Nejsi přihlášen
Změna je život :)
...a jsou nabídky které se težko odmítají... Takže všem spřízněným duším se na vědomost dává, že na banditsrazech mě častěji než s B12 uvidíte na tomhle stroji, ze kterýho se nechce vůbec dolů
Bandit dál zůstává v rodině a snad se ještě sem tam sklouznu, už by mi bez něj bylo smutno...
P.S.: Na gixerácký fórum(jestli nějaký je) se registrovat nebudu, tady mi to tak nějak přirostlo k srdci a se všema se rád potkávám, dobytci
Honza psal:...a jsou nabídky které se težko odmítají... Takže všem spřízněným duším se na vědomost dává, že na banditsrazech mě častěji než s B12 uvidíte na tomhle stroji, ze kterýho se nechce vůbec dolů http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 020019.jpg
Bandit dál zůstává v rodině a snad se ještě sem tam sklouznu, už by mi bez něj bylo smutno...
P.S.: Na gixerácký fórum(jestli nějaký je) se registrovat nebudu, tady mi to tak nějak přirostlo k srdci a se všema se rád potkávám, dobytci
nej volba co si udělalgratulace veliká
Jebat motorky :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 23.09.2009 07:52:38 Offline |
Re: Změna je život :)
tož gratulace
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Honza psal:...a jsou nabídky které se težko odmítají... Takže všem spřízněným duším se na vědomost dává, že na banditsrazech mě častěji než s B12 uvidíte na tomhle stroji, ze kterýho se nechce vůbec dolů http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 020019.jpg
tak gratulace
pěknej stroj
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Dík všem za gratulace! Dneska jsem zase ukrojil něco do prvního servisního intervalu a nadšení obrovský, zvykám si a je to čím dál lepší
Marián: jj, odhadls správně, je to sedmpade
Vikec a Ross: mno, já su aji pro! Po tomhle víkendu kterej schůdnej nebude by se dalo uvažovat o těch dalších... a buď vyjde pičasí(což by podle té jejich věštecké koule mohlo), nebo by se dalo plechovkama, kdyby nebylo zbytí... Takovej pěknej závěr sezóny
Vikec a Ross: mno, já su aji pro! Po tomhle víkendu kterej schůdnej nebude by se dalo uvažovat o těch dalších... a buď vyjde pičasí(což by podle té jejich věštecké koule mohlo), nebo by se dalo plechovkama, kdyby nebylo zbytí... Takovej pěknej závěr sezóny
No ten další víkend by se to možná aji dalo,jenom takovou malou komorní glgačku,srat na kýtu,koupit jenom klobásky a jednu bečičku
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Honza psal:Dík všem za gratulace! Dneska jsem zase ukrojil něco do prvního servisního intervalu a nadšení obrovský, zvykám si a je to čím dál lepší
Vikec a Ross: mno, já su aji pro! Po tomhle víkendu kterej schůdnej nebude by se dalo uvažovat o těch dalších... a buď vyjde pičasí(což by podle té jejich věštecké koule mohlo), nebo by se dalo plechovkama, kdyby nebylo zbytí... Takovej pěknej závěr sezónyNo ten další víkend by se to možná aji dalo,jenom takovou malou komorní glgačku,srat na kýtu,koupit jenom klobásky a jednu bečičku
už bych přijel i za deště autej
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:VikecB12 psal:Honza psal:Dík všem za gratulace! Dneska jsem zase ukrojil něco do prvního servisního intervalu a nadšení obrovský, zvykám si a je to čím dál lepší
Vikec a Ross: mno, já su aji pro! Po tomhle víkendu kterej schůdnej nebude by se dalo uvažovat o těch dalších... a buď vyjde pičasí(což by podle té jejich věštecké koule mohlo), nebo by se dalo plechovkama, kdyby nebylo zbytí... Takovej pěknej závěr sezónyNo ten další víkend by se to možná aji dalo,jenom takovou malou komorní glgačku,srat na kýtu,koupit jenom klobásky a jednu bečičku
už bych přijel i za deště autej
Už to s Honzem řešíme... Příští týden se dohókáme,myslím že tam by nám bylo počasí celkem u prdele,né jako v Orlovicích...Zároveň by sme to měli jako brněnskou pičoschůzu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Marián psal:no musim holt jeste jednou konstatovat,zes mel velice dobrou ruku pri vyberu
docela by me zajimalo,u koho si koupil a za kolik,kdyztak mi to hod do mejlu,pokud to neni nak tajny
nebul furt taky budem mět druhouzima se překulí a samotnýho tě v tom nenechám
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Marián psal:no musim holt jeste jednou konstatovat,zes mel velice dobrou ruku pri vyberu
docela by me zajimalo,u koho si koupil a za kolik,kdyztak mi to hod do mejlu,pokud to neni nak tajnynebul furt taky budem mět druhouzima se překulí a samotnýho tě v tom nenechám
ty pico,my uz si tak muzem akorat setrit na kryplkaru s dzojstikem
...sam mezi jebkarema...
Stránky: 1