Nejsi přihlášen
Re: Zapomínám vypínat blinkry, co s tím?
Akustiku bys myslim neslyšel ale je to o zvyku, taky jsem na to zezačátku zapomínal, v autoškole na mě musel pořád řvát, časem si zvykneš. Jinak nejseš sám, třeba takovej Nety je schopnej blikat třeba 20km v kuse než ho někdo nepředjede a neukáže mu ať už to vypne
Ne asi
neblikat není moc dobrý řešení, co chci po jiných dělám sám....
Jednou tahkhle uhnulo auto kdyz jsem ho předjížděl, kdyby kokot blikal nemusel jsem se probrat až v nemocnici...
Nicméně taky na to zapomínám a rozhodně to není dobře. 5x bliknout by bylo dobrý, prostě zpožďovač který by ještě např.3x bliknul po vypnutí blinkru, tzn. většina případu by se řešila zapnutím blinkru a hned jeho opětovným vypnutím, to by člověk nezapomněl. muselo by to však reagovat na přepnutí blinkru na druhou stranu, tzn. nějakým resetem při znovu zapnutí blinkru toho trojbliku.
Ono by t ostejně ale bylo asi na pytel, většinou to nechám blikat když stojím na křižovatce a pak jí projedu, neb je člověk z auta zvylkej, že se to vypne samo - no a v tomhle případě by to stejně nepomohlo.
Uf měl jsem náročnou noc, neberte mě vážně probírám se z komatu
taky vopčas zapomenu a nejni to zorvna bezpečný, vyjela mi tak baba z vedlejší silnice, dyž sem zapomněl a blikal doprava, myslela,že tam budu zajíždět, tagže nepodceňovat
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
vyměnit žárovku na budíkách za nějakej halogen aby to tlouklo do očí
ne,dělam si prdel...prostě se naučit vypínat...to je jako při rozjezdu se podívat na všechny strany jestli cesta volná...o zvyku...
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Banditatom (Člen) 12.09.2009 11:54:42 Offline |
nezapomínej
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
na stary bande sem mel akutiku, ted ji ma ode me Arinn, bylo to vyborny nebyla moznost zapomenou, ale na krizovatkach lidi trosku cumeli co to pipa. nejakej cikl 5x a dost je na prd potrebujes nekdy blikat dyl. Taky obcas zapomenu ale ta zelena kontrolka je dost videt takze to zas tak casto neni
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
akustiku na motce mám a co se týče zapomínání tak je to dobrý. Ale pak když stojíš na červený a pořád pípáš tak je to docela blbý. (ono to pořád nepípá, má to nějaký nepravidelný přerušovač, že ani nevím,kdy to pípne a kdy ne) Lidi okolo na tebe čuměj jak na nějaký skůtr. A slyšet to je tak, že když to mám vypnutý, tak jsem stejně tak vypípanej, že si myslím, že pípám pořád...
Ale pro paka, jako jsem já, který zapomínaj vypínat blinkr je to dobrý
Jezdím tak, abych dojel!
XJelen psal:a co... ať bliká... stejně mám v poslední době pocit, že to na silnicích nikoho moc netankuje
Bohužel je to tak ... autaři co objížděj pěšáka nebo kolaře bez blikny ,bych nejrači kopnul do
MRDAT!!!
Já na to teda normálně nezapomínám, ale stalo se mě letos na dovolené že jsem to soustavně zapomínal vypínat a kluci za mnou nevěděli kam jedu. Že by sindrom hranic? U nás to bylo zase v pohodě.
GSX1250FA
Já mám akustiku od Pola a spokojenost, že čuměj na křižovatkách jsem si za ty roky zvykl. Přijde mi docela fajn, že na to reagují cyklisti při předjíždění a většinou se trochu uhýbají, i když se je snažím objíždět velkým obloukem.
"Není potřeba jezdit rychle, ale dlouho."
nedokážu si představit zvuk akustické signalizace, která by byla slyšet přes můj LeošVincek
"pípání" blinkru na křižovatce je mi k prdu, když za křižovatkou už nic neslyšíš nezbejvá než si zvyknout vypínat
Strýcfajtr !!!
Smoula.koumak (Člen) 15.09.2009 12:41:51 Offline |
uzel na kapesník a pověsit na zrcátko
Bandit v lese :-))
XJelen psal:nedokážu si představit zvuk akustické signalizace, která by byla slyšet přes můj LeošVincek
"pípání" blinkru na křižovatce je mi k prdu, když za křižovatkou už nic neslyšíš nezbejvá než si zvyknout vypínat
na skútru to mám tak že po půl minutě zapnutých blinkrů to začne pípat a to tak nahlas že bys to slyšel i přes vincka
Každý je odborník,jen někdo trochu menší ;-)
Freeway psal:XJelen psal:nedokážu si představit zvuk akustické signalizace, která by byla slyšet přes můj LeošVincek
"pípání" blinkru na křižovatce je mi k prdu, když za křižovatkou už nic neslyšíš nezbejvá než si zvyknout vypínatna skútru to mám tak že po půl minutě zapnutých blinkrů to začne pípat a to tak nahlas že bys to slyšel i přes vincka
čoveče dovolim si oponovat po pul minutě už tam taky většinou mám slušně naloženo a tak bych asi fakt slyšel kór dybych jel s xrohym jako obvykle tak slyšíme vobá, bo mu to řve snad ještě víc
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1