Nejsi přihlášen
Re: MT03 - kdo na tom jezdil?
mno o vykon nejde, pujcoval si od bratranka 250 a rikal, ze by mel asi zacit na necem slabsim
furt si rikam, esi byl tata tenkrat doma
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
...mě se to líbí, teda nejel sem na tom, ale dizajnovje je to pjekný...ale ten zdechlej motor s ixtéčka moc emocí nepřinese...ale esi začíná, tag pro něj bude šecko překoňovaný...a nebo ho umluf do MT-01, to by mi sedělo víc
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
dyzajnofka to je bezesporu a beru to jako takovýho hezkýho motárda do města, takže motor zase tak nevadí
spíš jsem chtěl esi na tom právě někdo jel
jako z SV650 taky neupadl...
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Progear 650 (Člen) 17.09.2009 10:04:48 Offline |
neco sem na tom najezdil, kdyz tak mi cinkni a já ti vo tom povyprávim.....
ale je to dost drahá motorka na muj vkus v poměru s tím co nabízí.... ale tak na začátek....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 17.09.2009 10:16:42 Offline |
A nebo jinak, do města dobrý, pěkný svezení mezi 3-5tis otáček... Max to točí 7 ale tam už to nemá moc cenu točit, jede to tak 130 max... Liný to vcelku je, ale až ve vyšších rychlostech. Brzdí to, jede to, ale do terénu bych s tím nejel... Jo a u prvních modelů vodcházela ŘJ! A taky se mi stalo, že mě nechala ve štychu mrdka jedna, svíčka se rozloučila a ještě něměla mít ani na mále, je tam jenom jedna.... Tož tak, když tak mi cinkni kdyby ti tohle nestačilo.
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 17.09.2009 19:40:44 Offline |
luboss psal:super, to je slovo do pranice
a nevíš co to bylo za rok? koukal jsem na 06-07 ty choděj do kila, což mi přijde docela dobrý
Byla to 05, chtěj za to kluci tušim kolem kila, šlo by vo to jak s DPH, má to najeto tusim 8 tisic a je to na prodej...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 18.09.2009 09:06:12 Offline |
sedi se na tom dost podobně....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 18.09.2009 09:12:09 Offline |
176cm... zhruba
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 18.09.2009 21:15:04 Offline |
Ondráš psal:Progear 650 psal:176cm... zhruba
Ještě kolik vážíš, ať je nějaká prdel...
to už všichni ví.... závist je hrozná věc....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
se mi to skoro žačalo taky líbit
tedá né seznamka s progýrem, ale ta motka vogo
mno tak uvidíme, teď zas básní vo SV ... hrozný když člověk v 33 hledá co v 17ti nenašel
Progear 650 (Člen) 18.09.2009 21:20:11 Offline |
tak to radsi to SV 03 vejš než tu yamahu....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
když se nikdo neozve, dám Ti kontakt na kamaráda z Jílového... jen je to trochu svéráz
slezl z Vmaxe na mt01 a je moc spokojenej
jel jsem na ní....je to parádní kříženec naháče a motárdu, ale tak pro holku, nebo na blbnutí po městě a blízkám okolí....na cesty to moc neni a výkon taky nic moc.... i když na dvojáka to jde na zadní samo :) ....
holt se to musí kupovat s tím, že je to taková hračka na blbnutí..... ale jinak fajn
jo a bratr koupil SV, 04, 9tis, serviska, jedinej majitel, koupeny v ČR a je to teda voňavka, to musím uznat. Jediný hrozný je, že tam má majitel původní gumy, takže 5-6let starý pryže to jsem nepochopil.
cenovka 74 což je na ten stav super, řekl bych
a bracha, had jeden, teď jsem se zakoukal do té hračky kolem baráku jáá
luboss psal:jo a bratr koupil SV, 04, 9tis, serviska, jedinej majitel, koupeny v ČR a je to teda voňavka, to musím uznat. Jediný hrozný je, že tam má majitel původní gumy, takže 5-6let starý pryže to jsem nepochopil.
a bracha, had jeden, teď jsem se zakoukal do té hračky kolem baráku jáá
byl jsem pro sv minulej tejden a dost mě to překvapiločekal jsem to mnohem horšíale to pochopí jen dvouválista,že točit a točita v tom je ten požitek
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:luboss psal:jo a bratr koupil SV, 04, 9tis, serviska, jedinej majitel, koupeny v ČR a je to teda voňavka, to musím uznat. Jediný hrozný je, že tam má majitel původní gumy, takže 5-6let starý pryže to jsem nepochopil.
a bracha, had jeden, teď jsem se zakoukal do té hračky kolem baráku jáábyl jsem pro sv minulej tejden a dost mě to překvapiločekal jsem to mnohem horšíale to pochopí jen dvouválista,že točit a točita v tom je ten požitek
jak "jen dvouválista"
taky mi to přišlo jako zajímavá motyka
myslím teda 650
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:PALOUS psal:luboss psal:jo a bratr koupil SV, 04, 9tis, serviska, jedinej majitel, koupeny v ČR a je to teda voňavka, to musím uznat. Jediný hrozný je, že tam má majitel původní gumy, takže 5-6let starý pryže to jsem nepochopil.
a bracha, had jeden, teď jsem se zakoukal do té hračky kolem baráku jáábyl jsem pro sv minulej tejden a dost mě to překvapiločekal jsem to mnohem horšíale to pochopí jen dvouválista,že točit a točita v tom je ten požitek
jak "jen dvouválista"
taky mi to přišlo jako zajímavá motyka
myslím teda 650
jasně že sem jel 650
Jebat motorky :-)
Stránky: 1