Nejsi přihlášen
Re: Poslední Sosnová
i já jsem rád viděl známé xichti byť jen na chvilku
na kolce jsem nakonec dal 278km, což mě asi před tím nenapdalo, že to vůbec jde dneska jsem slezl a je tam 462 za tři dny, tedy jeden den vylet a pak už jen přesuny
ale musím přiznat, že mě Sosnová přijde mnohem zábavnější než právě zmiňovaný Most
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
zzzmrzlinar (Člen) 25.09.2009 10:01:15 Offline |
tak tak, Sosna byla dobrá
Ondráš - tož nevadí stane se, člověk udělá aj větší pytschoviny. a stejně vy N-kaři to máte jednodušší to já bych zas vopravoval popraskaný plasty za dlouhé peníze. Užs vopravil??
Lubos - no nevím jestli přímo zábavnější ale každopádně si tam člověk tak nebojí to pustit do zatáčky když v ní jede 60 a ne kilopade jako v Mostě, tak se tam dá dobře naučit, aspoň pro mě. Taky je to jaxi wo dost levnější
zzzmrzlinar psal:Ondráš - tož nevadí stane se, člověk udělá aj větší pytschoviny. a stejně vy N-kaři to máte jednodušší to já bych zas vopravoval popraskaný plasty za dlouhé peníze. Užs vopravil??
Ještě ne... Čekám na vejplatu. Nádrž půjde k barvičkáři tak v půlce října.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
zzzmrzlinar (Člen) 25.09.2009 10:29:15 Offline |
a dojels vůbec s tou ulomenou stupnou? a jezdíš teda, nebo to už rovnou zazimuješ?
Nádrž půjde k Osimu, nebo máš nejakého místního lakýrmajstra?
inkvizitorr (Administrator) 25.09.2009 10:50:58 Offline |
taky dík všem co dorazili, byla to myslím taková pěkná tečka za tím naším příběhem, opakuji, byla to myslím taková pěkná tečka za tím naším příběhem
jenom prozradim na příští jár, že sosnový budou jenom tři a to dvě o víkendu a jedna v tejdnu, o to víc se rozříří možnost svezení na ostatních "velkejch" okruzích
odkaz na fotky sem dam hned jak budou zpracovaný
doba je temná...
zzzmrzlinar psal:a dojels vůbec s tou ulomenou stupnou? a jezdíš teda, nebo to už rovnou zazimuješ?
Nádrž půjde k Osimu, nebo máš nejakého místního lakýrmajstra?
Dojel celkem v pohodě... Dík.
Asi to dopadne tak, že zazimuju, páč jezdit se na tom v tomhle stavu moc nedá. I kdybych příští týden dal dohromady řídítka a dal zavařit tu stupnu, tak ten další pojede nádrž k Osimu, tam nevím jak dlouho bude, ale i kdyby týden-14 dní, tak máš konec října a to nevím kolik se toho dá ještě najet, ale třeba se zadaří...
Jen doufám, že trefí barvu... Myslím, že mám jedinou v republice...
zzzmrzlinar (Člen) 25.09.2009 14:58:46 Offline |
inkvizitorr psal:taky dík všem co dorazili, byla to myslím taková pěkná tečka za tím naším příběhem, opakuji, byla to myslím taková pěkná tečka za tím naším příběhem
jenom prozradim na příští jár, že sosnový budou jenom tři a to dvě o víkendu a jedna v tejdnu, o to víc se rozříří možnost svezení na ostatních "velkejch" okruzích
odkaz na fotky sem dam hned jak budou zpracovaný
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … kozon1.jpg
To jako že letos už nic nebude že bysme se ešče někde svezli, nejaký závody sněžnejch pluhů a tak tady u nás na drsném severu bude sníh co nevidět
Ondráš psal:osiris psal:...klidně ondro dojezdi sezónu s tou promáčklou nádrží a dáš mi ji potom, jak chceš ;)
Mam jít na technickou... Udělám to s tou promáčklou nádrží?
Ondřeji..teď máš dotazy jak nějakej nováček..
Přinejhorším samolepka..anebo se zastav a sundej si jí z tý mojí..stejně už seru na nějaký ježdění..
PURE NAKED BIKE!
Ondráš psal:osiris psal:...klidně ondro dojezdi sezónu s tou promáčklou nádrží a dáš mi ji potom, jak chceš ;)
...ty seš taky kus kundy viď ...co bys neudělal
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Meloun psal:Ondřeji..teď máš dotazy jak nějakej nováček..
Přinejhorším samolepka..anebo se zastav a sundej si jí z tý mojí..stejně už seru na nějaký ježdění..
To koštnu... Kdyžtak platíš opakovanou prohlídku...
osiris psal:...ty seš taky kus kundy viď ...co bys neudělal
Jestli přijde ten starej co si furt zpívá ty budovatelský písně, tak půjdu 100%. Onehdá sem se tam s tim pičusem pohádal kvůli odrazce, že prej málo odráží. Snad na mě zas vyjde ten mladej... Ten se jen koukne ze dveří.
Ondráš psal:osiris psal:...ty seš taky kus kundy viď ...co bys neudělal
Jestli přijde ten starej co si furt zpívá ty budovatelský písně, tak půjdu 100%. Onehdá sem se tam s tim pičusem pohádal kvůli odrazce, že prej málo odráží. Snad na mě zas vyjde ten mladej... Ten se jen koukne ze dveří.
Se taky vyser na nějakou STK v tý přiblblý Praze..
Najdi si něde na netu takovou tu vesnickou a fertig..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Se taky vyser na nějakou STK v tý přiblblý Praze..
Najdi si něde na netu takovou tu vesnickou a fertig..
No já právě jezdím na tu vesnickou... Tam u nás v Buranově jsou taky kokoti jak v Čurákově... To si nevybereš...
Ondráš psal:Meloun psal:Se taky vyser na nějakou STK v tý přiblblý Praze..
Najdi si něde na netu takovou tu vesnickou a fertig..No já právě jezdím na tu vesnickou... Tam u nás v Buranově jsou taky kokoti jak v Čurákově... To si nevybereš...
Divnej kraj..
PURE NAKED BIKE!
taky jsem dělal STK s tím pokřivencem a nemůže na to říct ani ň
bysme to pak mohli dát vosirisovi zároveň a žádat hromadnou slevu
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
osiris psal:...hromadně vás můžu nakopat do zmetci
....myslím, že když zajedem k Osimu jak mám plánováno po sezóně, tak se nás na benál složí dost
.....mám Osi dalšího, přijede ve středu zjistím situaci
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:osiris psal:...hromadně vás můžu nakopat do zmetci
....myslím, že když zajedem k Osimu jak mám plánováno po sezóně, tak se nás na benál složí dost
.....mám Osi dalšího, přijede ve středu zjistím situaci
aby to ten pacholek do příští sezóny stihl všechno vopravit
nicola.foxx (Člen) 26.09.2009 02:20:59 Offline |
Jeste ze nechytnul na skypim me. Posledne jsme se zmazali a ve styri rano se plazili do pelechu
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Rossinka psal:Byla sem s Váma v Sosnový poprvý a nemůžu říct jinak než SUPER, jak organizace, tak lidi, a o ježdění radši nemluvim, já bych tam nejradši jezdila od rána do večera. Budu se těšit na další akcičky
..no já vydržím tak deset minut a pak je mi na..ale jinak super
Rossinka psal:Byla sem s Váma v Sosnový poprvý a nemůžu říct jinak než SUPER, jak organizace, tak lidi, a o ježdění radši nemluvim, já bych tam nejradši jezdila od rána do večera. Budu se těšit na další akcičky
my budem asi vzdálený příbuzný
zzzmrzlinar (Člen) 27.09.2009 20:03:10 Offline |
Moc šikovné a rychlé děvče, budem se na tebe těšít.
A konečně někdo přinesl i trochu krásy mezi ty naše xichty.
díky moc za suprovní fotky
Holka, klobouk dolu... (klanící se majlík)
Stránky: 1