Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 23.09.2009 10:55:13 Offline |
Re: Vyměnit destičky, nebo musím i kotouče ?
a kup jen jednu destičku ta druhá je ještě OK
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
sem si fspoměl,jak sem jednou urval kotouč vot toho středu na mercedesu,měl sem je sjetý na tloušťku motorkovejch kotouču a při jednom razantmějším brždění se mě urval
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:sem si fspoměl,jak sem jednou urval kotouč vot toho středu na mercedesu,měl sem je sjetý na tloušťku motorkovejch kotouču a při jednom razantmějším brždění se mě urval
před pár lety na Caravelle oba najednou to bylo ve vsi pozdvižení měl jsem i zapřažíno ... děda na přechodu koukal jak kolem něj projela dodávka s vlekem jak vlak kolem perónu
Strýcfajtr !!!
Sandman psal:No, tak todlecto bych asi hodil do technické poradny
Taky že to tam bylo.
Ale tady je to moc nóbl a světový, tak se musí dodržovat pravidla pořádku a pokud ne tak se příspěvek smaže uplně nebo přesune tam kam to patří
Ps. Pokud je příspěvek protiprávní tak cenzůru chápu, ale jinak mě to sere.
Lihy psal:Sandman psal:No, tak todlecto bych asi hodil do technické poradny
Taky že to tam bylo.
Ale tady je to moc nóbl a světový, tak se musí dodržovat pravidla pořádku a pokud ne tak se příspěvek smaže uplně nebo přesune tam kam to patří
Ps. Pokud je příspěvek protiprávní tak cenzůru chápu, ale jinak mě to sere.
...eště začni vobhajovat skvotery, ty anarchistickej pacholku ...prostě pořádek muší bejt, himl...jako na vojně
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Lihy psal:Sandman psal:No, tak todlecto bych asi hodil do technické poradny
Taky že to tam bylo.
Ps. Pokud je příspěvek protiprávní tak cenzůru chápu, ale jinak mě to sere....eště začni vobhajovat skvotery, ty anarchistickej pacholku ...prostě pořádek muší bejt, himl...jako na vojně
No jistěé
Hele ale díky tomu systému jak to tu funguje sou teď ty stránky takový jaký sou: suchý a o hovně
huskyb12 psal:Lihy psal:Hele ale díky tomu systému jak to tu funguje sou teď ty stránky takový jaký sou: suchý a o hovně
revolucéééééééé ! :)))
Si piss, akurát mi tzu chybí velitel Přerovské reakční buňky, revolucionář s životními zkušenostmi Kelly
Lihy psal:huskyb12 psal:Lihy psal:Hele ale díky tomu systému jak to tu funguje sou teď ty stránky takový jaký sou: suchý a o hovně
revolucéééééééé ! :)))
Si piss, akurát mi tzu chybí velitel Přerovské reakční buňky, revolucionář s životními zkušenostmi Kelly
Je pravda že to tu vždycky okořenil slušně
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Lihy psal:huskyb12 psal:
revolucéééééééé ! :)))Si piss, akurát mi tzu chybí velitel Přerovské reakční buňky, revolucionář s životními zkušenostmi Kelly
Je pravda že to tu vždycky okořenil slušně
a cože sem tak dlouho nepřispěl už?? že se ptám..
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 25.09.2009 14:58:48 Offline |
barynek psal:XJelen psal:Lihy psal:
Si piss, akurát mi tzu chybí velitel Přerovské reakční buňky, revolucionář s životními zkušenostmi KellyJe pravda že to tu vždycky okořenil slušně
asi se připravuje na generálku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Si piss, akurát mi tzu chybí velitel Přerovské reakční buňky, revolucionář s životními zkušenostmi KellyJe pravda že to tu vždycky okořenil slušně
...asi uš umírá, vjek uš na to má.....................................
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kelly01 psal:Dyk říkám že studuji,bo chci být v hospicu pod štěrchačkou před smrtí moudrý
aš tam budeš tak si vyber Č.Kostelecf márnici nezmrzneš bo sem tam dělal kdysi topenía je fakt že se jim tam dobře leží a nikdo je nebuzeruje
Jebat motorky :-)
protože sem každej píše samý píčoviny..
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Stránky: 1