Nejsi přihlášen
Re: pivo Zeman 14.7.
Fresh Man psal:Loser psal:v utery? To abych si vzal na stredu dovolenou
jeste uvidimjoj vem si dovolenou :] nebo neschopenkumam ti privezt EFFES
ty kraaaavo, dovez jeden Efes extra a stavim se (si tak aspon zavzpominam na dobre casy v turecku)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
spidys psal:Loser psal:ty kraaaavo, dovez jeden Efes extra a stavim se (si tak aspon zavzpominam na dobre casy v turecku)
Ty seš ale... deš jenom za jedno pivo joooo??
s tebou bych sel i zadarmo
voe, presne jak rika skarda ... tvrdils, ze ve ctvrtek zase letis do pice.
Dneska uz neco mam a zitra frcim na jih ke starymu Brunovi. Tak jestli se tam se skardou doplazite, dejte vedet a muzeme se nekde scuchnout
škardík psal:K jakýmu brunovi woe?
Já razím ve čtyři směr kundí město(kun*a rozumějte krásná ženská, aby mě zas azijcí nekamenovali)
to jakoze jedes zase opylovavat tu svoji krasavici nach Pilsen?
na co jsem mel prijit? Se uz nakej ten patek zname, ne?
A nebo, jestli myslis toho kocoura, tak to mam takovy heslo se segrou - vzdycky kdyz si najde nekoho novyho, tak se ji ptam, jestli uz byl kocour v troube
Loser psal:na co jsem mel prijit? Se uz nakej ten patek zname, ne?
A nebo, jestli myslis toho kocoura, tak to mam takovy heslo se segrou - vzdycky kdyz si najde nekoho novyho, tak se ji ptam, jestli uz byl kocour v troube
A kozičkové úterý bude?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Loser psal:na co jsem mel prijit? Se uz nakej ten patek zname, ne?
A nebo, jestli myslis toho kocoura, tak to mam takovy heslo se segrou - vzdycky kdyz si najde nekoho novyho, tak se ji ptam, jestli uz byl kocour v troubeA kozičkové úterý bude?
jojo teda aspon pro mně ANO
Bandit pičo
Loser psal:na co jsem mel prijit? Se uz nakej ten patek zname, ne?
no jo no asi uš se známe... a kocour v troubě je dobrej znám...
Bandit pičo
Filous psal:Fresh Man psal:tak se tu zas mějte letim zas na cement
a bacha žízeň...měj se na tom Betóně a trochen si mě fčera nasral, dlužím ti za pivo, tagže to napravíme aš se tady zas vokážeš
dík
napravíme... JO a eště máš u mně to Kilkeny už sem na něj nachytal taky pár lidí...
Bandit pičo
Fresh Man psal:Filous psal:...kurva, tos nemochs dát vjedět dříf ...ale neska uš to nejde ...a žížeň po Ájině bramboráku je jag sviň
tak příště... žížeň je vječná :) tak se dohodnem... ale škoda že už zavřely plovárnu :(
...no jo, sicejc je furt eště hesky, ale plovárencvká sezóna končí ...tag příštějc
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
ty vole, ja v pul seste vypadl z prace a sel k zemanovi cucet na fotbal. Jsem tam sedel sam a po fotbale jsem sel domu. Kdybys kua zvednul telefon a dal echo, tak sem tam zustal (zizen byla, ale nechtelo se mi tam sedet samotnymu)
Loser psal:ty vole, ja v pul seste vypadl z prace a sel k zemanovi cucet na fotbal. Jsem tam sedel sam a po fotbale jsem sel domu. Kdybys kua zvednul telefon a dal echo, tak sem tam zustal (zizen byla, ale nechtelo se mi tam sedet samotnymu)
Půlmotor říkal žes tam byl... Jsem se divil, žes nezůstal...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Loser psal:ty vole, ja v pul seste vypadl z prace a sel k zemanovi cucet na fotbal. Jsem tam sedel sam a po fotbale jsem sel domu. Kdybys kua zvednul telefon a dal echo, tak sem tam zustal (zizen byla, ale nechtelo se mi tam sedet samotnymu)
Půlmotor říkal žes tam byl... Jsem se divil, žes nezůstal...
a co sem tam mel sam delat? Jsem si to zde neprecet, ze prijdete. Jsem tam sedel uz vod sesti
Stránky: 1