Nejsi přihlášen
Čalouník. . .
Drobet reklamy,pro kamose. Kdyby ste nekdo potreboval zrenovovat neco do plechovky,ci na motorku,naky to sedlo,sedacku. . .
http://www.classic-calounik.cz/
Amen. . .
Re: Čalouník. . .
jaryn psal:Onehdy psal Ross,že má na prodej snížený sedlo na Bandasku. Já spíš přemejšlím nad vyšším,bolej mě kolena a kyčle a kotníky. ale aby to pak nevypadalo,že mám místo sedla smotanej stan.
mám sníženýho Corbina jednositz, tušim že stejnej má taky prase, a žádnej problém s prokrvenim nemám
WenzelB6 psal:jaryn psal:Onehdy psal Ross,že má na prodej snížený sedlo na Bandasku. Já spíš přemejšlím nad vyšším,bolej mě kolena a kyčle a kotníky. ale aby to pak nevypadalo,že mám místo sedla smotanej stan.
mám sníženýho Corbina jednositz, tušim že stejnej má taky prase, a žádnej problém s prokrvenim nemám
tak už nevím. věkem to nebude,jsi o něco starší. tak leda budu jíst víc gumovejch medvídkůch,na klouby...
God Gave me Everything I want
jaryn psal:WenzelB6 psal:jaryn psal:Onehdy psal Ross,že má na prodej snížený sedlo na Bandasku. Já spíš přemejšlím nad vyšším,bolej mě kolena a kyčle a kotníky. ale aby to pak nevypadalo,že mám místo sedla smotanej stan.
tak už nevím. věkem to nebude,jsi o něco starší. tak leda budu jíst víc gumovejch medvídkůch,na klouby...
....gázuj Jaryne, budeš myslet na to, jakej jedeš kalup a na nějaký klouby si ani nevzdechneš
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
jaryn psal:Onehdy psal Ross,že má na prodej snížený sedlo na Bandasku. Já spíš přemejšlím nad vyšším,bolej mě kolena a kyčle a kotníky. ale aby to pak nevypadalo,že mám místo sedla smotanej stan.
v galerii tam ma to sedlo na kawu. Delal ho komplet,teda sedak a pak na prani potahnout. Mam dojem,ze na sedak pouzil material,co se dava na sedacky do letadel.
Amen. . .
svatej psal:jaryn psal:Onehdy psal Ross,že má na prodej snížený sedlo na Bandasku. Já spíš přemejšlím nad vyšším,bolej mě kolena a kyčle a kotníky. ale aby to pak nevypadalo,že mám místo sedla smotanej stan.
v galerii tam ma to sedlo na kawu. Delal ho komplet,teda sedak a pak na prani potahnout. Mam dojem,ze na sedak pouzil material,co se dava na sedacky do letadel.
covece, vzhledem k tomu, jakej maj ted ty letadla trend (kazdou chvilu padat), tak bych na moto radsi zadnou soucastku nebo material z letadla nedaval
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:svatej psal:jaryn psal:Onehdy psal Ross,že má na prodej snížený sedlo na Bandasku. Já spíš přemejšlím nad vyšším,bolej mě kolena a kyčle a kotníky. ale aby to pak nevypadalo,že mám místo sedla smotanej stan.
covece, vzhledem k tomu, jakej maj ted ty letadla trend (kazdou chvilu padat), tak bych na moto radsi zadnou soucastku nebo material z letadla nedaval
třeba bude to sedlo s katapultem a padákem...
God Gave me Everything I want
Stránky: 1