Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » CEC Most 11.9.09

Kakin (Člen)
11.09.2009 19:37:32

CEC Most 11.9.09

Tak po předchvilkovým tydlyfonátu s Fiatem sem zjistil, že kuci dojeli na 2. fleku v naháčích. Oba (Fiat a jakožto náhradník Pepa Sršeň) jeli asi víc než dobře, ale bohužel je vo 1. flek připravil FIatům menší pádek, kterej úspěšně přežil a pak jezdil ještě dál, ale nějaká minutka se promrhla a vo chlup sou druzí ....., ale i tak goodgood

svatej (Člen)
11.09.2009 21:14:03

Re: CEC Most 11.9.09

surprised von Pepa jel za Bandity?

Amen. . .
osiris (Člen)
11.09.2009 21:43:30

...vzhledem k tomu že CEC se jede za 2 dny tak je řeč o CEC2

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
XJelen (Člen)
11.09.2009 22:00:00

Pepík i Fijat za to tahali jak čerti goodgoodgood
Tomáš malý skluz po pravé sajtně bad malou ztrátu nepomohlo srovnat ani neplánované střídání konkurence (Plejba s Kráťou) v posledním kole kolevá benzínu help

Strýcfajtr !!!
kojaksro (Člen)
11.09.2009 22:26:35

......asík v 8 večír, jsem potkal Fiata na dálnici......tak poudal. Ale 2flek je taky hezkýgood

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
tomasNJ (Člen)
12.09.2009 10:00:23

no řiť mě pálí ještě teďka...
bylo to v té rychlé levé za matadorem...
standartní náklon, konstantní plyn, a prostě se to svezlo...bad
ale hned sem to zvedl a letěl do boxů...
motorce je celkem hovno...good

special thanx for Filous:

díky že's přijel, byl's dobrou oporou, a hlavně díky za to že's mi dal bike do cajkugoodgoodgoodgoodgood
budem to muset něgdy zapítgood

special thanx for Petula:
za první pomoc a desifekcigoodgoodgoodgood
byl sem ještě potom v nemocnici aby mi to vyčistili...

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Filous (Člen)
12.09.2009 11:50:18

...kucí byli dobrý, Fijat tahal jag fsteklej, hnet vot začátku sem měl strach, aby mu to něgde neuchcalo, a vono uchcalosmile2 ...ale i tag byl dobrej, 1:53 na takový ludře starýbigsmile, prostě smekamgoodgoodgood ...no a Pepu a jeho drifty s hořící zadní pryží asi netřeba komentovat, je to magorbigsmilegood ...prostě pjeknej rejsgoodgoodgood

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous (Člen)
12.09.2009 11:53:02

tomasNJ psal:

no řiť mě pálí ještě teďka...
bylo to v té rychlé levé za matadorem...
standartní náklon, konstantní plyn, a prostě se to svezlo...bad
ale hned sem to zvedl a letěl do boxů...
motorce je celkem hovno...good

special thanx for Filous:

díky že's přijel, byl's dobrou oporou, a hlavně díky za to že's mi dal bike do cajkugoodgoodgoodgoodgood
budem to muset něgdy zapítgood

...hele pankáči, nejni zač, proto sem tam bylcool ...ale něgdy spolu něco určitě spolknemwinesmokin
...a co v nemocnici, měli kartáček???bigsmilebigsmilebigsmile

Petula (Člen)
12.09.2009 12:42:55

tomasNJ psal:

To je dobře, žes zajel do nemocnice, my to včera řekli sousedovi doktorovi a ten hned strašil, že ti to přiroste a budou ti to strhávat bigsmile fujheadshake A bude zadek cajk?

Jinak Filousovi velký dík, i mně bodlo, že tam pobíhal ještě někdo jinejgoodgood

Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
tomasNJ (Člen)
12.09.2009 15:15:34

tož příjemné to nebylo, ale zachoval jsem si chladnou tvář...coolcoolbigsmile
stejně to nevydrhla uplně, a řekla že to tam zůstane...bigsmile

ale co udělám se svou legendární kombi???helphelp

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Filous (Člen)
12.09.2009 16:21:17

tomasNJ psal:

tož příjemné to nebylo, ale zachoval jsem si chladnou tvář...coolcoolbigsmile
stejně to nevydrhla uplně, a řekla že to tam zůstane...bigsmile

ale co udělám se svou legendární kombi???helphelp

...potřeboval bys novou, ale vim jag to jesmile2...tagže...vem ji k ňáký šikovný pani do spráfkárny...f Práglu jezdim do "Semišky" u vás nevim...

svatej (Člen)
12.09.2009 17:48:06

surprised Tome,to se musi dat spravit. Ty a tahle komboska,bez sebe? idontknowheadshakeheadshake
To bych te uz nikde nepoznal.smile2

Amen. . .
Bedřich (Člen)
12.09.2009 18:03:20

Byl jsem se tam mrknout, ale pak jsem musel zmizet. Kluci měli i dobrej flek na "roštu" mám nějaký fotky, tak to sem pak hodim.

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Kakin (Člen)
12.09.2009 18:27:36

Jjj ta komba mě zajímala hned jako první věc po otm co mě řekl, že mu nic není ............ bigsmilebigsmile
a jiank v pohodě - závodníci kua musí mít nějaký silniční lišeje na sobě ..... ale když si vzpomenu jak mě tenkrát dochtor čistil každej druhej den koleno po dobu cca 3 týdnů tim peroxidem a dalšíma sračkama ..... vydržím dot ale byl to mazeček jako ..... ale nejlepší stejně bylo když to viděl poprvní a začal se v tym šťourat a říká (pač je kamarád): "ty voe co dělat a cos měl kua na sobě, jak se v tom tak vrtám tak bych řekl že tam sou nějaký kamínky, asfalt, jehličky, hlina a ještě něco jako krycí vrstva ve formě upečenejch černejch riflí ..... ?!" - no a mlě pravdu - všechno tohle tam bylo! bigsmilebigsmilebigsmile

Filous (Člen)
12.09.2009 19:00:23

Kakin psal:

Jjj ta komba mě zajímala hned jako první věc po otm co mě řekl, že mu nic není ............ bigsmilebigsmile
a jiank v pohodě - závodníci kua musí mít nějaký silniční lišeje na sobě ..... ale když si vzpomenu jak mě tenkrát dochtor čistil každej druhej den koleno po dobu cca 3 týdnů tim peroxidem a dalšíma sračkama ..... vydržím dot ale byl to mazeček jako ..... ale nejlepší stejně bylo když to viděl poprvní a začal se v tym šťourat a říká (pač je kamarád): "ty voe co dělat a cos měl kua na sobě, jak se v tom tak vrtám tak bych řekl že tam sou nějaký kamínky, asfalt, jehličky, hlina a ještě něco jako krycí vrstva ve formě upečenejch černejch riflí ..... ?!" - no a mlě pravdu - všechno tohle tam bylo! bigsmilebigsmilebigsmile

...u Fijata to tipuju na asfalt, hlínu a černý podvlíkačkybigsmile

Ondráš (Člen)
12.09.2009 19:45:57

Kakin psal:

Přesně to samé mi říkal, když jsem zalít do štěrku na kole.smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Pšán (Člen)
13.09.2009 18:42:10

..tak to gratulace..good
..už rozumím tomu telefonátu o třetí ráno..smile1
..sorry Fiate,ale byl jsem lehce mimo..bigsmile
..hlavně,že ti hovno je,Ekzéme..goodsmile1

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
ross (Člen)
13.09.2009 20:31:46

Tomíku, ty woe, sem myslel, že nepadášidontknow

smile1

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
tomasNJ (Člen)
13.09.2009 20:32:24

pšanský:
to nebyl telefonát... jen sms, ale já byl taky v piči, a byl si jediný gdo mě napadl, že bude vzhůru... potřeboval sem probrat hovorem bigsmilebigsmile

apropó: ted sem se díval na bajkrskraun a prodávají tam kombinézy za 2400 kč.. no neuvěřitelné...bigsmilebigsmile
teda ne že bych ji chtěl kupovat...jen mě to pobavilobigsmile

jinak sem teda rozhodnut. jestli naškrábu nějakou škváru přes zimu tak si kupim uhelně černou kombi od těch 4%sr...good

K.a.s.y.m. (Člen)
13.09.2009 20:36:11

4SRgood koupil jsem si ted od nich textil bundu a max.spokojenej...sedí to na těle jak kůže žádnej plandavej hadr.good

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tomasNJ (Člen)
13.09.2009 20:48:30

ross psal:

smile1

ty woe rossi... se to nějak událo... bylo to jen sklouznutí, hned sem to zvedl a fičel dál...ale sere to... no co už smile2

ross (Člen)
13.09.2009 21:10:12

tomasNJ psal:
ross psal:

smile1

ty woe rossi... se to nějak událo... bylo to jen sklouznutí, hned sem to zvedl a fičel dál...ale sere to... no co už smile2

vidím, že i takového jezdce přemotivovalo startovat s Pepougood

smile1

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
tomasNJ (Člen)
13.09.2009 21:19:04

ross psal:
tomasNJ psal:
ross psal:

smile1

vidím, že i takového jezdce přemotivovalo startovat s Pepougood

smile1

ale piču bigsmile
kuš babo...bigsmilebigsmilebigsmile

Kakin (Člen)
13.09.2009 21:41:13

no voe u těch Bikerskrámů ............... já bych si ju okamžitě střelhbitě vzal pač se mě už dva roky klubou kolena atd na čapách ale podívej se jaký mají velikosti - buď Ska nebo XXL a výš ...... ale sou to v podstatě stejný kombi jak mám já a já ju mám tuším 5-6 let a spokojenost jako ........... je to blbej Nazran ale říkám, fakt spokojenost a za ty prachy komu by byly tyhle veliksoti tak si může pískat jak sviňa!!!good

tomasNJ (Člen)
13.09.2009 21:52:48

za těch 2400 je to BIker
no tywoe.. ale já nevím...jako fakt asi si počkám na tu 4SR...good

mr.BSE (Člen)
13.09.2009 23:02:04

tomasNJ psal:

za těch 2400 je to BIker

To neni cela kombi, ne? Pisou jen bunda a pak zvlast hózny.

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Progear 650 (Člen)
14.09.2009 09:15:48

tomasNJ psal:

za těch 2400 je to BIker

Ale piču, si nech ušít vod Hubíku něco ve správnejch barvách ne....evilevil

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS