc a vo jeden v předu míň. Kuwa to už je mazec. Gde je ten trůba ať k temu sem něco napíše
To voni kucí maj v plánu jezdit stunt, když jim to nezatáčí?
rejp
Stránky: 1