Nejsi přihlášen
Re: ...jedu do hor...Kérkonoše, Jizerky...(20.09.2009)
teď jsem se odtama vrátil ........škoda, tam krásně, tady hnus
Filous psal:...za chvíli...aš zdlábnu klukovo svíčkovou...tag dyby něgdo něgde, náhodou.......................
pojeď do besbodovýho králofstvíty cesty tam maj fakt luxusjen ně sere že sem na to přišel aš teťa to to tam mám 8km
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Filous psal:...za chvíli...aš zdlábnu klukovo svíčkovou...tag dyby něgdo něgde, náhodou.......................
pojeď do besbodovýho králofstvíty cesty tam maj fakt luxusjen ně sere že sem na to přišel aš teťa to to tam mám 8km
...jako do Pšoncka???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:PALOUS psal:jj
...ci fiks, na to uš je pozdě
jj máš to z ruky ale fčera sem tam jel poprvý a fakt sem byl nadšenej a hlavně ti pitomci nemaj motorky tak se tam potkáváš jen s čehůnama
před chvílí jsme se odtamcať vrátili....
Náchod - Kudowa Zdroj - Zieleniec - Niemonov - Bartošovice - Orlické Záhoří - Deštná.....
Kdybych uměl sem vložit mapku tak by už tady byla.....
Někoho jsme potkali, strašně se nám pletl v cestě a pak jsme si říkali, že by to mohl být Palous, kterej radši s námi nejel, aby se tolik nepletl!!
Jezdím tak, abych dojel!
PALOUS psal:Filous psal:PALOUS psal:jj
...ci fiks, na to uš je pozdě
jj máš to z ruky ale fčera sem tam jel poprvý a fakt sem byl nadšenej a hlavně ti pitomci nemaj motorky tak se tam potkáváš jen s čehůnama
Sem byl vo víku asi kousek vot tebe....Adršbach a tak kolem akundrát autej bo sem tůrista a dopíčekurvafix mi ještě nepřišla ta oska brzdiče a tak nemůžu jezdit
Lihy psal:PALOUS psal:Filous psal:
...ci fiks, na to uš je pozdějj máš to z ruky ale fčera sem tam jel poprvý a fakt sem byl nadšenej a hlavně ti pitomci nemaj motorky tak se tam potkáváš jen s čehůnama
Sem byl vo víku asi kousek vot tebe....Adršbach a tak kolem akundrát autej bo sem tůrista a dopíčekurvafix mi ještě nepřišla ta oska brzdiče a tak nemůžu jezdit
tam jedem zejtraříkáme tomu motoůterýpaní nás vidí a uš dává na kafe
Stránky: 1