Nejsi přihlášen
Budíky B6 N (neukazujou)
Zdravím Bandasky, potřebuji poradit s opravou budíků na B6/04. Přestal mi ukazovat otáčkoměr, techo a místo km má -----, prolejzal jsem káble a na nic jsem nepřišel Nejhorší obavy mám z toho, že jsou budíky v hajzlu, občas se stane, že chvilku zafungují. Nemáte nějaký tip kde by mohla být chybka ? Případně nemáte nikdo na odzkoušení jiné hrnky? Moc, moc díky za rady
Editoval osiris (30.08.2009 19:23:57)
Re: Budíky B6 N (neukazujou)
soptik123 psal:Díky za radu, já taky odborník nejsem. Pokusím se prolézt pořádně kostru a uvidím. Nemáte nikdo schéma el. ?
je v manualu, sekce download
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
soptik123 psal:Zdravím, tak závada je opravdu v budíkách. Dnes jsem moto vyzvedl z aut. servisu a bohužel nové stojí neskutečnou raketu. Chlapiska není tu mezi Vámi nějaký opravář elektroniky? Díky moc
...neměls to i v Benátkách na dílně??? ...měli jsme tam jednu černou B6 s BP nálepkou na kyfce s nefunkčníma budikama...kolega je proměřoval a zjistil to samý...vopravovat to nejspíš nepude, bo ten tišťák je vícevrstvej a de facto nevopravitelnej...sežeň jiný, jetý, klidně zbořený s funkčníma střevama...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
http://motopuzzle.cz/dily.php?stav=2&am … zna=SUZUKI
treba ti to pomuze
Vzdy muze byt hur :-)
Filous psal:soptik123 psal:Zdravím, tak závada je opravdu v budíkách. Dnes jsem moto vyzvedl z aut. servisu a bohužel nové stojí neskutečnou raketu. Chlapiska není tu mezi Vámi nějaký opravář elektroniky? Díky moc
...neměls to i v Benátkách na dílně??? ...měli jsme tam jednu černou B6 s BP nálepkou na kyfce s nefunkčníma budikama...kolega je proměřoval a zjistil to samý...vopravovat to nejspíš nepude, bo ten tišťák je vícevrstvej a de facto nevopravitelnej...sežeň jiný, jetý, klidně zbořený s funkčníma střevama...
Nene, v Benátkách jsem to neměl, ale jedná se o stejnej problém s tišťákem.
Budu schánět jak se dá , pokud by jsi měl nějaký tip tak díkes
Stránky: 1