Nejsi přihlášen
Re: Dvoračka - dobrý ,ale krátký
sice sem seděl nasuchu ale bylo fajne
bylo na co koukat
jo Osiris jak dopadlo čištění zubů by mě to fakt zajímalo
pst. sem fzal Emila u nás ještě na jedno abych si sprafil chuť po tom pitu a wopičák chtěl vymlátit hospodu
tomu chlapovi už žádný drogy
...nikdo nevojebe Ježíše...
...woe stih sem eště devátou, desátou vlnu a pak to přestal počítat, vlnobití jak bejk nevěděl jsem že mám zuby
...jak sem řikal, až budeš připravenej, dej vědět
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
maňas psal:sem hold zaostalej,mi takový věci nic neříkaj,se nedá nic dělat,ale vtípek dobrej
Ono se ti nelze divit. Ten kdo tu dobu nezazil, tak to tezko chape. Me starce, co v tom marastu zil 23 let by rozesmalo, kdyby u Husaka bylo napsano treba jen hovno
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Pavel_B12 psal:maňas psal:sem hold zaostalej,mi takový věci nic neříkaj,se nedá nic dělat,ale vtípek dobrej
Ono se ti nelze divit. Ten kdo tu dobu nezazil, tak to tezko chape. Me starce, co v tom marastu zil 23 let by rozesmalo, kdyby u Husaka bylo napsano treba jen hovno
...tak nejak
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Pavel_B12 psal:maňas psal:sem hold zaostalej,mi takový věci nic neříkaj,se nedá nic dělat,ale vtípek dobrej
svatá pravda - Lubomír, Milouš a brojleři, gen. Svoboda,Stěpán, gen. čepička a nátěry trávy, Brežněvovo pohřeb (rakev) - komiks. postavy. jo to byly časy
momentalně zavostalej
BlackBandit (Nový člen) 05.03.2007 06:34:28 Offline |
Hellou divočáci a čky,
Bezva akce,Dvoračka, škoda jen že jsem musel pryč
příště se polepším.Chci se zeptat, donesli vám po mém odchodu štopičku čehosi? Mám pár fotek, ale nevím kam snima tak doufám že se někdo přihlásí.
Žij, jezdi, a po smrti.... budem přikládat pod kotlem :-D
BlackBandit (Nový člen) 06.03.2007 06:27:47 Offline |
Osiris -
Tak ti nevím jestli ti nějaký fotky přijdou, páč se mi zdá že máš nějakej čudnej email
BlackBandit (Nový člen) 06.03.2007 11:04:52 Offline |
a je gut
BlackBandit (Nový člen) 06.03.2007 15:20:00 Offline |
Maňas
Už máš doma otevřený okno? Jinak ti nepřijdou fotky.
Hele pošili mi majla na mýho majla a já ti majlnu na tvýho majla fotky jo (eisventura@post.cz)
BlackBandit psal:Maňas
Už máš doma otevřený okno? Jinak ti nepřijdou fotky.
Hele pošili mi majla na mýho majla a já ti majlnu na tvýho majla fotky jo (eisventura@post.cz)
Chci je takymejl mám f profilu na stránkách díííííííík
Jebat motorky :-)
osiris psal:blackbanditovi: tak jsem ti je tam dal (na ftp), ale na retus cervenejch voci jsem se vybod, to je zbytecny
stejně sou fšici nasátý,takže to není poznat,čím to je
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
osiris psal:Newada psal:Jak jako nasátý. Nevim kdo musel jet doplnit hladinku do města.
...stejně se tam vychcal už jen do kanálu a šel chrápat
no to je fakt skoro,nikdo již pokračovat nehodlal a chlastat samotnýho mě neba
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Jééé, to už taky nevim, že mi Emča napsal takovej pěknej vzkaz! Škoda, že ten tácek nemám, vystavila bych si ho a byla na něj pěkně hrdá!
Tak jestli tady někde, Emčo, seš, DÍKY!!! Protože já Vás mám všechny taky móóóóóóc ráda! Moc, moc, moc!
Fotky jsou pěkný. Jsou z foťáku nebo mobilu? To taky nevim...
Maňas - no, to je právě to....asi byla... protože mám děsný výpadky. A nejlepší bylo, že jsem o víkendu mrkla do stejný kabelky a co tam nebylo??? Cedulka od Emči "Klárko, máme Tě moc rádi! Emča a spol." Už ji mam vystavenou!!! Myslim, že chechtací pytlík mě nerozesmál,ale vopici mi to fakt pořádně umocnilo.Na štěstí mi nebylo blbě...jsem debil...byla jsem doma sama a pouštim se do takovejch experimentů....kdyby něco...doma by mi čičiny asi moc nepomohly... Tak kdybych příště chtěla zase něco zkoušet, radši mi nalejte další slivovici...
Ale to už mi Osi slíbil.
Stránky: 1