Nejsi přihlášen
prinzeugen (Člen) 16.08.2008 10:43:44 Offline |
odskrceni bandita 600s 1996
dobry den
letos jsem koupil bandit 600s 25kw rocnik 1996 a rozhodl jsem se ze se budu ucit postupne no a po tech par tisicich km uz jsem si moto natolik osvojil ze mi vykon 25kw nestaci. Rad bych se zeptal zadli nekdo nevi, jakym zpusobem byvaji tyto bandity uskrcene, vacka, karburatory, vyfuk ? vsechno dohromady ? pokud by i nekdo veděl kolik muze orientacne stat takove odskrceni penez. funkci hledat jsem pouzil ale nenasel jsem nic relevantniho co by mi pomohlo. jinak pokud nekdo nevi kdo by toto mohl udelat v jihomoravskem kraji (Brno) byl bych velmi vdecny. diky a jsem s pozdravem
prinzeugen (Člen) 16.08.2008 11:02:53 Offline |
Re: odskrceni bandita 600s 1996
aha neni pak treba nutne ten karburator seridit a sesynchronizovat ? osobne si totiz troufam na zcela zakladni udrzbu. umim spravit defekt, vymenit svicky retez kolo atd ... obavam se ze takovy ukol by na mne byl prilis komplexni.. kazdpadne jsem rad ze to to je pouze timto je to moc dobra zprava v zasade by mi to pak nekdo znaly mohl udelat do tisicovky dvou ze ano ?
prinzeugen psal:dobry den
letos jsem koupil bandit 600s 25kw rocnik 1996 a rozhodl jsem se ze se budu ucit postupne no a po tech par tisicich km uz jsem si moto natolik osvojil ze mi vykon 25kw nestaci. Rad bych se zeptal zadli nekdo nevi, jakym zpusobem byvaji tyto bandity uskrcene, vacka, karburatory, vyfuk ? vsechno dohromady ? pokud by i nekdo veděl kolik muze orientacne stat takove odskrceni penez. funkci hledat jsem pouzil ale nenasel jsem nic relevantniho co by mi pomohlo. jinak pokud nekdo nevi kdo by toto mohl udelat v jihomoravskem kraji (Brno) byl bych velmi vdecny. diky a jsem s pozdravem
nevim jak to bude u tveho bandita,ale jsou snad dva zpusoby. Ten prvni ti uz nikdo rekl ,ale ten druhy by byl pro tebe lepsi ptz nemusis nic zaslepovat ani vymejslet a staci jen odendat ctyri plisky.
Sundej nadrz vyndej vzuchac, heftem votoc na plny koule a kdyz se mrknes do sani ( tam co byl vzduchac ) uvidis za soupatkama takovy plisky s dirou a ty staci uz jen vyndat. Mrkni na to a pak napis jak to teda mas
prinzeugen psal:aha neni pak treba nutne ten karburator seridit a sesynchronizovat ? osobne si totiz troufam na zcela zakladni udrzbu. umim spravit defekt, vymenit svicky retez kolo atd ... obavam se ze takovy ukol by na mne byl prilis komplexni.. kazdpadne jsem rad ze to to je pouze timto je to moc dobra zprava v zasade by mi to pak nekdo znaly mohl udelat do tisicovky dvou ze ano ?
to zaslepovani je trosku slozitejsi, ale ty plechy vynda kazdej
prinzeugen (Člen) 16.08.2008 16:50:46 Offline |
Fulltank psal:prinzeugen psal:dobry den
letos jsem koupil bandit 600s 25kw rocnik 1996 a rozhodl jsem se ze se budu ucit postupne no a po tech par tisicich km uz jsem si moto natolik osvojil ze mi vykon 25kw nestaci. Rad bych se zeptal zadli nekdo nevi, jakym zpusobem byvaji tyto bandity uskrcene, vacka, karburatory, vyfuk ? vsechno dohromady ? pokud by i nekdo veděl kolik muze orientacne stat takove odskrceni penez. funkci hledat jsem pouzil ale nenasel jsem nic relevantniho co by mi pomohlo. jinak pokud nekdo nevi kdo by toto mohl udelat v jihomoravskem kraji (Brno) byl bych velmi vdecny. diky a jsem s pozdravemnevim jak to bude u tveho bandita,ale jsou snad dva zpusoby. Ten prvni ti uz nikdo rekl ,ale ten druhy by byl pro tebe lepsi ptz nemusis nic zaslepovat ani vymejslet a staci jen odendat ctyri plisky.
Sundej nadrz vyndej vzuchac, heftem votoc na plny koule a kdyz se mrknes do sani ( tam co byl vzduchac ) uvidis za soupatkama takovy plisky s dirou a ty staci uz jen vyndat. Mrkni na to a pak napis jak to teda mas
takze ty plisky v zasade brani aby si karbec nasal dostatek luftu predpokladam.. diky za radu zkusim
prinzeugen psal:Fulltank psal:prinzeugen psal:dobry den
letos jsem koupil bandit 600s 25kw rocnik 1996 a rozhodl jsem se ze se budu ucit postupne no a po tech par tisicich km uz jsem si moto natolik osvojil ze mi vykon 25kw nestaci. Rad bych se zeptal zadli nekdo nevi, jakym zpusobem byvaji tyto bandity uskrcene, vacka, karburatory, vyfuk ? vsechno dohromady ? pokud by i nekdo veděl kolik muze orientacne stat takove odskrceni penez. funkci hledat jsem pouzil ale nenasel jsem nic relevantniho co by mi pomohlo. jinak pokud nekdo nevi kdo by toto mohl udelat v jihomoravskem kraji (Brno) byl bych velmi vdecny. diky a jsem s pozdravemnevim jak to bude u tveho bandita,ale jsou snad dva zpusoby. Ten prvni ti uz nikdo rekl ,ale ten druhy by byl pro tebe lepsi ptz nemusis nic zaslepovat ani vymejslet a staci jen odendat ctyri plisky.
Sundej nadrz vyndej vzuchac, heftem votoc na plny koule a kdyz se mrknes do sani ( tam co byl vzduchac ) uvidis za soupatkama takovy plisky s dirou a ty staci uz jen vyndat. Mrkni na to a pak napis jak to teda mastakze ty plisky v zasade brani aby si karbec nasal dostatek luftu predpokladam.. diky za radu zkusim
covece ty plisky jsou az za karburatorama takze spis branej smesi aby se dostala do valcu ..
prinzeugen (Člen) 16.08.2008 19:39:31 Offline |
no takze jsem to sel zkusit a jsem z toho jelen.. dal jsem pryc vlozku filtru a nadzvedl ty "dvirka" nasavani luftu no a protoze nevim jak to ma vypadat neodskrcene tak jsem to vyfotil.. kvalita neni nic moc je to mobilem a snad zakladni ideu to vystihne.. jinak ta fotka je vzhuru nohama a este trochu nastorc nemoh sem se tam dostat
foto zde http://img513.imageshack.us/my.php?imag … 084vd0.jpg
prinzeugen psal:no takze jsem to sel zkusit a jsem z toho jelen.. dal jsem pryc vlozku filtru a nadzvedl ty "dvirka" nasavani luftu no a protoze nevim jak to ma vypadat neodskrcene tak jsem to vyfotil.. kvalita neni nic moc je to mobilem a snad zakladni ideu to vystihne.. jinak ta fotka je vzhuru nohama a este trochu nastorc nemoh sem se tam dostat
foto zde http://img513.imageshack.us/my.php?imag … 084vd0.jpg
no a ted jeste musis dat plnej plyn aby se zvedla ta klapka a za ni bud uvidis plech s dirou asi tak na prst a nebo tam nebude nic
Zkus to a uvidis ptz ted si zvednul jen soupatko s jehlou.
prinzeugen (Člen) 16.08.2008 20:13:24 Offline |
profil jsem si trochu doplnil a ten zbytek uz dnes bohuzel nestihnu.. parkuju moto i prcák v garazi u rodicu a ted uz jsem zas doma takze to zkusim po dovolene pac zejtra se starou odlitame
Zdravim vas. Taky mam tohodle stejneho bandita akorat rok vyroby 97 ( myslim ze jsou stejne) Taky se chystam odskrtit. Ten plisek bych zvladnul vytahnout ale jak to je s tema dirama v soupatku nebo co jste to psali.. A jak se tech direk popripade zbavit? Mam obavu ze kdyz je nejak zalepim ze se to odlepi a udela nejakou paseku.. Jo a jinak uz to teda skrcene neni? jen tema dvema zpusoby? diky za odpoved...
Stránky: 1