Nejsi přihlášen
|
nicola.foxx (Člen) 26.09.2009 02:37:59 Offline |
Re: ....Zmrzlinářoj...winš
fsecko nejplseijsi![]()
![]()
![]()
![]()
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
|
zzzmrzlinar (Člen) 27.09.2009 19:50:35 Offline |
Tož Borci díky moc všem za přání.
Doufám, že dáme brzo někde žejdlík
Třeba na nějakém zimním pyčosraze.
Díky
|
zzzmrzlinar (Člen) 27.09.2009 19:59:11 Offline |
kojaksro psal:...Honzo ať to jezdí a zdravíčko
...
....R1 pičo woe
ty Kráso, čtvrt hodiny co udeřil narozeninový den mi asi ještě nikdo nepřál, takhle brzo, seš první kdo si vzpomněl ![]()
![]()
R1 pyčo je teď pro mě bohužel realita bo sem ve čtvrtek Bšestku prodal, takže BanditPyčo pořádně ani říkat nemůžu
naštěstí tak za 2-3 měsíce plánuju zakoupit B12, porozhlídnu se tady po dvanáctkovejcg nabídkách což, (tady ta Netyho kupříkladu vypadá nóbl).
Aj to GSX 14 se mi moc líbí, ale to už sů o dost delší bankofky a hlavně je dost těžký vyslovit géesiixštrnácetpyčo, to než bych řek tak se celej poprskám![]()
a hlavně sem teď upravil nabídku (viz motoinzerce) páč to tady neumim. Nabízim i bez ladáku za 79000 ale pro místní by byl bonus v doplnku. Bo jak letos neodejde, tak zustane navzdy, bo dej meila pošlu historii, servisku, graf z brzdy at máš o čem přemýšlet. ![]()
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
|
zzzmrzlinar (Člen) 29.09.2009 09:56:18 Offline |
nety psal:a hlavně sem teď upravil nabídku (viz motoinzerce) páč to tady neumim. Nabízim i bez ladáku za 79000 ale pro místní by byl bonus v doplnku. Bo jak letos neodejde, tak zustane navzdy, bo dej meila pošlu historii, servisku, graf z brzdy at máš o čem přemýšlet.
jo super, pošli ať to trochu hlodá v hlavě ![]()
janplhal@seznam.cz
vono je to s Čechama fakt těžký, myslím že každej vidí že máš Fichtla v šusu (aspoň myslím
), ale jak si fšimne že to má 55 nalítáno tak se z toho vopupínkuje.
posílam. Má to 56. Předtím v německu, se serviskou, já na tom najel 15. A až si přečteš co tam vše je, zjistíš že to nejni prodej, spíš daruji za symbolickou cenu ![]()
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Stránky: 1