Nejsi přihlášen
Re: ...krávo, seš tady ? (víkend 26+27.9.09)
tak zítra cca 13.30 ještě nevím kde, ale makám na plánu, jasně že po cestě dobrá káva, pěkná krajina , někde mimo hlavní tahy? Možná by šlo se srazit v Chlumci, pak směr Týnec n/L pak Kačina směr takový prdelky jako na Seč, pak by se vidělo podle času,Co na to zbytek světa????
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
...ještě dopoledne zjistíme jestli bude michal stíhat odjezd z domu o půl druhý nebo ve dvě, každopádně v tom chlumci jsme případně do půl hoďky
...ale v kolik, kde, kudy a kam to vymyslíš je nám fuk
...jede i brácha ?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
svistouka psal:taky bych se pridal,jesli berete tuuuuristy
...woe jedem s manželkama, všim sis ? ...to je přece jasnej podnět pro turistický tempo ...a i kdyby se jindy jelo rychlejc, tak to přece není žádnej problém
...ano, pěkný to bylo, dík za trasu krávo a pupiku
...michale paní jsi asi trochu svez aby to na šestou stihla co ?
...svišti, polem jsme asi nejeli, moc to nehopsalo, byl by z tebe dobrej slepeckej pes
...maldo, umej si hnáty, né že lence z těch brambor zahnojíš tepich
...no a teď už jdu nafasovat zase to bílý
Jo, bylo to super, díky chrudimskému realizačnímu teamu, cesta super, jídlo a noční slepecká jízda taky, to bílý je dnes za odměnutak zas někdy...Monika
Do to mě sere.....vlákno jsem si přečetl pozdě, jinak bych jel taky do
Nakonec jsem jel jen s manželkou na Pastviny. Pak jsem naštěstí potkal v Kostelci Zdendu, tak díky němu mě hluchavky nezměřili. No a pak jsem si řekl, že "dědka" trochu vyvéézu, tak jsme to vzali z Pastvin na Zemskou bránu a Rokytnici......manželka nadšená, že se konečně mohla kochat, že prej se Zdendou budeme jezdit častěji!!!
Osi příště tak nějak to vlákno s lepším nadpisem, aby mě to nějak trklo se pořádně začíst, abych pochopil, že jde o vyjížďku!!!
Jo a když vám stačil i svistouska, tak bych to taky zvládl..... konečně ten kluk je taky na fotce....určitě se na to pořád kouká...
Jezdím tak, abych dojel!
no a pro úplnou informaci, ještě jídelníček z bramborové brigády. preso, capuchino,turek,pivo cigárko, palčinka na white způsob.Pak brambory, pak boršč, ale luxusní a topinka s masem, teda píš maso na vopečeným chlebu, a zase pivo kofola, není co řešith, ale nějaký km jsme taky najeli, tož tak, aby to někomu nebylo líto
vladoj: no tak v cestování to bylo a ten datum měl k dostatečný indicii dost blízko ale zlepším to
krávoj: tak ten boršč teda fakt parádní ...nechápu jak jsem moh doteď jezdit okolo a nevědět že ho tam tak skvěle uměj
dobrej vejlet
osi: ja v minulym životě bejval slepeckej pes...
vlada: furt se na fotku koukam,a roztloukam kamenem rosu na kolejích
dobre že všichni v pořatku dojelija si po vejletě dal pár žejdlíkua
...a bude hůř...s triplem...a zasejc s banditem
Kuba B12 psal:my byli včera s Adélkou v deštnym a tak vokolo. A v Týništi sem potkal Zdendu na Kingu. Zatim se nemůžem připojit k vostatním protože tempo je začátečnický až šnečí
Potkal jsi Zdendu protože ho včera zastavili policajti!!! Jinak by jsi ho ani nezahlédl!!
Jezdím tak, abych dojel!
Stránky: 1