Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 03.03.2009 13:14:33 Offline |
Re: pro Filouse
to fakt vystihuje většiny tyhle tmavý populace..proto mi to ani ftipný nepřipadá
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 03.03.2009 13:28:46 Offline |
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:to fakt vystihuje většiny tyhle tmavý populace..proto mi to ani ftipný nepřipadá
Proč? Sebral odvahu a šel tam zkusit pobavit. A pobavil
když opomenu ,že to hrál.Tak to je právě vono co mě na tom nepřipadá vtipný..ten člověk je hloupej a díky svý hlouposti mu spousta věci nedochází,ale co je horší..že si to nenechá ani vymluvit ani poradit.A na takový lidi pak platíme ze svejch daní víc petice na chomutov.
K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:to fakt vystihuje většiny tyhle tmavý populace..proto mi to ani ftipný nepřipadá
Proč? Sebral odvahu a šel tam zkusit pobavit. A pobavil
když opomenu ,že to hrál.Tak to je právě vono co mě na tom nepřipadá vtipný..ten člověk je hloupej a díky svý hlouposti mu spousta věci nedochází,ale co je horší..že si to nenechá ani vymluvit ani poradit.A na takový lidi pak platíme ze svejch daní víc petice na chomutov.
A jak víš, že je hloupej?
Třeba má za sebou vejšku normálně maká...
Třeba má střední a dělá někde ve fabrice...
Prostě měl jen pobavit a to udělal dobře...
Ty nuly, kteří trhaj topení a kradou fildovi boty asi nepůjdou do "Na Stojáka" bavit gádže...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 03.03.2009 13:39:17 Offline |
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:
Proč? Sebral odvahu a šel tam zkusit pobavit. A pobavilkdyž opomenu ,že to hrál.Tak to je právě vono co mě na tom nepřipadá vtipný..ten člověk je hloupej a díky svý hlouposti mu spousta věci nedochází,ale co je horší..že si to nenechá ani vymluvit ani poradit.A na takový lidi pak platíme ze svejch daní víc petice na chomutov.
Ty nuly, kteří trhaj topení a kradou fildovi boty asi nepůjdou do "Na Stojáka" bavit gádže...
vidíš co je tam tučně ...já vim ,že hrál a jeho výkon je skvělej.Já jsem spíš myslel to,že velká část cikánů se takhle fakt chová a k tomu jsem myslel i to co jsem pak psal dál.
Už si rozumíme???
K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:když opomenu ,že to hrál.Tak to je právě vono co mě na tom nepřipadá vtipný..ten člověk je hloupej a díky svý hlouposti mu spousta věci nedochází,ale co je horší..že si to nenechá ani vymluvit ani poradit.A na takový lidi pak platíme ze svejch daní víc petice na chomutov.
Ty nuly, kteří trhaj topení a kradou fildovi boty asi nepůjdou do "Na Stojáka" bavit gádže...vidíš co je tam tučně ...já vim ,že hrál a jeho výkon je skvělej.Já jsem spíš myslel to,že velká část cikánů se takhle fakt chová a k tomu jsem myslel i to co jsem pak psal dál.
Už si rozumíme???
Ajo tááák
Tebe sere, že to čím nás baví tento nás na ostatních štve...
Prostě si dělá prdel z toho jak s náma ty cikorky vyjebavaj, he?
Už si rozumíme
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 03.03.2009 14:27:35 Offline |
Přesně
K.a.s.y.m. (Člen) 03.03.2009 15:00:45 Offline |
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:Přesně
To máš říct hned, voe
no jo no dneska mi to moc nepálí.....prostě dne blbec..nejdřív sem si zabouch kliče peněženu v bytě a pak ještě píchnul skůtra prostě dneska se mi daří
K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:Přesně
To máš říct hned, voe
no jo no dneska mi to moc nepálí.....prostě dne blbec..nejdřív sem si zabouch kliče peněženu v bytě a pak ještě píchnul skůtra prostě dneska se mi daří
Jo mě taky.
Prvně si mě dávali v COD2 12ti letý smradi.
Pak sem zapomněl vzít anti-antibiotikum, no taky celej den v
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 03.03.2009 15:07:51 Offline |
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:
To máš říct hned, voeno jo no dneska mi to moc nepálí.....prostě dne blbec..nejdřív sem si zabouch kliče peněženu v bytě a pak ještě píchnul skůtra prostě dneska se mi daří
Jo mě taky.
Prvně si mě dávali v COD2 12ti letý smradi.
Pak sem zapomněl vzít anti-antibiotikum, no taky celej den v
K.a.s.y.m. (Člen) 03.03.2009 15:18:59 Offline |
zrzule psal:Klub Fjanovejch Cigorej....fakt dobrý
kasym: jsme se zasmáli ale nic to nemění na jednotném názoru bandit píčů na ty BUBÁKY.....přecí nééééé
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
nicola.foxx (Člen) 03.03.2009 22:19:33 Offline |
Abraka dabra rohlik Sem se malem posral A Klub Fajnovejch Cikanu byl taky mooooooc dobrej
Kazdopadne do hajzlu s nima.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
ségry f usb ... luxusní záležitost!
jediná nepěná problém bylo, že mi asi 3x někdo v noci tlouk na cukáto, ať nechrápeme tak nahlas
a to mám odizolovanej mrazák vogo co to je za lidi jako?
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
nicola.foxx (Člen) 01.09.2009 22:56:54 Offline |
Janna psal:A co na tom videu bylo?(
Tady to mas na jinym serveru. http://www.stream.cz/video/5/261709-to-je-cikan-panecku
Zase jsem rval smichem
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Janna psal:A co na tom videu bylo?(
Tady to mas na jinym serveru. http://www.stream.cz/video/5/261709-to-je-cikan-panecku
Zase jsem rval smichem
vydržel sem se na to koukat aš do polovyny
souhlasím na hundá procent s Kasimoj
svět je cirkusovej stan
Stránky: 1