Nejsi přihlášen
Mnichovo Hradiště 5.9.2009
Vyzývám širokou obec přítomných: kdo chcete,přijeďte na zámek v Mnichově Hradišti v sobotu 5.9.2009. třeba kolem 12. hod. Něco jako starý Rallye Monte Carlo-hvězdicová jízda. Jen se tak sjet,okouknout zámek a pokecat. Prozatím jsem oslovil je Severní sekci a pár starších kusů...
Editoval osiris (20.08.2009 20:32:46)
God Gave me Everything I want
Re: Mnichovo Hradiště 5.9.2009
jaryn psal:Filous psal:...vybrals blbej termín, ceckaři budou na závodech a zbytek na Vosirisovo Dragday
myslel jsem spíš na turisty...
...koukej domazat na sprinty a nekecej Jaryne
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
jaryn psal:Vyzývám širokou obec přítomných: kdo chcete,přijeďte na zámek v Mnichově Hradišti v sobotu 5.9.2009. třeba kolem 12. hod. Něco jako starý Rallye Monte Carlo-hvězdicová jízda. Jen se tak sjet,okouknout zámek a pokecat. Prozatím jsem oslovil je Severní sekci a pár starších kusů...
Jaryne ,ale co na zámku ? neni tam spíš ňáká dobrá žrádelna
MRDAT!!!
Kožak psal:jaryn psal:Vyzývám širokou obec přítomných: kdo chcete,přijeďte na zámek v Mnichově Hradišti v sobotu 5.9.2009. třeba kolem 12. hod. Něco jako starý Rallye Monte Carlo-hvězdicová jízda. Jen se tak sjet,okouknout zámek a pokecat. Prozatím jsem oslovil je Severní sekci a pár starších kusů...
Kožak psal:jaryn psal:Vyzývám širokou obec přítomných: kdo chcete,přijeďte na zámek v Mnichově Hradišti v sobotu 5.9.2009. třeba kolem 12. hod. Něco jako starý Rallye Monte Carlo-hvězdicová jízda. Jen se tak sjet,okouknout zámek a pokecat. Prozatím jsem oslovil je Severní sekci a pár starších kusů...
Tak to by musel být sraz na zámku v Dětenicích.
jaryn psal:mám po ptákách. Dostal jsem teď ráno nový plán směn na tenhle měsíc. Kolega si nějak utrhl achilovku,či co,do konce měsíce se v práci nezastavím. je mi to líto.
Tak si to užij :) vono to venku beztak vypadá spíš na sáně
MRDAT!!!
tady taky prší od rána.balím do práce,ani mě to dneska neštve... Nemáte ponětí,bude-li ještě někdy počasí na vyjížďku? Mám zaplacený ručení do 5.10., kdyžtak bych papíry hodil do depozitu...
jaryn psal:tady taky prší od rána.balím do práce,ani mě to dneska neštve... Nemáte ponětí,bude-li ještě někdy počasí na vyjížďku? Mám zaplacený ručení do 5.10., kdyžtak bych papíry hodil do depozitu...
..dyk je 5 září
mi psal:vod zejtra má bejt akorát
září řijen sou ty nejlepší měsíce neni hyc neni posip po zimně na silnici nejsou turisti
svatá pravda. nevíte jak dlouho se léčí utržená achilovka? páč tak dlouho budu zaskakovat za kolegu,než se vyléčí. a k tomu ještě druhej kolega je na operaci prostaty.
jaryn psal:mi psal:vod zejtra má bejt akorát
září řijen sou ty nejlepší měsíce neni hyc neni posip po zimně na silnici nejsou turistisvatá pravda. nevíte jak dlouho se léčí utržená achilovka? páč tak dlouho budu zaskakovat za kolegu,než se vyléčí. a k tomu ještě druhej kolega je na operaci prostaty.
jak prostata zatim nevím, ale achylovku sem si ve dvaceti přeříz rozbrusem a marodil sem rok a doktor říkal že utržená je eště horší
třeba to dneska šijou jinou metodou a je to dřív cajk
svět je cirkusovej stan
jsme tam ve třech,ale je to jen taktak. Možná bych si mohl prohodit pár směn,aby mi vyšlo volno na 36 hod. příští týden, má být hezky,rád bych do USB,ale Filousovi to neříkejte,už to párkrát nevyšlo. jak budu mít jistotu,tak to sem hodím .
jaryn psal:jsme tam ve třech,ale je to jen taktak. Možná bych si mohl prohodit pár směn,aby mi vyšlo volno na 36 hod. příští týden, má být hezky,rád bych do USB,ale Filousovi to neříkejte,už to párkrát nevyšlo. jak budu mít jistotu,tak to sem hodím .
Jo jo ... jistota je kulomet
MRDAT!!!
Stránky: 1