Nejsi přihlášen
Spojka - B6 (1996)
Pánové mám na Vás otázečku týkající se spojky. Když jsem chtěl seřídit spojku, oddělala jsem na víku z boku gumovou krytku a tam viděl ležet malou kuličku. Nevím jestli jí tam předchozí majitel nechal jen tak ležet jako rezervní nebo z jakého důvodu. Každopádně by mě zajímalo zda někam do spojkového mechanismu patří nebo ne. Jediné co mě napadlo, dát je mezi "tyčku" (která tlačí na spojku) a páčku se šnekem pod víkem, která na tyčku tlačí. (Sorry za ty asi nepřesný označení součástek - holt nejsem mechanik)
Měl jsem to i na udržbě v servisu, kde jsem se na to taky ptal, ale tam taky přesně nevěděli, respektive to nikde v nákresech nenašli.
Předem díky za info.
Better safe than sorry!
Re: Spojka - B6 (1996)
kulicka se dava tam,kde se stykaji otocny casti s neotocnejma nebo protichudnejma.
ale kam patri u B6, nepovim
btw. taky s tim budu mit asi trable,bo po kresu se nekam vytratila a podle me ma bejt ve viku nalevo u sekundarniho prevodu
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Když jsem měnil řetězovku, tak sem sundaval taky to víko. Na fíkovi tak kulička u tyčky byla. Na mojí B6 96 tam nebyla. Nicméně, neni to jedna z kuliček, co dělají vedení toho náboje v tom víku? Jsou tam v takovim koši. Tušim že jich je tam osm... Je malá, průměr asi 3,2mm
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
já bych se přikláněl k tomu, co píše Bedřich, mě se to rozsypalo komplet, tak jsem je tam musel s nervama hodit zpatky, doporučuju lepit na vazelinu, pak neypadnou, mám tam o 1 míň
motorka:BANDIT 600N, ten je prodaný, teď mám Honda CBR 1000RR, rok 2007, město Jablonec nad Nisou
JirkaMDS psal:já bych se přikláněl k tomu, co píše Bedřich, mě se to rozsypalo komplet, tak jsem je tam musel s nervama hodit zpatky, doporučuju lepit na vazelinu, pak neypadnou, mám tam o 1 míň
Tak tak, vazelína taky pomohla. Já jsem kupoval dvě kuličky
Bedřich psal:JirkaMDS psal:já bych se přikláněl k tomu, co píše Bedřich, mě se to rozsypalo komplet, tak jsem je tam musel s nervama hodit zpatky, doporučuju lepit na vazelinu, pak neypadnou, mám tam o 1 míň
kde se dají sehnat??
motorka:BANDIT 600N, ten je prodaný, teď mám Honda CBR 1000RR, rok 2007, město Jablonec nad Nisou
JirkaMDS psal:Bedřich psal:JirkaMDS psal:já bych se přikláněl k tomu, co píše Bedřich, mě se to rozsypalo komplet, tak jsem je tam musel s nervama hodit zpatky, doporučuju lepit na vazelinu, pak neypadnou, mám tam o 1 míň
kde se dají sehnat??
Můžu ti je koupit, ale jinak jsem je koupil v Praze ve Šterboholech u Europarku. Když jedeš do nákupní zony z dálnice(jížní spojky) jedeš okolo zeleného domečku s nápisama gufera, těsnění atd. Tak tam Je to hned vedle AUTO ESA - nákladní vozy.
losmiros psal:podle mě tam kulička určitě má bejt, já ji tam mám a určitě není z něčeho jinýho, ale asi bez ní to jezdí taky...
jinak na každé čz byla kulička taky
Jezdí to bez ní....
Stránky: 1