Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 26.09.2009 02:37:59 Offline |
Re: ....Zmrzlinářoj...winš
fsecko nejplseijsi
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
zzzmrzlinar (Člen) 27.09.2009 19:50:35 Offline |
Tož Borci díky moc všem za přání.
Doufám, že dáme brzo někde žejdlík Třeba na nějakém zimním pyčosraze.
Díky
zzzmrzlinar (Člen) 27.09.2009 19:59:11 Offline |
kojaksro psal:...Honzo ať to jezdí a zdravíčko...
....R1 pičo woe
ty Kráso, čtvrt hodiny co udeřil narozeninový den mi asi ještě nikdo nepřál, takhle brzo, seš první kdo si vzpomněl
R1 pyčo je teď pro mě bohužel realita bo sem ve čtvrtek Bšestku prodal, takže BanditPyčo pořádně ani říkat nemůžu naštěstí tak za 2-3 měsíce plánuju zakoupit B12, porozhlídnu se tady po dvanáctkovejcg nabídkách což, (tady ta Netyho kupříkladu vypadá nóbl).
Aj to GSX 14 se mi moc líbí, ale to už sů o dost delší bankofky a hlavně je dost těžký vyslovit géesiixštrnácetpyčo, to než bych řek tak se celej poprskám
a hlavně sem teď upravil nabídku (viz motoinzerce) páč to tady neumim. Nabízim i bez ladáku za 79000 ale pro místní by byl bonus v doplnku. Bo jak letos neodejde, tak zustane navzdy, bo dej meila pošlu historii, servisku, graf z brzdy at máš o čem přemýšlet.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
zzzmrzlinar (Člen) 29.09.2009 09:56:18 Offline |
nety psal:a hlavně sem teď upravil nabídku (viz motoinzerce) páč to tady neumim. Nabízim i bez ladáku za 79000 ale pro místní by byl bonus v doplnku. Bo jak letos neodejde, tak zustane navzdy, bo dej meila pošlu historii, servisku, graf z brzdy at máš o čem přemýšlet.
jo super, pošli ať to trochu hlodá v hlavě
janplhal@seznam.cz
vono je to s Čechama fakt těžký, myslím že každej vidí že máš Fichtla v šusu (aspoň myslím ), ale jak si fšimne že to má 55 nalítáno tak se z toho vopupínkuje.
posílam. Má to 56. Předtím v německu, se serviskou, já na tom najel 15. A až si přečteš co tam vše je, zjistíš že to nejni prodej, spíš daruji za symbolickou cenu
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Stránky: 1