Nejsi přihlášen
zvuky z karburace
Ahoj prosim o radu,včera jsem uslyšel divné zvuky od karburace jako když odfukuje vzduch.Někde jsem ztratil 2 ty gumové čepičky co jsou na karburatoru když se měří podtlaky.Dá se to něčím nahradit nebo je musim objednat origo?A mužu jezdit bez nich než je seženu abych něco nedokurvil?
Napadli mě gumičky co zakrývají brzdový ovzdušnovák,ale nevím jestli tam vydrží když nemají pružinku.
Re: zvuky z karburace
Bez toho bych nejezdil, nebudeš mít správný podtlak v karburátoru a asi se to bude hádat...? Motor nepoběží pravidelně a bude to dělat bordel podle mě. Vlastně to přisává falešný vzduch.
A jinak bych tam narval cokoliv, jde jen o to ucpat ďůru, aby přes ni nešel vzduch. Ale nikdy jsem to osobně neřešil, tak zkus něco rozumného vymyslet, aby to tam drželo...
Jaja psal:Bez toho bych nejezdil, nebudeš mít správný podtlak v karburátoru a asi se to bude hádat...? Motor nepoběží pravidelně a bude to dělat bordel podle mě. Vlastně to přisává falešný vzduch.
A jinak bych tam narval cokoliv, jde jen o to ucpat ďůru, aby přes ni nešel vzduch. Ale nikdy jsem to osobně neřešil, tak zkus něco rozumného vymyslet, aby to tam drželo...
Přesně tak, hádá se to.Klesly i volnoběžné otačky.Už schánim čepičky nechci tam dávat nějaky náhražky.
VikecB12 psal:V první mototechně kup za 3kč ucpáfky na fstřiky na nafťáky a máš po problému.
...taky to tag řešim, normálka f Auto Kelly, bo originál jedna stojí 105,- vočí ...jednou na cestě sme to řešili žvejkačkou
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
corimec psal:VikecB12 psal:V první mototechně kup za 3kč ucpáfky na fstřiky na nafťáky a máš po problému.
Díky za radu,moc si mi pomoh.
V suzuky za tu vinu chtějí 130kč,to je teda dost.
Jestli to toho nejsi schopen investovat 130 korun, tak to prodej, pac pred zimou (nebo na jare) tam budes muset dat nejspis olej a filtry. To bude snad.... no.... prez TISIC korun!
Co hoří, to bouchá, co létá, to padá.
Ty tak ja nevim kdyz mam shop vedle baraka tak skocim prvne a radsi za 3 kacky koupit jednu cepku nez cekat az mi prijde nebo jet daleko do suzuki koupit za 130 voci cepku origo , to nema az tak s prachama co delat spis z logiky. Nechapu co resis brejne , a sem rad ze uz to vim pac sem tu cepku onegdal lovil po motoru kdyz me tam enkde zapadla ludra jedna
Brejn psal:corimec psal:VikecB12 psal:V první mototechně kup za 3kč ucpáfky na fstřiky na nafťáky a máš po problému.
Díky za radu,moc si mi pomoh.
V suzuky za tu vinu chtějí 130kč,to je teda dost.Jestli to toho nejsi schopen investovat 130 korun, tak to prodej, pac pred zimou (nebo na jare) tam budes muset dat nejspis olej a filtry. To bude snad.... no.... prez TISIC korun!
no,já sice chtěl poradit,ale ty svoje rady si strč víš kam?do
VikecB12 psal:Ty ucpáfky mají v každým krámu kde prodávají věci na auta,aji na škodofky a to je snad f každé vesnici
já už koupil origo v Příbrami jsem je fakt nikde nesehnal,ale ještě se po nich poohlídnu abych měl když tak do foroty.
Dík
Stránky: 1