Nejsi přihlášen
Re: Servis (morava ?)
legolas psal:Hosi neni tu nejaky sikovny servisman na Morave? Na jaro musim nechat prohlednout milacka ze bych zadal nekomu kseft,origos servis je na tam je to drahy
Čus zeptej se LIPa
Měl dost oprav a za slušný many
A jak je po Jedovnici byls ještě někde lumpe
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Zdar, pokud potřebuješ jenom nějakou prohlídku nebo drobnosti, tak tady asi najdeš technicky zdatné lidi, kteří by ti s tím asi pomohli.
Jestli ale chceš nějaký profesionálnější servis, tak já jsem byl u Franka v Holubicích a byl jsem spokojený.
Je zmíněný několikrát i tady na webu a fóru, nicméně info stránky má tady:
http://www.rf-motoservis.cz/
Kakac psal:legolas psal:Hosi neni tu nejaky sikovny servisman na Morave? Na jaro musim nechat prohlednout milacka ze bych zadal nekomu kseft,origos servis je na tam je to drahy
Čus zeptej se LIPa
Měl dost oprav a za slušný many
A jak je po Jedovnici byls ještě někde lumpe
Dik zeptam pak jsem jel rovnou domu koukej zas neco nekde domluvit
Skáču dobře,skáču rád
lip psal:Zdar, pokud potřebuješ jenom nějakou prohlídku nebo drobnosti, tak tady asi najdeš technicky zdatné lidi, kteří by ti s tím asi pomohli.
Jestli ale chceš nějaký profesionálnější servis, tak já jsem byl u Franka v Holubicích a byl jsem spokojený.
Je zmíněný několikrát i tady na webu a fóru, nicméně info stránky má tady:
http://www.rf-motoservis.cz/
klasika novy olej seridit motor jestli bude potreba a vubec ji proklepnout zatim s ni problem nemam ale je potreba hlidat stejne jak peknou zenskou
Skáču dobře,skáču rád
qwerty psal:jeden borec Pepa , kousek od Noveho Jicina .... sikovny a celkem za dobry peniz ... letos mi delal komplet servis na bandasce
pokud ces tak ti na nej muzu dat kontakt
Novej Jičín od Brna to je už kousek cesty
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
qwerty psal:jeden borec Pepa , kousek od Noveho Jicina .... sikovny a celkem za dobry peniz ... letos mi delal komplet servis na bandasce
pokud ces tak ti na nej muzu dat kontakt
Diky ale zkusil bych nekoho v okoli Brna mam to postavene v Kyjove myslim motorku
Skáču dobře,skáču rád
Já sem jezdíval k Frankovi a spokojenost,akorát měl imrvére plno a musel sem vždycky 2-3 týdny čekat než to vzal. Tedka sem měl dvě motorky na seřízení v SpeedMoto u Vodičky,v Tuřanech a taky dobrý. A bez předchozího vobjednávání
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Já sem jezdíval k Frankovi a spokojenost,akorát měl imrvére plno a musel sem vždycky 2-3 týdny čekat než to vzal. Tedka sem měl dvě motorky na seřízení v SpeedMoto u Vodičky,v Tuřanech a taky dobrý. A bez předchozího vobjednávání
Dik na jaro se ozvu
Skáču dobře,skáču rád
Frank ma v lednu 10% slevu a zdarma si motku dodavkou odveze i priveze. Byl jsem u neho jen jednou asi pred tremi mesici (zacal me kapat olej kolem vypustnyho sroubu, ten kreten co to opravoval predchozimu majiteli zerval zavit, tak tam namotal konopi ). Nabizel mi ten odvoz. Bacha, udela jen to co mate v zakazkovym listu, na ostatni zapomene. Jinak spokojenost.
Stránky: 1