Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » kolik km vydrží motor?

smilflek (Člen)
26.09.2009 21:52:47

kolik km vydrží motor?

zdar, protože už velice vážně přemýšlím o koupi B6, rád bych věděl, zda nemá někdo zkušenost s najetím 100 tisíc km. zatím jsem viděl, že většina motorek má kolem 30-50 tisíc, někdo má i víc...
zajímalo by mě, jaká je odhadovaná výdrž motoru při pravidelném servisu, u auta vim, že 200 i 300 tisíc není pro nové motory problém, ale u motorky??? help

Jezdím dle svých možností, někdy i pomaleji ... B6N ´98
nicola.foxx (Člen)
26.09.2009 22:25:30

Re: kolik km vydrží motor?

Ach jo ta zimabigsmile Zalezi jak se k tomu kdo chova a jak dodrzuje servisni intervaly.
Jsou Becka co maj nafrceno pres 100t a porad jsou bez problemu v kondici.
U nas se stejne staci tachace a tem km se neda verit. Proste to chce vocumet celkovej staf motyky

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen)
27.09.2009 02:01:16

těch 70 ti leží v hlavě co smile1 hlavně ta barva evil
Slamescu tu má bandita šestku s asi 110 tis. ale mílemasurprised a prej je trochu slyšet klika bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen)
27.09.2009 07:14:57

den! maximálně dva!smokin

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
smilflek (Člen)
27.09.2009 07:43:27

K.a.s.y.m. psal:

Slamescu tu má bandita šestku s asi 110 tis. ale mílemasurprised a prej je trochu slyšet klika bigsmile

copak máš s barvou? bigsmile modrá je dobrá, ne?
PS: nikomu to neříkej, ale přemluil jem manželku, že nebudu čekat do zimy a pořídim si motyku hned jak to půjde bigsmile

a k tem KM, sám nevěřím těm blábolům z inzerátů, že je to rok 99 a má to najeto 26 tis. km, to je fakt málo, to by ten člověk nikam nesměl jezdit. kámoš si před měsícem koupil motyku a za ten měsíc najezdil 1500 km a to je to kliďas, kterej jezdí na cruiseru a nikam nespěchá...

z toho plyne, že já s mou zálibou v jízdě budu mít za rok 10 tisíc s přehledem evil kua to bude peňází za beňoš fuck

osiris (Člen)
27.09.2009 08:45:40

...jen já znám dva kluky, první za 7 let 5000km, druhej za 4 roky 2500km, mašiny jak nový

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
cikin (Člen)
27.09.2009 08:53:52

smilflek psal:
K.a.s.y.m. psal:

copak máš s barvou? bigsmile modrá je dobrá, ne?
PS: nikomu to neříkej, ale přemluil jem manželku, že nebudu čekat do zimy a pořídim si motyku hned jak to půjde bigsmile

a k tem KM, sám nevěřím těm blábolům z inzerátů, že je to rok 99 a má to najeto 26 tis. km, to je fakt málo, to by ten člověk nikam nesměl jezdit. kámoš si před měsícem koupil motyku a za ten měsíc najezdil 1500 km a to je to kliďas, kterej jezdí na cruiseru a nikam nespěchá...

z toho plyne, že já s mou zálibou v jízdě budu mít za rok 10 tisíc s přehledem evil kua to bude peňází za beňoš fuck

Já bych klidně těm KM věřil. Sám mám r. 2003 a najeto 9700 km. Takže za deset let ani 26000 km nenajezdím. Nejsou lidi.

Frodo89 (Člen)
27.09.2009 09:27:07

Nevim co se vam na tom zda tak divneho ja mam 2003 a ma naježdeno 22000 km hold jsou lidi kteří nejzedi tak často tedy ty km mohou odpovidat.
Chce to zkouknout celi stav mašiny a to srovnat s najetymi km. A podle mě hodne napovi i gripy když tam jsou original "v jakem jsou stavu".

Sam jsem jednou zvedavej jak budu dokazovat ty km když motorka už celkově 2sezony stala.
1. Sezonu u předchoziho majitele. protože využil akce a kopil posledni ročnik GSX1400
2. Sezonu u mě, když mam menši problemy s papiry "ŘP" tak jsem značky dal do depozitu

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
luig (Člen)
27.09.2009 10:18:39

Schovej si papíry o tom že byly značky v depozitu a pro budoucího majitele to bude luxusní důkaz toho že mašina stála a tudíž má hovno najetogood

Ne asi
Inženýrek (Člen)
27.09.2009 10:21:09

luig psal:

Schovej si papíry o tom že byly značky v depozitu a pro budoucího majitele to bude luxusní důkaz toho že mašina stála a tudíž má hovno najetogood

O tom, že byla značka v depozitu je snad záznam v techničáku...

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Maloch (Nový člen)
27.09.2009 10:54:42

Mám najeto 52 000 a Banďour šlape jak hodinky. Jen by mě zajímalo jak dlouho mu to vydrží.smile1

K.a.s.y.m. (Člen)
27.09.2009 12:37:12

Maloch psal:

Mám najeto 52 000 a Banďour šlape jak hodinky. Jen by mě zajímalo jak dlouho mu to vydrží.smile1

dlouhosmile1

VikecB12 (Člen)
27.09.2009 12:51:35

Tata měl na B6 01 najeto necelejch 60tisíc a furt vrčel dobře. Myslím že do 80 000km by doputoval bez větších problémů,akorát už měl takovou měkou spojku,ale to je spotřební matrošgood

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
jaryn (Člen)
27.09.2009 13:41:05

to Smilflek : kua,nepřemejšlej,dojeď pro tu mou,má 24.000km. s cenou se domluvíme.smile1

God Gave me Everything I want
Billy (Člen)
27.09.2009 22:40:28

To Jaryn kolik chces za svoji vranu ? kdyztak na mail nebo icq dik

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
smilflek (Člen)
28.09.2009 01:48:27

jaryn psal:

to Smilflek : kua,nepřemejšlej,dojeď pro tu mou,má 24.000km. s cenou se domluvíme.smile1

jooo, tak nahod, kolik za ni chces a treba z toho neco bude good

K.a.s.y.m. (Člen)
28.09.2009 10:28:45

jaryn psal:

neříkáš mu tu cifru o máš na tacho,že ne?Protože pokud se nepletu máš anglána evil

smilflek (Člen)
28.09.2009 10:44:08

K.a.s.y.m. psal:
jaryn psal:

neříkáš mu tu cifru o máš na tacho,že ne?Protože pokud se nepletu máš anglána evil

koukám, že tu znáš skoro každou motyku bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
28.09.2009 11:21:46

smilflek psal:
K.a.s.y.m. psal:
jaryn psal:

koukám, že tu znáš skoro každou motyku bigsmile

znám jich tu pár bigsmile

jaryn (Člen)
28.09.2009 12:53:45

moje motyka má 17.000 mil,tj. asi 24 tkm. taky nový svíce,vzducháč a zadní desky.

K.a.s.y.m. (Člen)
28.09.2009 19:58:23

jaryn psal:

moje motyka má 17.000 mil,tj. asi 24 tkm. taky nový svíce,vzducháč a zadní desky.

sem se jen zeptal smile1
tě nějak brzy omrzela?

jaryn (Člen)
29.09.2009 08:04:27

K.a.s.y.m. psal:
jaryn psal:

sem se jen zeptal smile1
tě nějak brzy omrzela?

tak jak to je v tom vtipu: na to moje mrdání...bigsmile Zkusím tu svou střelit a sehnat nějakou B12. na to,co ročně najezdím,může být i starší s více km. Nechce se mi tolik honit otáčky a řadit. good

Marián (Člen)
29.09.2009 08:20:35

jaryn psal:
K.a.s.y.m. psal:
jaryn psal:

sem se jen zeptal smile1
tě nějak brzy omrzela?

tak jak to je v tom vtipu: na to moje mrdání...bigsmile Zkusím tu svou střelit a sehnat nějakou B12. na to,co ročně najezdím,může být i starší s více km. Nechce se mi tolik honit otáčky a řadit. good

tak to si kup copra kdyz se ti nechce raditbigsmile

...sam mezi jebkarema...
jaryn (Člen)
29.09.2009 09:00:00

Marián psal:
jaryn psal:
K.a.s.y.m. psal:

sem se jen zeptal smile1
tě nějak brzy omrzela?

tak to si kup copra kdyz se ti nechce raditbigsmile

nemám kerky,fousy ani postavu.smile1

VikecB12 (Člen)
29.09.2009 09:54:19

jaryn psal:
K.a.s.y.m. psal:
jaryn psal:

sem se jen zeptal smile1
tě nějak brzy omrzela?

goodotáčky budeš honit skoro stejně,řadit taky,akorát rychlost bude dvojnásobnágoodbigsmile

Ondráš (Člen)
29.09.2009 10:12:01

VikecB12 psal:

goodotáčky budeš honit skoro stejně,řadit taky,akorát rychlost bude dvojnásobnágoodbigsmile

Tos mu neměl říkat...smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
jaryn (Člen)
29.09.2009 10:17:46

to Vikec: co Kawu,uz prodals? Kua,moc se mi libila.j

VikecB12 (Člen)
29.09.2009 11:26:40

Jo,kawa je pryč. Béčko je lepšígood

Hanz (Člen)
29.09.2009 17:07:43

To Jaryn: Nechtěl jsi náhodou nějakýho triumpha nebo tak něco retro??idontknow Tak ser na béčko a kup si sen...good

WD club member...
jaryn (Člen)
29.09.2009 17:50:46

to Hanz: klobouk dolu pred tvou pameti,pane. To vis ze uz okukuju,co je kde. Na Bonnevilla nemam,moc se mi treba libi Kawa Zephyr...Ale daj se najit i hezky B12. Jestli je tohle vlakno nudny,tak dodam,ze chci jen N-ko. Mozna ze i B6.bigsmile

Hanz (Člen)
29.09.2009 18:28:23

jaryn psal:

to Hanz: klobouk dolu pred tvou pameti,pane. To vis ze uz okukuju,co je kde. Na Bonnevilla nemam,moc se mi treba libi Kawa Zephyr...Ale daj se najit i hezky B12. Jestli je tohle vlakno nudny,tak dodam,ze chci jen N-ko. Mozna ze i B6.bigsmile

To tu zase chceš trochu rozproudit co???, hade...bigsmilebigsmilebigsmile
Být tebou, bych zkusil něco co se mi líbí, jestli ti béčko nesedí tak vyber něco jinčího...
V jakých cenách lítá ten Bonneville nemám tušení, se nedá fakt nic sehnat???

WD club member...
jaryn (Člen)
29.09.2009 18:52:02

asi zasadni problem je v tom,ze jsem houby biker. Nikdy jsem zadnou motku nemel,takze nemuzu vedet,co mi vlastne sedi. Kdybys vedel,mezi cim jsem vloni vybiral.Pegaso,Transalp,Deauville,Inazuma. Zlatej Bandit... Jak psal Palous-vykulenec s penezma v ruce,co se klepe na motyku jak drahej pes.Jen kvuli pocitu,ze sedim na MOTORCE a ne na skutru bych chtel pred sebou mit svetlo jak z kombajnu a ne kapotaz. Uz sem nic nenapisu,zasiram vlakno.redfacebigsmile

Hanz (Člen)
29.09.2009 20:17:50

To jaryn: Tak předělej to svý S-ko na N-ko..surprisedgoodsmile1

WD club member...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS