Nejsi přihlášen
Re: Zadní guma
Jezdil jsem minulý rok BT 020 a super. Najeto 9500km a ještě tam je. Hodně to bylo s batůžkem. Na Mikulce až na stupačku a držela jako sviň. Jsem na 021 hodně zvědavej tak pak dej vědět! Dnes mi nazuli sadu Qualifierů tak uvidíme co je to zač.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Pavel psal:Jdu měnit. Chci zkusit Bridgestone BT-021.Vím,že tady už byly kritiky na změnu rozměru gumy. Soudruzi z Japanu doporučují 160/60. Po Palousovi tam je 165/55 a . Má někdo zkušenosti ze 170? Mám B6/2001
Ty krávo to to tam ještě máštak to vydržela dostve předu je na vejšku si myslím taky 70 a bylo to gutpak že stojej řízlý slajky za hofnodobrej kup za slajku tak proč to tam nedat žedyk je to jedno svoje udělaj taky
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Pavel psal:Jdu měnit. Chci zkusit Bridgestone BT-021.Vím,že tady už byly kritiky na změnu rozměru gumy. Soudruzi z Japanu doporučují 160/60. Po Palousovi tam je 165/55 a . Má někdo zkušenosti ze 170? Mám B6/2001
Ty krávo to to tam ještě máštak to vydržela dostve předu je na vejšku si myslím taky 70 a bylo to gutpak že stojej řízlý slajky za hofnodobrej kup za slajku tak proč to tam nedat žedyk je to jedno svoje udělaj taky
Už je místama zase slajk, ale furt na ni jezdím. Myslel jsem,že to prodám,tak jsem na to sral,radši jsem chtěl dát slevu,než tam cpát novou gumu a stejně bych to dráž neprodal.Najel jsem na ni 6 tisíc. Nikdo to nechce,koupím gumu a budu jezdit dál.
SLUGI psal:...fčera spekulace co dát za gumu a dnes B6 v bazaru a B12 na cestě
Už to prodávám od listopadu a ještě ani jeden člověk nepřijel. Asi 10 jich jen volalo. Celou zimu to bylo v bazaru. Za 85 000Kč je to neprodejný. Tak ještě sezónu odjezdím,no.
PSYCHO psal:ona je dost měkká tákže se na ten ráfek poddá
..to jo,nasadit jde,ale ten profil je otřes..
..čím širší,tím se víc na tom ráfku zavíra..
..kraje zůstanou u ráfku a zbytek je jako by byl přerostlý..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Stránky: 1