Nejsi přihlášen
Dobijeni
v lete sem doleval baterku a na podzim tam byla max tak polovina elektrolitu, spis este min...cim to? Sem cetl ze by mohlo byt v prdeli dobijeni (vzhledem k tomu jak je na ty moji potvore od predchoziho majitele udelana elktrika bych se nedivil), je tomu tak? Jak to zmerim estli je to OK?
...:::STÁDO KONÍ POD PRDELÍ A STEJNĚ NÁM TO NESTAČÍ:::...
Re: Dobijeni
tak budu za chytreho ja
1.zajed si do jakehokoliv servisu (treba do koldanova-nemas to daleko) aby ti zmerili kolik ti dava alternator , nejenom napeti ale i proudu
2.nech si zmerit baterku bo muzes mit slehly clanek(servis nebo znack prodejne AKUMA)
3.dolevej jenom dest vodu , NE ELEKTROLYT
Resume : pokud ti to furt startuje na 95% dava hodne altec
jardagsf mudrujici
MOTO KOZZI GRISO
No já bych si ten altec proměřil sám....A je to....a)uvidíš kolik dává
b)no a koupit batérku....taky bych asi volil gelovku,já ju mám...bezůdržbová...je to super.Na zimu to akorát párkrát dáš nabýt a vybít a drží....startuje...No..Problema:)
jj,dolevam samozdrejme jen destilku...
ona baterka je jinak v poho, teda jako ze startuju v pohode, akorat mi pripada divne to mizeni elektrolytu (behem par mesicu skoro vsecek), toz sem chtel vedet jak to mam zmerit, nez vyrazim do servisu atd...
Pšán psal:..stejně si koupí novou,pěknou,bezúdržbovou nebo gelovku..
..a bude po problému..
..nic jiného to nevyřeší..
..a bude spokojen..
no pokud to přebíjí tak zavře oči i nový gelovce,bych to radši řešil
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Tom-DK psal:Nastartovat zvýšit otáčky a voltmetrem změřit napětí 12V - 14,5V je ok.
Diky...to sem potreboval celou dobu vedet, ted uz to aj amater jak ja zvladne
ze mam zajet do servisu kydz neco nejni v poradku mi poradi aj maminka...na to se nemusim ptat vas
Když už je tu téma o dobíjení..Potřeboval bych jednu radu...Jen mě neukamenujte že se ptám na jinou motorku než Bandita...Tohle forum sleduji už delší dobu a pár rad a tipů mi už moc momohlo ..tak proto to směřuji sem..Jde o Yamahu FZR 400 mého tatíka na které odešel regulátor dobíjení...kde koupit náhradu nebo jak to řešit...bo origo bude asi pálka.Zatím jsem našel jen toto http://www.ignitech.cz/
Moya psal:Když už je tu téma o dobíjení..Potřeboval bych jednu radu...Jen mě neukamenujte že se ptám na jinou motorku než Bandita...Tohle forum sleduji už delší dobu a pár rad a tipů mi už moc momohlo ..tak proto to směřuji sem..Jde o Yamahu FZR 400 mého tatíka na které odešel regulátor dobíjení...kde koupit náhradu nebo jak to řešit...bo origo bude asi pálka.Zatím jsem našel jen toto http://www.ignitech.cz/
A nechceš třeba zkusit napsat lidem do Ignitechu jestli to na tvoji motorku půjde?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1