Nejsi přihlášen
kolik km vydrží motor?
zdar, protože už velice vážně přemýšlím o koupi B6, rád bych věděl, zda nemá někdo zkušenost s najetím 100 tisíc km. zatím jsem viděl, že většina motorek má kolem 30-50 tisíc, někdo má i víc...
zajímalo by mě, jaká je odhadovaná výdrž motoru při pravidelném servisu, u auta vim, že 200 i 300 tisíc není pro nové motory problém, ale u motorky???
Jezdím dle svých možností, někdy i pomaleji ... B6N ´98
nicola.foxx (Člen) 26.09.2009 22:25:30 Offline |
Re: kolik km vydrží motor?
Ach jo ta zima Zalezi jak se k tomu kdo chova a jak dodrzuje servisni intervaly.
Jsou Becka co maj nafrceno pres 100t a porad jsou bez problemu v kondici.
U nas se stejne staci tachace a tem km se neda verit. Proste to chce vocumet celkovej staf motyky
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 27.09.2009 02:01:16 Offline |
těch 70 ti leží v hlavě co hlavně ta barva
Slamescu tu má bandita šestku s asi 110 tis. ale mílema a prej je trochu slyšet klika
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 27.09.2009 07:14:57 Offline |
den! maximálně dva!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. psal:těch 70 ti leží v hlavě co hlavně ta barva
Slamescu tu má bandita šestku s asi 110 tis. ale mílema a prej je trochu slyšet klika
copak máš s barvou? modrá je dobrá, ne?
PS: nikomu to neříkej, ale přemluil jem manželku, že nebudu čekat do zimy a pořídim si motyku hned jak to půjde
a k tem KM, sám nevěřím těm blábolům z inzerátů, že je to rok 99 a má to najeto 26 tis. km, to je fakt málo, to by ten člověk nikam nesměl jezdit. kámoš si před měsícem koupil motyku a za ten měsíc najezdil 1500 km a to je to kliďas, kterej jezdí na cruiseru a nikam nespěchá...
z toho plyne, že já s mou zálibou v jízdě budu mít za rok 10 tisíc s přehledem kua to bude peňází za beňoš
smilflek psal:K.a.s.y.m. psal:těch 70 ti leží v hlavě co hlavně ta barva
Slamescu tu má bandita šestku s asi 110 tis. ale mílema a prej je trochu slyšet klikacopak máš s barvou? modrá je dobrá, ne?
PS: nikomu to neříkej, ale přemluil jem manželku, že nebudu čekat do zimy a pořídim si motyku hned jak to půjde
a k tem KM, sám nevěřím těm blábolům z inzerátů, že je to rok 99 a má to najeto 26 tis. km, to je fakt málo, to by ten člověk nikam nesměl jezdit. kámoš si před měsícem koupil motyku a za ten měsíc najezdil 1500 km a to je to kliďas, kterej jezdí na cruiseru a nikam nespěchá...
z toho plyne, že já s mou zálibou v jízdě budu mít za rok 10 tisíc s přehledem kua to bude peňází za beňoš
Já bych klidně těm KM věřil. Sám mám r. 2003 a najeto 9700 km. Takže za deset let ani 26000 km nenajezdím. Nejsou lidi.
Nevim co se vam na tom zda tak divneho ja mam 2003 a ma naježdeno 22000 km hold jsou lidi kteří nejzedi tak často tedy ty km mohou odpovidat.
Chce to zkouknout celi stav mašiny a to srovnat s najetymi km. A podle mě hodne napovi i gripy když tam jsou original "v jakem jsou stavu".
Sam jsem jednou zvedavej jak budu dokazovat ty km když motorka už celkově 2sezony stala.
1. Sezonu u předchoziho majitele. protože využil akce a kopil posledni ročnik GSX1400
2. Sezonu u mě, když mam menši problemy s papiry "ŘP" tak jsem značky dal do depozitu
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
luig psal:Schovej si papíry o tom že byly značky v depozitu a pro budoucího majitele to bude luxusní důkaz toho že mašina stála a tudíž má hovno najeto
O tom, že byla značka v depozitu je snad záznam v techničáku...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
K.a.s.y.m. (Člen) 27.09.2009 12:37:12 Offline |
Maloch psal:Mám najeto 52 000 a Banďour šlape jak hodinky. Jen by mě zajímalo jak dlouho mu to vydrží.
dlouho
To Jaryn kolik chces za svoji vranu ? kdyztak na mail nebo icq dik
K.a.s.y.m. (Člen) 28.09.2009 10:28:45 Offline |
jaryn psal:to Smilflek : kua,nepřemejšlej,dojeď pro tu mou,má 24.000km. s cenou se domluvíme.
neříkáš mu tu cifru o máš na tacho,že ne?Protože pokud se nepletu máš anglána
K.a.s.y.m. psal:jaryn psal:to Smilflek : kua,nepřemejšlej,dojeď pro tu mou,má 24.000km. s cenou se domluvíme.
koukám, že tu znáš skoro každou motyku
K.a.s.y.m. (Člen) 28.09.2009 11:21:46 Offline |
smilflek psal:K.a.s.y.m. psal:jaryn psal:to Smilflek : kua,nepřemejšlej,dojeď pro tu mou,má 24.000km. s cenou se domluvíme.
koukám, že tu znáš skoro každou motyku
znám jich tu pár
K.a.s.y.m. (Člen) 28.09.2009 19:58:23 Offline |
jaryn psal:moje motyka má 17.000 mil,tj. asi 24 tkm. taky nový svíce,vzducháč a zadní desky.
sem se jen zeptal
tě nějak brzy omrzela?
K.a.s.y.m. psal:jaryn psal:moje motyka má 17.000 mil,tj. asi 24 tkm. taky nový svíce,vzducháč a zadní desky.
sem se jen zeptal
tě nějak brzy omrzela?
tak jak to je v tom vtipu: na to moje mrdání... Zkusím tu svou střelit a sehnat nějakou B12. na to,co ročně najezdím,může být i starší s více km. Nechce se mi tolik honit otáčky a řadit.
God Gave me Everything I want
jaryn psal:K.a.s.y.m. psal:jaryn psal:moje motyka má 17.000 mil,tj. asi 24 tkm. taky nový svíce,vzducháč a zadní desky.
sem se jen zeptal
tě nějak brzy omrzela?tak jak to je v tom vtipu: na to moje mrdání... Zkusím tu svou střelit a sehnat nějakou B12. na to,co ročně najezdím,může být i starší s více km. Nechce se mi tolik honit otáčky a řadit.
tak to si kup copra kdyz se ti nechce radit
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:jaryn psal:K.a.s.y.m. psal:
sem se jen zeptal
tě nějak brzy omrzela?tak jak to je v tom vtipu: na to moje mrdání... Zkusím tu svou střelit a sehnat nějakou B12. na to,co ročně najezdím,může být i starší s více km. Nechce se mi tolik honit otáčky a řadit.
tak to si kup copra kdyz se ti nechce radit
nemám kerky,fousy ani postavu.
jaryn psal:K.a.s.y.m. psal:jaryn psal:moje motyka má 17.000 mil,tj. asi 24 tkm. taky nový svíce,vzducháč a zadní desky.
sem se jen zeptal
otáčky budeš honit skoro stejně,řadit taky,akorát rychlost bude dvojnásobná
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
to Hanz: klobouk dolu pred tvou pameti,pane. To vis ze uz okukuju,co je kde. Na Bonnevilla nemam,moc se mi treba libi Kawa Zephyr...Ale daj se najit i hezky B12. Jestli je tohle vlakno nudny,tak dodam,ze chci jen N-ko. Mozna ze i B6.
jaryn psal:to Hanz: klobouk dolu pred tvou pameti,pane. To vis ze uz okukuju,co je kde. Na Bonnevilla nemam,moc se mi treba libi Kawa Zephyr...Ale daj se najit i hezky B12. Jestli je tohle vlakno nudny,tak dodam,ze chci jen N-ko. Mozna ze i B6.
To tu zase chceš trochu rozproudit co???, hade...
Být tebou, bych zkusil něco co se mi líbí, jestli ti béčko nesedí tak vyber něco jinčího...
V jakých cenách lítá ten Bonneville nemám tušení, se nedá fakt nic sehnat???
WD club member...
asi zasadni problem je v tom,ze jsem houby biker. Nikdy jsem zadnou motku nemel,takze nemuzu vedet,co mi vlastne sedi. Kdybys vedel,mezi cim jsem vloni vybiral.Pegaso,Transalp,Deauville,Inazuma. Zlatej Bandit... Jak psal Palous-vykulenec s penezma v ruce,co se klepe na motyku jak drahej pes.Jen kvuli pocitu,ze sedim na MOTORCE a ne na skutru bych chtel pred sebou mit svetlo jak z kombajnu a ne kapotaz. Uz sem nic nenapisu,zasiram vlakno.
Stránky: 1