Nejsi přihlášen
195 cm 95 kg....bandit 600?
zdravim, je me 21 a chci bandita. Kolik vážím a měřím vidíte v nadpisu, jde mi o to jestli se na něj vejdu a nebudu vypadat jak vosa na bonboně na 12 si nevěřím, protože zatím sem jezdil jen v autě a co se týče motorky tak jen yamaha XT 600 rv. 89 bez papírů po okolních kopcích. Nebo jaká případně jiná motorka je vhodná pro 2 metry vysokého typka?
Re: 195 cm 95 kg....bandit 600?
Kamarád má 2m a neztěžoval že by ta motorka byla malá! Nejlepší je si najít bazar v okolí a projet si jí! Ale bejt tebou tak jdu do 1200ccm. Ona nejni záludná a když píšeš že z ní máš respekt tak to bude OK. Stejně by se ti za sezonu šestka omrzela a chtěl by jsi větší!
Podle mě se vejdeš, bandit neni moc malej a je dost mohutnej. Tak komicky vypadat nebudeš. Já mám 180cm, jsem na něm spíš takovej malej a opticky se zdá že je ta motorka na mě moc mohutná. Ale na zem dostanu v pohodě a ovládání na místě mi nedělá už problém, jen po začátku problém s váhou bandita
motto "Vem za heft a val"
som podobnej konstrukcie
na B600S som sa v klude poskladal, ale nebolo to optimalne
....ale to neni na ziadnej motke, bo to proste neni vyrobene na takych kolohnatov :)
jo, kazdopadne ber 12ku
6ka ma omrzela po mesiaci ;)
lovu zdar!
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
Ona dvanáctka umí bejt hodná motorka ale když to vytočíš tak to je peklo! Byla to moje první velká mašina a nejdřív jsem jezdil fakt opatrně. Tak do 5000 ot. a pak pomalu přidával a bylo to v pohodě. Na podzim jí budu prodávat tak asi zatlačim slzu. Mám na ní samý pěkný vzpomínky!
mno dobry a co treba zablokovani zadniho kola pri podrazeni pred zatackou? prave nevim jak se to bude chovat s takovym kroutakem, na cross-enduru se takove veci neresi nebo pridavani plynu v zatacce, to ani nepude kdyz nemam cit v ruce ne? abych sebou neprastil a pak nelitoval ze sem bral 1200
elies psal:mno dobry a co treba zablokovani zadniho kola pri podrazeni pred zatackou? prave nevim jak se to bude chovat s takovym kroutakem, na cross-enduru se takove veci neresi nebo pridavani plynu v zatacce, to ani nepude kdyz nemam cit v ruce ne? abych sebou neprastil a pak nelitoval ze sem bral 1200
Pokud nepojedeš jako střelec tak v pohodě. Motorka má od spodu hodně sily takže tě to nenutí to otočit do otáček, kde by ti hrozilo zablokování kola nebo něco podobnýho...
Kamoš je podobnej konštrukcie (197cm, 110 kg) a keď sedel na mojej 6tke tak povedal, že sa cítil celkom v pohode. Mne to vzhľadovo tiež neprišlo vôbec neprimerané, takže určite si 600vku vyskúšaj osobne a ak sa ty budeš cítiť pohodlne, tak vzhľadovo to myslím nemusíš riešiť, lebo na tej moto vyzerá aj veľký chlap normálne.
elies psal:mno ja o 1200 taky uvazuju...ale prave porad nevim...nekdo mi rika ze jsem blazen a nekdo zase, ze 6 me za mesic omrzi....
Neříkám, že po měsíci, ale B12 ti vydrží s klidem až do smrti, když se o ní budeš starat. Není to sice okruhové náčiní, ale myslím, že jeden z nejuniverzálnějších strojů, ať chceš cestovat a nebo blbnout třeba v Sosnové.
Btw. Přesedal jsem na B12 z Jawvy 250, takže pokud to máš v hlavě v pořádku, tak to budeš chvíli podtáčet a říkat, že na tu 5ku se to z 2000 ot. zvedá nějak kurva rychle, ale zvykneš si...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
ok a co rikate treba na tohle? http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html me se libi ale bojim se aby to nebyl nejaky srot...nebo 60 tis. je normal cena za bandita 12 rv. 96 - 00?
já nevím ale 195 je dost.... aby jsi nebyl pak nasranej, že tě bolí kolena apod.... k tvé postavě bych viděl spíš V-Strom, nebo Varadero apod..... ale s banditem nic nezkazíš, mám 188 a až do nedávna jsem byl v poho....akorát teď to není vono, nevím jestli s přibývajícímí roky, kily, nebo nedostatečným tréningem...
Jezdím tak, abych dojel!
elies psal:mno dobry a co treba zablokovani zadniho kola pri podrazeni pred zatackou? prave nevim jak se to bude chovat s takovym kroutakem, na cross-enduru se takove veci neresi nebo pridavani plynu v zatacce, to ani nepude kdyz nemam cit v ruce ne? abych sebou neprastil a pak nelitoval ze sem bral 1200
Že se ti zadní kolo "kousne při podřazení" se stane. Mě v Mostě několikrát. Většinou na té předposlední zatáčce před cílovkou. Ani když jsem byl na brzdách a tohle provedl mi nepřišlo, že by to nějak výrazně rozhodilo stabilitu. Samozřejmě, že se to trochu zavlnilo, ale nic neukočírovatelného.
To jestli to udržíš v zatáčce když přidáš plyn záleží hodně na gumách. Zahřát
a pak se dá i na sportovně cestovních (např. SportAttack) jezdit docela ostře bez nějaké snahy o ustřelení. No, když budeš v náklonu až na stupačku a zabereš za jedničku, tak ti to možná ujede, ale chvíli to potrvá než se do takového stádia dostaneš pokud jsi na ničem nejezdil.
Takže kup kvalitní gumy, dobře je před blbnutím zahřej a jsi s B12 spokojenej parchant.
elies psal:ok a co rikate treba na tohle? http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html me se libi ale bojim se aby to nebyl nejaky srot...nebo 60 tis. je normal cena za bandita 12 rv. 96 - 00?
To vypadá hezky... Těm kilometrů sice nevím, nevím... Ale i kdyby měl o 20 víc, tak dobrý. O tomhle bych přemýšlel. Je to 2000, tedy doběh starého typu. A navíc Nko. Já s Melounem Tě budeme mít rádi.
Abych jen nechválil... Ty polepy nejsou origo, takže to asi padlé bylo, ale vypadá to jen na podsedlovku. Řídítka taky vypadaj origo, takže to nebylo nic vážného. Podle mě.
P.S.: A zlatá barva je tu plus.
No..tak ty řidítka originál nejsou..ale to se ani není čemu divit,že..
Přestříkaný..levý víko opravovaný a opět ta samá nepochopitelná chyba s obráceně nasazenejma kotoučema vpředu..
Pár úprav a bude z toho pěknej Pure naked bike!
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:No..tak ty řidítka originál nejsou..ale to se ani není čemu divit,že..
Přestříkaný..levý víko opravovaný a opět ta samá nepochopitelná chyba s obráceně nasazenejma kotoučema vpředu..
Pár úprav a bude z toho pěknej Pure naked bike!
Já sem snad slepej...
Ale máš pravdu. + neorigo zrcátka.
Ale má ty řídítka stejně naklopený dopředu jako ty...
Ondráš psal:Meloun psal:No..tak ty řidítka originál nejsou..ale to se ani není čemu divit,že..
Pár úprav a bude z toho pěknej Pure naked bike!Já sem snad slepej...
Ale máš pravdu. + neorigo zrcátka.
Ale má ty řídítka stejně naklopený dopředu jako ty...
Ještě koukám že přední blikače jsou z novýho! určitě ta motorka byla padená, je nově stříkaná ale jinak vypadá dobře...A ty zlatý kola tomu sluší!
Ondráš psal:osiris psal:...myslels RoadAttack ?
Ty taky...
...já to myslel tak, že sporta není ani tak cestovní jako spíš sportovní a jestli jsi těma cestovníma nemyslel spíš roady
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...já to myslel tak, že sporta není ani tak cestovní jako spíš sportovní a jestli jsi těma cestovníma nemyslel spíš roady
No a RaceAttack je teda co, když SportAttack je sportovní? Snad ne supersportovní? Já se v tom nevyznám, jen vím, že Sport a Race mi zatím vyhovovaly nejvíc.
Ondráš psal:osiris psal:...já to myslel tak, že sporta není ani tak cestovní jako spíš sportovní a jestli jsi těma cestovníma nemyslel spíš roady
No a RaceAttack je teda co, když SportAttack je sportovní? Snad ne supersportovní? Já se v tom nevyznám, jen vím, že Sport a Race mi zatím vyhovovaly nejvíc.
...já tomu taky prd hovím , ale řek bych že ta race už je jen pro závody, nehomologovaná a s přívlastkem street je to ta závodní, ale s homologacej (myšleno, né že bys s ní na silnici nemoh, ale vývojář měl asi spíš na mysli jiný parametry než užitnou hodnotu týkající se výdrže)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
nicola.foxx (Člen) 08.09.2009 15:04:32 Offline |
TOO Ondras:
Ja jsem ti to rikal, ze Lachtan dovalil fakt hustej matros
Ale fakt jsem netusil, ze budu makat takhle dlouhou dobu
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
osiris psal:...já tomu taky prd hovím , ale řek bych že ta race už je jen pro závody, nehomologovaná a s přívlastkem street je to ta závodní, ale s homologacej (myšleno, né že bys s ní na silnici nemoh, ale vývojář měl asi spíš na mysli jiný parametry než užitnou hodnotu týkající se výdrže)
No to asik jo... Ale na závodní má teda fakt výdrž.
nicola.foxx psal:TOO Ondras:
Ja jsem ti to rikal, ze Lachtan dovalil fakt hustej matros
Ale fakt jsem netusil, ze budu makat takhle dlouhou dobu
Koukám, že ještě maká... Píšeš to do jiného tématu.
Ondráš psal:osiris psal:...já tomu taky prd hovím , ale řek bych že ta race už je jen pro závody, nehomologovaná a s přívlastkem street je to ta závodní, ale s homologacej (myšleno, né že bys s ní na silnici nemoh, ale vývojář měl asi spíš na mysli jiný parametry než užitnou hodnotu týkající se výdrže)
5500 skoro přesně
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Ondráš psal:osiris psal:...já tomu taky prd hovím , ale řek bych že ta race už je jen pro závody, nehomologovaná a s přívlastkem street je to ta závodní, ale s homologacej (myšleno, né že bys s ní na silnici nemoh, ale vývojář měl asi spíš na mysli jiný parametry než užitnou hodnotu týkající se výdrže)
5500 skoro přesně
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 009058.jpg
tomu říkám pěkně sjetá
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. (Člen) 09.09.2009 07:48:05 Offline |
XJelen psal:Ondráš psal:osiris psal:...já tomu taky prd hovím , ale řek bych že ta race už je jen pro závody, nehomologovaná a s přívlastkem street je to ta závodní, ale s homologacej (myšleno, né že bys s ní na silnici nemoh, ale vývojář měl asi spíš na mysli jiný parametry než užitnou hodnotu týkající se výdrže)
5500 skoro přesně
čéče ty snad jezdíš na slickách
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
5500 skoro přesně
...tomu se řiká využitej matrijál
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1