Nejsi přihlášen
Automat na nový jebky od Hondy
Docela jsem z toho vykulenej co ti kluci japonský dokažou, ale zároveň rozladěnej že na motorku teď sedne kdejakej jouda co umí udržet rovnováhu na kole.
Ale ty pádýlka na tej rukojeti se mi docela zamlouvaly
Kdyžtak na to jukněte je tam i videjko
http://www.motorkari.cz/clanky/moto-nov … 14336.html
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Re: Automat na nový jebky od Hondy
pinar psal:No,je vidět,že Honda má trochu náskok před konkurencí co se týče novejch vychytávek.Stejně je ale paráda to klasický řazení,když není člověk vyloženej závodník.
Tak ať Honda vytře všem zrak a udělá vzducháče, pěkně žebrovanýho co splní emisní limity.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:pinar psal:No,je vidět,že Honda má trochu náskok před konkurencí co se týče novejch vychytávek.Stejně je ale paráda to klasický řazení,když není člověk vyloženej závodník.
Tak ať Honda vytře všem zrak a udělá vzducháče, pěkně žebrovanýho co splní emisní limity.
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 12.09.2009 14:14:34 Offline |
Ondráš psal:pinar psal:No,je vidět,že Honda má trochu náskok před konkurencí co se týče novejch vychytávek.Stejně je ale paráda to klasický řazení,když není člověk vyloženej závodník.
moje řeč
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
sonyk psal:to je jak prehazovacka na mojim kole, ale pripada mi ze ten automat radi pri malejch otackach
To bude záležet podle mě na otoční plynu. Čím víc budeš gázovat, tím vejš bude řadit.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1